FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja čekam špekulacije o Saši Kajkutu i uživam u glupostima koje pišu naše komšije. 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Ko ceka taj i docekashzna je napisao/la:Ja čekam špekulacije o Saši Kajkutu i uživam u glupostima koje pišu naše komšije.

Mada bi bilo bolje da dovedemo Dialibu, jeb.o ba Kajkuta

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Ili možda da nam Jahić dođe
Na košarku momci sutra, podržati plave dame i našeg Didijera

Na košarku momci sutra, podržati plave dame i našeg Didijera

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- storm_raider
- Kontakt:
Ma dajte ljudi, izbaci mi zadnje dvije strane pune skrivenih postova od raznih likova koji su mi na listi smaraca. Imate zajednicku temu pa tamo davite. Nadam se da ce moderatori malo procesljati ovaj podforum. Isto tako nasi: ne idite na njihovu temu ako cete ih smarati, ima tamo dosta normalne raje (ne mislim na ovog Benka i ostale hibride). Samo ih pozovete da dodju vamo i tako u krug.
@ontopic, Stvarno losa ponuda na Holiday Marketu. Malo sam danas bio..., nije bilo ovako lose nikad. Ali hajde, kupice se nesto, red je.
@ontopic, Stvarno losa ponuda na Holiday Marketu. Malo sam danas bio..., nije bilo ovako lose nikad. Ali hajde, kupice se nesto, red je.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Istina je da je losa ponuda na Holiday Marketu, ali da su bilo šta postavili, ja cu to kupiti, jer znam da kupovinom bilo kojeg tog proizvoda direktno pomažem svom klubu..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Bas ste usrali pricom temu o nk sarajevu
Ne tako davno se cuo sa Amarom na telefonshzna je napisao/la:Ja čekam špekulacije o Saši Kajkutu i uživam u glupostima koje pišu naše komšije.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- champions1921
Hoce da mu Amar sredi mjesto u repki kad postane selektorpile87 je napisao/la:Ne tako davno se cuo sa Amarom na telefonshzna je napisao/la:Ja čekam špekulacije o Saši Kajkutu i uživam u glupostima koje pišu naše komšije.

BUDI ŽELJO !!!
A kad smo kod Kajkuta..šta je sa onim mislim da je Brckalic ili tako nešto, lijevi bočni, što nije prošao probu...pa mu se neki dobar drug stalno javljao bio baš kivan na Amara..Sad ako ode Kvesa, mozda je vrijeme da zakopamo ratne sjekire. 

Jel ko iso gledao kadete ?
S kim su igrali?terabajt je napisao/la:Jel ko iso gledao kadete ?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- bistrikboy
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Šta bi od tih vijestisuper je napisao/la:da ne dodje do daljnih razglabanja oko ovog duga sto zeljo ima ovdje pise oko 1800 000 km samo da se zna na prosloj sjednici se pricalo o dugu da je jos ostao kada se naplati sta ima da ce ostati dug manji od jednog miliona,znaci da pojednostavim kada naplatimo transfer sehica,dug ce biti oko 800k km sto je po meni trenutno prihvatljivo kada se uzme u obzir da su svi doprinosi za igrace i radnike uplaceni do zadnjeg mjeseca,da se redovito uplacuje mjesecno na ime duga prema porezu 10k km.da se uplatilo hasagicu 110k km,bh banci 120k km i da se stize skoro mjesec za mjesec uplatiti za plate igracima + pripreme i ostale troskove oko ekipe,nedavno sam pisao da ce se desiti nesto pozitivno,ocekujem ovih desetak dana pozitivne vijesti
-
- Kontakt:
Drago mi je da Amar nije bio u užem izboru jer fakat nije bilo logike i tome sam ranije pisao.
Baković izjavljuje kako Meša nije imao nikakvih posebnih uslova i sve ti odmah bude jasno o čemu se tamo radi. Žao mi je i njega ako se izblamira, ali kad vidiš koje bio u užem izboru on je opet najbolje rješenje.Kako god, Meša je naš i treba ga podržati. Većina reprezentacije su ili igrači ili navijači Želje pa se nadam da ga barem oni neće sabotirati.
Dakle, pored Džeke i Višće nadam se Zukanu, Štiliću, Coci i Šehi, a od navijača tu su Pjanke, Medeni, Bega, Spaha, Izet. Jesam li koga zaboravio?
Baković izjavljuje kako Meša nije imao nikakvih posebnih uslova i sve ti odmah bude jasno o čemu se tamo radi. Žao mi je i njega ako se izblamira, ali kad vidiš koje bio u užem izboru on je opet najbolje rješenje.Kako god, Meša je naš i treba ga podržati. Većina reprezentacije su ili igrači ili navijači Želje pa se nadam da ga barem oni neće sabotirati.
Dakle, pored Džeke i Višće nadam se Zukanu, Štiliću, Coci i Šehi, a od navijača tu su Pjanke, Medeni, Bega, Spaha, Izet. Jesam li koga zaboravio?
Lulicrodom s Mejtaša je napisao/la:Drago mi je da Amar nije bio u užem izboru jer fakat nije bilo logike i tome sam ranije pisao.
Prva prijateljska utakmica, očekujem idući sastav:Dakle, pored Džeke i Višće nadam se Zukanu, Štiliću, Coci i Šehi, a od navijača tu su Pjanke, Medeni, Bega, Spaha, Izet. Jesam li koga zaboravio?
---------------------Šehic---------------------
Stanić--------Cocalić-----Zukan---------Kvesić
---------------Zolotić----Tomić-------------
Hodzić-----------Štilić----------------Hajradinovic
---------------------Dzeko----------------------

Šeha, Coca, Ara, Kvesa, Tomo, Zukan, Štilapile87 je napisao/la:Lulicrodom s Mejtaša je napisao/la:Drago mi je da Amar nije bio u užem izboru jer fakat nije bilo logike i tome sam ranije pisao.

Umjesto Vrsajevica ubaciti Bucana, u napad Lazara Popovica,Svraku vratiti i Antolovic da bude treci golman

U cemu je problem ljudi navijaju za Zelju ?aS_Roma je napisao/la:Šeha, Coca, Ara, Kvesa, Tomo, Zukan, Štilapile87 je napisao/la:Lulicrodom s Mejtaša je napisao/la:Drago mi je da Amar nije bio u užem izboru jer fakat nije bilo logike i tome sam ranije pisao.
Dakle, pored Džeke i Višće nadam se Zukanu, Štiliću, Coci i Šehi, a od navijača tu su Pjanke, Medeni, Bega, Spaha, Izet. Jesam li koga zaboravio?![]()
Umjesto Vrsajevica ubaciti Bucana, u napad Lazara Popovica,Svraku vratiti i Antolovic da bude treci golman
Kriva je krivaja
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- invincible1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.