Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ti nisi normalan. Da ne idem dalje, mogao bi u banovicima zavrsit. Znaci samo cu reci da nisi yebeno normalan..Neandertalac je napisao/la:Za mene je jedini ozbiljan kandidat Amar Osim . U svim parametrima pobjedjuje ostale kandidate , plus sto bi pitarima cir proradio ...
Caeruleus je napisao/la:Nekad se čovjek zapita da li Sergej Barbarez smeta nekome zato što mu je otac Srbin, a majka Hrvatica. Možda ga neki u podsvijesti smatraju "kjafirom" a sebi neće da priznaju. Realno gledano. Slično je bilo i sa Bajevićem. A da su oni koji tako razmišljaju realnost pokazala je i ona grupa na fb "Za Safeta, reci ne Dušanu" ili kako se već zvala ono.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Caeruleus je napisao/la:Nekad se čovjek zapita da li Sergej Barbarez smeta nekome zato što mu je otac Srbin, a majka Hrvatica. Možda ga neki u podsvijesti smatraju "kjafirom" a sebi neće da priznaju. Realno gledano. Slično je bilo i sa Bajevićem. A da su oni koji tako razmišljaju realnost pokazala je i ona grupa na fb "Za Safeta, reci ne Dušanu" ili kako se već zvala ono.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Daj nam Moyesa.Belmin6 je napisao/la:Samo Amar Osim ne, ostali kako god.
Taj bi bio idealan.Cartman je napisao/la:Daj nam Moyesa.Belmin6 je napisao/la:Samo Amar Osim ne, ostali kako god.
Nemoj bolan tako. Vidis kako smo mi hairli narod.bianconeros je napisao/la:Nama niko nevalja...
soccerfan je napisao/la:Nemoj bolan tako. Vidis kako smo mi hairli narod.bianconeros je napisao/la:Nama niko nevalja...
![]()
Svako pet minuta nam sine nova ideja koga bi za selektora. Samo smo malo zbunjeni, al kad nam danas zveknu ime novog selektora, vidjet ces ti kako cemo slozni biti. Ima da svi u jedan glas kukamo- ne valja on daj onog drugog.
Ma da je nama kako klonirati Mourinha, Pepa i Van Gaala u jednod trenera od nekih 35-40 godina. Ja mislim da bi se oko njega svi slozili.bianconeros je napisao/la:soccerfan je napisao/la:Nemoj bolan tako. Vidis kako smo mi hairli narod.bianconeros je napisao/la:Nama niko nevalja...
![]()
Svako pet minuta nam sine nova ideja koga bi za selektora. Samo smo malo zbunjeni, al kad nam danas zveknu ime novog selektora, vidjet ces ti kako cemo slozni biti. Ima da svi u jedan glas kukamo- ne valja on daj onog drugog.
Da bit cemo slozni do prvog poruza![]()
Ma nama nebi Pep valjao. jednostavno smo takav narod!!!
Sudimo vec unaprijed nekima a ni blage veze nemamo