Ovo je nasa kolegica sa foruma @DragonGirl, na balkonu u Zenici uziva u smogu i pomno prati izbor selektora.rishaaa je napisao/la:
Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Koga nakon Sušića?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- masteRofPoker
- Kontakt:
Milovan Rajevac je novi selektor, zivi bili pa vidjeli. Nekako mi se cini da ima najvise motiva za rad i da se pravo "nalozio" za vodenje nase reprezentacije a ako je mogao ukrotiti i napraviti sjajne rezultate sa Ganom, sta ce tek da radi sa nama.
Hadzibegic i Bazdarevic vozdra sto bi se reklo. Dva covjeka koji vec 10 i vise godina samo pametuju nesto iz inostranstva.
Barbarez je sigurno zelja vecine nas ali realnije i puno bolja opcija mi djeluje da on preuzme mladu reprezentaciju.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hadzibegic i Bazdarevic vozdra sto bi se reklo. Dva covjeka koji vec 10 i vise godina samo pametuju nesto iz inostranstva.
Barbarez je sigurno zelja vecine nas ali realnije i puno bolja opcija mi djeluje da on preuzme mladu reprezentaciju.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- Goalgetter
- Kontakt:
Let the game begin. 

Nego znal neko ima li dovoljno hrane za Salema? Nedaj Boze ako ovo odulji, pozlice covjeku. Dovoljno je velik cirkus napravljen oko samog izbora, ne mora vala jos i hitna posla imati. 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Goalgetter
- Kontakt:
http://sportsport.ba/blabla/kamp-u-zeni ... ste/147830soccerfan je napisao/la:Nego znal neko ima li dovoljno hrane za Salema? Nedaj Boze ako ovo odulji, pozlice covjeku. Dovoljno je velik cirkus napravljen oko samog izbora, ne mora vala jos i hitna posla imati.
Salem nece ostati gladan.

E dobro je ondaGoalgetter je napisao/la:http://sportsport.ba/blabla/kamp-u-zeni ... ste/147830soccerfan je napisao/la:Nego znal neko ima li dovoljno hrane za Salema? Nedaj Boze ako ovo odulji, pozlice covjeku. Dovoljno je velik cirkus napravljen oko samog izbora, ne mora vala jos i hitna posla imati.
Salem nece ostati gladan.![]()

Salem će pojest' Morža ako bude izabran 

Što ti ne možeš nikako da se suzdržiš od blaćenja Zenice, to nije normalno. Jednostavno viri iz tebe. Isto kao ovi što drvlje i kamenje po Barbarezu prosipaju.Elegant je napisao/la:Ovo je nasa kolegica sa foruma @DragonGirl, na balkonu u Zenici uziva u smogu i pomno prati izbor selektora.rishaaa je napisao/la:
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Baku. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
u iscekivanju rezultata

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Svi osim Bazdarevica i Osima..
Imam osjecaj da nas "srbin" preuzima..nekako red je na "srbina" ..ako ne Hadzibegic koji je moj favorit,onda Rajevac dolazi..
Imam osjecaj da nas "srbin" preuzima..nekako red je na "srbina" ..ako ne Hadzibegic koji je moj favorit,onda Rajevac dolazi..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- plavipatriota
- Kontakt:
zašto hadžibegić, a zašto ne baždarević?harry_90 je napisao/la:Svi osim Bazdarevica i Osima..
ne gledaj što sam željin navijač!
Sigurno da ce bit masa nezadovoljnih ko god bude izabran.
Meni je svejedno ko god bude selektor imat će veliku podršku.Više me brine izbor onog **** Tulića za pomoćnika, samo sam protiv njega majku mu
Meni je svejedno ko god bude selektor imat će veliku podršku.Više me brine izbor onog **** Tulića za pomoćnika, samo sam protiv njega majku mu

- Consigliere
- Kontakt:
Kaze dopisnik na BHT-u da se prica da je izbor suzen na Hadzibegica, Bazdarevica i Osima.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ne gledam ja to ko ce vodit repku dal bivsi zeljovac,pitar,velezovac itd.. meni je bitan uspjeh repke,a mislim da vise mozemo uspjeti pod vodstvom Hadzibegica,nego Bazdarevica..plavipatriota je napisao/la:zašto hadžibegić, a zašto ne baždarević?harry_90 je napisao/la:Svi osim Bazdarevica i Osima..
ne gledaj što sam željin navijač!
Ovaj izbor je postao presmjesan,ovdje se najvise diskutuje o tome kako zeljovci hoce nekog ko pripada njihovim klubu,pitari isto tako..
Kako god sve sam vise uvjeren da nas preuzima Rajevac,mora se zadovoljit i treca strana

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Osim aBd 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Amin!Kaunas je napisao/la:Osim aBd

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Re: Sv: Koga nakon Sušića?
Prosli je bio Jugosloven, pa valjda je red na Bosnjaka.harry_90 je napisao/la:Svi osim Bazdarevica i Osima..
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: aldin-8, Goalgetter, lol89, Rimes87, sagitarius, Sport90 i 55 gostiju.