Rijeci su predstavnika hrvatskog dijela

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Cartman je napisao/la:Prosli je bio Jugosloven, pa valjda je red na Bosnjaka.harry_90 je napisao/la:Svi osim Bazdarevica i Osima..
Imam osjecaj da nas "srbin" preuzima..nekako red je na "srbina" ..ako ne Hadzibegic koji je moj favorit,onda Rajevac dolazi..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jbto, zato ja sada ode van...Goalgetter je napisao/la:Mislim da cemo se jos nacekati dok ne donesu odluku..
Cartman je napisao/la:Prosli je bio Jugosloven, pa valjda je red na Bosnjaka.harry_90 je napisao/la:Svi osim Bazdarevica i Osima..
Imam osjecaj da nas "srbin" preuzima..nekako red je na "srbina" ..ako ne Hadzibegic koji je moj favorit,onda Rajevac dolazi..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sad ce oni na rucak.Goalgetter je napisao/la:Mislim da cemo se jos nacekati dok ne donesu odluku..
A stranicu ranije na Morza...Kaunas je napisao/la:tipujem na Mešu
favorizujem Osima, tipujem na Mešu da će bit selektorFliX je napisao/la:A stranicu ranije na Morza...Kaunas je napisao/la:tipujem na Mešu
na kur.cu ga nosimElegant je napisao/la:Amar Osim
undefined007 je napisao/la:na kur.cu ga nosimElegant je napisao/la:Amar Osim
amaw je izmislio fudbal.Ja njega ocekujem,pa onda neka prate sami sebe.harry_90 je napisao/la:Osim nicim nije zasluzio da bude selektor nacionalnog tima,meni on jos nije za ovog posla,treba malo izac u europu i vodit koji tim,a ne tim u nasoj ligi gdje ako imas malo vise novca i stele od drugih osvajas ligu..nasa liga nije mjerilo ,sad nezz kakvi su mu uspjesi u Japanu,nit me zanima..
Hadzibegic ili Rajevac ?
U svakoj ligi najbogatiji klubovi osvajaju trofeje. Nije slucajnost da je City prvak u Engleskoj, Juve u Italiji itd.harry_90 je napisao/la:Osim nicim nije zasluzio da bude selektor nacionalnog tima,meni on jos nije za ovog posla,treba malo izac u europu i vodit koji tim,a ne tim u nasoj ligi gdje ako imas malo vise novca i stele od drugih osvajas ligu..nasa liga nije mjerilo ,sad nezz kakvi su mu uspjesi u Japanu,nit me zanima..
Hadzibegic ili Rajevac ?
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Google Adsense [Bot], Proximic, Quartararo, zastitaIdentiteta i 21 gost.