drugovi ovo mora bolje

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Biće bolje, biće tople vode Bojleru!bojler je napisao/la:
drugovi ovo mora bolje
valjda ceCarli je napisao/la:Biće bolje, biće tople vode Bojleru!bojler je napisao/la:
drugovi ovo mora bolje
Možeš preko sajta da im pišeš i da ih pitaš za pomoć. Ostavi im mail da ti odgovore.insider je napisao/la:Ne znam je li neko imao ovaj problem ranije, pa uspio riješiti, ali čisto da pokušam:
Online klađenje na Premieru mi je onemogućeno. Uglavnom, kad se logiram, ne mogu da izlistam ponudu u meniju s lijeve strane. Ne mogu to raditi na macu (Macbook Pro) dok sam na pc normalno mogao (i sada mogu, ali ne koristim PC).
Pretpostavljam da ima veze s Javom, Flashom ili nečim sličnim, pokušavao sam na razne načine da riješim problem, no nisam uspio. Eto, ako je neko imao slična iskustva i uspio da riješi, neka pomogne.
Sta bi u Zivinicama za onog lika sto je dobio 110k?juanitomaravillaa je napisao/la:Danas u Zivinicama nazva lik u centralu premiera(ukljucio zvucnik) kaze pustite u Zivinicama koju hiljadu da se dobije na bingu,a oni mu odgovaraju bit ce budi uporan,cijela kladionica se odvali od smijeha.
Dali mu 70k.bulbasor je napisao/la:Sta bi u Zivinicama za onog lika sto je dobio 110k?juanitomaravillaa je napisao/la:Danas u Zivinicama nazva lik u centralu premiera(ukljucio zvucnik) kaze pustite u Zivinicama koju hiljadu da se dobije na bingu,a oni mu odgovaraju bit ce budi uporan,cijela kladionica se odvali od smijeha.
juanitomaravillaa je napisao/la:Dali mu 70k.bulbasor je napisao/la:Sta bi u Zivinicama za onog lika sto je dobio 110k?juanitomaravillaa je napisao/la:Danas u Zivinicama nazva lik u centralu premiera(ukljucio zvucnik) kaze pustite u Zivinicama koju hiljadu da se dobije na bingu,a oni mu odgovaraju bit ce budi uporan,cijela kladionica se odvali od smijeha.
Jest da je zakinut, ali bar je nesto izvukao...juanitomaravillaa je napisao/la:Dali mu 70k.bulbasor je napisao/la:Sta bi u Zivinicama za onog lika sto je dobio 110k?juanitomaravillaa je napisao/la:Danas u Zivinicama nazva lik u centralu premiera(ukljucio zvucnik) kaze pustite u Zivinicama koju hiljadu da se dobije na bingu,a oni mu odgovaraju bit ce budi uporan,cijela kladionica se odvali od smijeha.
Damsi je napisao/la:
A zavrsilo 0-1 :O WTF
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.