Ponos Torina je napisao/la:Ide covjek u Manchester![]()
![]()
![]()
Pa mozda su mu realno ponudili mekinje. Ne bi ni ja pristao da sam na njegovom mjestu. Inace vecina sto kritikuje ovdje ono tipa ceka poziv Chelsija i toharis92 je napisao/la:Ove njegove nelogične odluke su ga i koštale. Mogao je imati neku pristojnu karijeru ali eto..
Vrh njihove karijere je neki mahalski turnir u malom nogometu. Zato i jesu ovako drcni pa se vrlo brzo poseru po svakome.Dado je napisao/la:Pa mozda su mu realno ponudili mekinje. Ne bi ni ja pristao da sam na njegovom mjestu. Inace vecina sto kritikuje ovdje ono tipa ceka poziv Chelsija i toharis92 je napisao/la:Ove njegove nelogične odluke su ga i koštale. Mogao je imati neku pristojnu karijeru ali eto..![]()
![]()
Niti znate detalje zbog kojih je odbio niti ti ste vi sta bolje uradili da momka tako podsmijavate.
Ponos Torina je napisao/la:Morel se lezat Ognjene?![]()
![]()
![]()
Dado je napisao/la:Pa mozda su mu realno ponudili mekinje. Ne bi ni ja pristao da sam na njegovom mjestu. Inace vecina sto kritikuje ovdje ono tipa ceka poziv Chelsija i toharis92 je napisao/la:Ove njegove nelogične odluke su ga i koštale. Mogao je imati neku pristojnu karijeru ali eto..![]()
![]()
Niti znate detalje zbog kojih je odbio niti ti ste vi sta bolje uradili da momka tako podsmijavate.
Koliko je pozurio haman da ce vrat slomitiHead je napisao/la:E bas zuri.emir_ je napisao/la:Samo da ne požuri sa izborom novog kluba.
Neće zbog forumaša, ne brini, otići zbog sebe ako nastavi ovako kako je krenuo.Sabinho je napisao/la: Treba on zbog forumasa u penziju otici nenapunjenog dzepa
Ma nemoj, covjek direktno rek'o da nije zadovoljan ponudjenim finansijskim uslovima i da ima bolju ponudu po tom pitanju i ti sad ovo napises?DragonGirl je napisao/la:Neće zbog forumaša, ne brini, otići zbog sebe ako nastavi ovako kako je krenuo.Sabinho je napisao/la: Treba on zbog forumasa u penziju otici nenapunjenog dzepa
Pa sudeći po dosadašnjim šetanjima od kluba do kluba, ne možeš baš tvrditi i da sa tim sljedećim neće iskrsnuti nešto. U svakom slučaju, voljela bih naravno da se skrasi negdje, ali za to ruku u vatru, baš kao ti, ipak ne mogu staviti.Sabinho je napisao/la:Ma nemoj, covjek direktno rek'o da nije zadovoljan ponudjenim finansijskim uslovima i da ima bolju ponudu po tom pitanju i ti sad ovo napises?DragonGirl je napisao/la:Neće zbog forumaša, ne brini, otići zbog sebe ako nastavi ovako kako je krenuo.Sabinho je napisao/la: Treba on zbog forumasa u penziju otici nenapunjenog dzepa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.