Prodje uz dosta srece, da udje ova trica Zvezde bilo bi gusto.Zamora je napisao/la:1 ko kucaFrankie je napisao/la:Ma X ce Olimpijakos ko da gledam
edit. evo ronalda druze
Jos Real da ostane ovako pa da se uzmu neke pare.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Prodje uz dosta srece, da udje ova trica Zvezde bilo bi gusto.Zamora je napisao/la:1 ko kucaFrankie je napisao/la:Ma X ce Olimpijakos ko da gledam
edit. evo ronalda druze
Dont sikiriki Real moze do 4 josFrankie je napisao/la:Prodje uz dosta srece, da udje ova trica Zvezde bilo bi gusto.Zamora je napisao/la:1 ko kucaFrankie je napisao/la:Ma X ce Olimpijakos ko da gledam
edit. evo ronalda druze
Jos Real da ostane ovako pa da se uzmu neke pare.
Mene izvuce Eindhoven..Obori me samo heracles majko :facepalm
Da ti kažem da 99% prolaziš opet ima onaj 1% koji može prevagnut u svoju koristBlue_He4rt je napisao/la:Koliko su sanse da me veceras sjebu Phoenix i Oklahoma na 100 KM ?Moglo bi se udariti kontra pojedinacno.
Ovom prilikom pozdravljam blizu i dalju familiju gospodi iz Premiera, nisu samo njega spustili debiliLjiljani87 je napisao/la:pf cigani iz premiera spustili 18 na Jefersona
Ja ponude mozes upast kad hocešprasovic89 je napisao/la:Hajmo NBA znalci koju pametnu![]()
Ubjedljivo najgora kladionica sto se tice ponude, zidovluk samo takav, raja navikla da igra kod njih pa zato to i koriste, klosari!10DelPiero je napisao/la:Ovom prilikom pozdravljam blizu i dalju familiju gospodi iz Premiera, nisu samo njega spustili debiliLjiljani87 je napisao/la:pf cigani iz premiera spustili 18 na Jefersona
Ako nastavi ovako ode do 50 vec 21harisbokii je napisao/la:Aldridge fol under, mozda prodje under ali samo prvu cetvrtinu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.