FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Benko
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Benko » 13 dec 2014, 01:01

lafomamone je napisao/la:Nedostatak takmicarskih utakmica je nemoguce kompenzirati
prvo, itekako mogu kompenzirati, a drugo, said nije godinu i pol igrao i dosao je sa 15 kila viska i vidjeli smo sta je radio.. od derrbija, do listice, pa sve do tekme sa levskim...
fudbal ne mozes zaboraviti igrati ako si "said" ili slican profil igraca.. neigranje ostavlja posljedice na stopere i bekove jako puno ... ovi majstori samo trebaju dobre pripreme

alinho
Kontakt:

Post Postao/la alinho » 13 dec 2014, 01:14

Benko je napisao/la:
lafomamone je napisao/la:Nedostatak takmicarskih utakmica je nemoguce kompenzirati
prvo, itekako mogu kompenzirati, a drugo, said nije godinu i pol igrao i dosao je sa 15 kila viska i vidjeli smo sta je radio.. od derrbija, do listice, pa sve do tekme sa levskim...
fudbal ne mozes zaboraviti igrati ako si "said" ili slican profil igraca.. neigranje ostavlja posljedice na stopere i bekove jako puno ... ovi majstori samo trebaju dobre pripreme

Hvala Benko, I stvarno ne mogu da vjerujem da ima jos neko ko sumnja u to da su oni prava pojacaja za nas!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 dec 2014, 01:16

lafomamone je napisao/la:Imaju li sva trojica zajedno vise od deset nastupa ove god?
Bolja masina,ako ima manje kilometraze.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 13 dec 2014, 01:18

Hvala Benko, I stvarno ne mogu da vjerujem da ima jos neko ko sumnja u to da su oni prava pojacaja za nas!
Ne sumnjam ja nista, jednostavno te stvari u sportu znaju biti pravo zahebana stvar. Mislis da nece biti problema sa Benkom na pocetku polusezone, upravo zbog ovih stvari, sjeti se samo Bilbije

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 13 dec 2014, 01:21

lafomamone je napisao/la:
Ne sumnjam ja nista, jednostavno te stvari u sportu znaju biti pravo zahebana stvar. Mislis da nece biti problema sa Benkom na pocetku polusezone, upravo zbog ovih stvari, sjeti se samo Bilbije
nece sa benkom biti nikakvih problema, evo smijem se i kladiti :D
gdje ces porediti njega i bilbiju.. bilbija tada imao 23 godine i slabiji je igrac od leona.. leon je prekaljen, iskusan.. u tp formi je sto znaju i nasi stoperi na treningu :mrgreen: posebno bandovica pitaj sta ima i kako je :kafa:

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 13 dec 2014, 01:26

Ova slika naseg fan shopa puno govori koliko smo samo odskocili od afere virsla a samim tim i od vecine premierligasa koji su jos uvjek na tom levelu. Kada vidis vise djevojaka, zena koji iskreno ne cine onih 2000 stalnih "bolesnika" dobijes zakljucak da su Dino i co. uspjesno rebrendirali i podigli iz pepela klub koji je bio pred gasenjem. Jos da nam je pristojan stadion....... uhhh
ko ce ili nece doci su nam najveci problemi sada, a u sustini nije ni bitno jer ako jos samo dodamo Benku ovaj tim je vec zvjer.... :thumbup:
Numquam Desistemus!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 13 dec 2014, 01:30

Benki ce biti lakse nadoknaditi nedostatak tekmi, takva pozicija a i on je zvjer.Danas citam prosle godine u grupnoj fazi EL dao 6 golova u 6 tekmi valjda...a HNLu da ne pricam... :problem:
Sto se Saida tice..bice teze nadoknaditi nedostatak tekmi jer pozicija krila je takva, vise motorike, dodira sa loptom isl je potrebno mada ne sumnjam da bi kad bi odradio full pripreme bio dobar poslje 2-3 kola na proljeće.

samo zamisljam sitaciju ( ovdje su samo zadnji vezni, krila i napadači, odbrana nam ne treba :mrgreen: )

-----gojkara--radovac-----
stevo---miske(lošmi)---said
------------Benko------------

klupa: Krste,Okic,Dulja,Rustemovic,Kovacevic?,Bekic

Mada u ovom slucaju ( i sa Misketom i bez) mislim da bi jedan igrač iz navalnog reda morao otici, uredu je imati jednog DOBROG napadača i jednog DOBROG krilnog na klupi ali po dvojicu je vec previse, nezadovoljstvo se javlja u tom slucaju.Ni Real nema toliko igrača vec imaju jednog pravog krilnog i jednog pravog napadača na klupi (Isco ili Rodrigez i Chicarito).Samo kazem da je to nerealno i da bi neko,barem jedan, morao dobiti nogu ako bi sva trojica došla.U tom slucaju nas ne bi bilo briga ko god da ode.Ako dodju 1 ili 2 od ove 3, pokušati zadrzati cijelu ekipu i pravilno dati minutazu svima.Dulja ne smije sa minutama ispastati, nas naveci biser.Okica Meho gotivi a i kad je u formi je za nase lige idealan igrač.Miloš - zna se...
Treba samo pametno odraditi

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 13 dec 2014, 01:42

samosarajvo je napisao/la:Benki ce biti lakse nadoknaditi nedostatak tekmi, takva pozicija a i on je zvjer.Danas citam prosle godine u grupnoj fazi EL dao 6 golova u 6 tekmi valjda...a HNLu da ne pricam... :problem:
Sto se Saida tice..bice teze nadoknaditi nedostatak tekmi jer pozicija krila je takva, vise motorike, dodira sa loptom isl je potrebno mada ne sumnjam da bi kad bi odradio full pripreme bio dobar poslje 2-3 kola na proljeće.

samo zamisljam sitaciju ( ovdje su samo zadnji vezni, krila i napadači, odbrana nam ne treba :mrgreen: )

-----gojkara--radovac-----
stevo---miske(lošmi)---said
------------Benko------------

klupa: Krste,Okic,Dulja,Rustemovic,Kovacevic?,Bekic

Mada u ovom slucaju ( i sa Misketom i bez) mislim da bi jedan igrač iz navalnog reda morao otici, uredu je imati jednog DOBROG napadača i jednog DOBROG krilnog na klupi ali po dvojicu je vec previse, nezadovoljstvo se javlja u tom slucaju.Ni Real nema toliko igrača vec imaju jednog pravog krilnog i jednog pravog napadača na klupi (Isco ili Rodrigez i Chicarito).Samo kazem da je to nerealno i da bi neko,barem jedan, morao dobiti nogu ako bi sva trojica došla.U tom slucaju nas ne bi bilo briga ko god da ode.Ako dodju 1 ili 2 od ove 3, pokušati zadrzati cijelu ekipu i pravilno dati minutazu svima.Dulja ne smije sa minutama ispastati, nas naveci biser.Okica Meho gotivi a i kad je u formi je za nase lige idealan igrač.Miloš - zna se...
Treba samo pametno odraditi
Svaka cast sve objasnjeno. A sta je sa stoperima i defanzivcima ? Po meni fali najmanje jos jedan kvalitetan stoper, mozda Vranjes ili neko slican. Osim toga protiv najjacih timova kao sto je bila Borussia posebno u gostima Radovac i CImirot nece biti dovoljno kao zadnji vezni. Trebao bi igrati bar jedan pravi zadnji vezni igrac kao npr. Besic ili bar neko kao Jajalo koji je jak i u napadu i u defanzivi. U Premijer ligi ce to biti vise nego dovoljno. Mada sto se tice eventualnih grupa evropa lige ili zadnjeg pretkola trebao bi igrati jedan pravi zadnji vezni i jedan dobar stoper u rezervi ako zatreba ( povrede, kartoni ). Bez toga ce biti jako tesko igrati grupe u Europe league.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 13 dec 2014, 01:51, ukupno mijenjano 1 put.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 dec 2014, 01:50

Dokle je ona prica sa Dupovcem i njegovim odlaskom? Govorilo se ovdje da on sigurno ide, a sad se utisala nesto ta prica.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 13 dec 2014, 01:53

joker90 je napisao/la:Dokle je ona prica sa Dupovcem i njegovim odlaskom? Govorilo se ovdje da on sigurno ide, a sad se utisala nesto ta prica.
Ako on ode treba dovesti jos dvojicu kvalitetnih stopera. I ovako je falio bar jedan pravi stoper u rezervi odnosno koji ce konkurisati za prvi tim. Ako stoperski par nema prave konkurencije ono se opuste i pruzaju losije partije nego inace. Bas zato je potrebna konkurencija kao sto je sada u napadu.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 13 dec 2014, 01:58

ja sam bas nesto miran u ovoj pauzi ako nam ostane ova ekipa s benkom mi smo opet strasna ekipa za ove nase uslove .apsolutno vjerujem upravi i Kodri da ce odraditi ovu pauzu na pravi nacin ako neko dodje dobro i jest ako ne mislim da opet mozemo do titule .

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 13 dec 2014, 12:48

sekac je napisao/la:Da vas pozdravim sve
Drage prijatelje
Trenutno sam u bolnici nadam se brzom izlasku. Pozdrav od mene vas Sekac!

Sekac , od srca ti zelim da sve izadje na hajr i dobro...zivio ti nama brate

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 13 dec 2014, 16:26

fcsforever je napisao/la:
sekac je napisao/la:Da vas pozdravim sve
Drage prijatelje
Trenutno sam u bolnici nadam se brzom izlasku. Pozdrav od mene vas Sekac!

Sekac , od srca ti zelim da sve izadje na hajr i dobro...zivio ti nama brate
+1

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 13 dec 2014, 16:29

Bivši igrač Fudbalskog kluba Sarajevo, Asmir Suljić, posjetio je Bordo kućici na Sarajevo Holiday Marketu. U njegovom društvu bio je i Nail Šehović, također, bivši prvotimac našeg kluba.
Ko nam dodje. :D
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 13 dec 2014, 17:14

Od kraja iduce sedmice mozemo ocekivati predstavljanja novih igraca. Znaci sedmicno po jedan igrac...koji ce biti prvi , ostaje da se vidi. Po meni to bi mogao biti Stevanovic (naravno samo moja zelja)...ipak da pricekamo

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 13 dec 2014, 17:56

Prema nekim mojim informacijama Stevanovic je na probi u Njemackoj,i mislim da ce tek tamo pred okupljanje naših igraca staviti potpis.
Za ostala pojacanja pojma nemam,mislim da bi golman prvi mogao staviti potpis.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 13 dec 2014, 18:05

amypitar je napisao/la:Prema nekim mojim informacijama Stevanovic je na probi u Njemackoj,i mislim da ce tek tamo pred okupljanje naših igraca staviti potpis.
Za ostala pojacanja pojma nemam,mislim da bi golman prvi mogao staviti potpis.

Jeste u cvajti je...tamo je vec 4 dana. Mora nasima javiti do iduce srijede...hoce nece.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 13 dec 2014, 18:29

Volio bi da stavi potpis u toku ove sedmice,ali daj Boze do to bude prije polovine januara.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 13 dec 2014, 18:43

Steva je dobar. Jedino sto je dugo pauzirao, i bio u drugom planu. Po meni nije puno kvalitetniji od Dulje, tako da i ako ne potpise, nije to ogroman nedistatak.
Imamo mi pozicija u ekipi na kojima je neophodnihe pojacati se.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 13 dec 2014, 21:17

Vidim da smo sa novom (renoviranom) stranicom dobili i BordoTV, zna li ko vise detalja mozda? Tipa, da li ce biti tekme live il samo da se prati ekipa na pripremama i treninzima?
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, HyperOS, laznokrilo, skoJaa i 34 gosta.