Planiraš ili ?Astren je napisao/la:Evo da i ja pitam...Još bolje ako ima ko sa mastera tehničih studija da podijeli iskustva..Carli je napisao/la:Ima l' ko da u Berlinu studira
Studiranje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Studiranje
Allegri je gospodin!
- donCorleone1892
- Kontakt:
Neko ko studira medicinu u Sarajevu, trebam par informacija? 

Ima li ko iskustva s radiologijom u Sarajevu, kako ide prijemni koliko studenata primaju i tako to... Svaka informacija je dobrodošla
Ima li ovih novopecenih ETF-ovaca
Kako im idu ispiti

Jesmo država u qurcu Vela Havle! Hoćeš ići u Njemačku studirat' treba ti 8000 eura. Fino fino 

Allegri je gospodin!
Imam problem sa Dev C++ programom pa ako ima neko da se razumije i da je voljan pomoći neka se javi u PP.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Parcijalni iz Matematike mi u Četvrtak. Veliki sam štovatelj ove nauke,ali ne mgou višeee. Sje.bala me totalnooo 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Samo oštro!samocelik je napisao/la:Parcijalni iz Matematike mi u Četvrtak. Veliki sam štovatelj ove nauke,ali ne mgou višeee. Sje.bala me totalnooo
Allegri je gospodin!
...da ne bi za koji mjesec opet isto pisaoCarli je napisao/la:Samo oštro!samocelik je napisao/la:Parcijalni iz Matematike mi u Četvrtak. Veliki sam štovatelj ove nauke,ali ne mgou višeee. Sje.bala me totalnooo

U vezi priznatih i nepriznatih Univerziteta u BiH, i pitanja koji su bolji, javni ili privatni odgovor djelimicno mozete dobiti ovdje http://www.hea.gov.ba/akreditacija_vsu/Default.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Agencija za razvoj visokog obrazovanja koja je uspostavljena na nivou BiH provodi postupak akreditacije visokoškolkih ustanova u BIH i do sada su priznati tj. akreditovani ovi koji se nalaze na spisku. Što se tiče FBiH do sada su akreditovani dva javna i tri privatna. Javni su Univerzitet u Zenici i Univerzitet u Sarajevu, a privatni Burch Univerzitet, Internacionalni univerzitet u Sarajevu i SSST, dakle tri komšijska univerziteta i daleko najbolji privatni univerziteti u FBiH, pa vjerovatno i u citavoj BiH. Dakle ovi Travnički i ne znam više gdje ih sve i ima su drugi, treći i koji li več razred "kvaliteta" Univerziteta u odnosu na navedene.
Eh sada, odnos navedenih javnih i privatnih, mane i prednosti. Npr. ni jedan javni univerzitet se ne može pohvaliti opremom, ambijentom, ugođajem, studentskim aktivnostima i prostorom sa navedenim privatnim akreditovanim univerzitetima, s druge strane sigurno je kvalitet nastave na javnim bolji tj. teze se polazu ispiti, ali s druge strane ovi privatni, defiinitivno, da se lakse polazu ispiti,ali to je Bolonjski nacin studiranja, ali isto tako na istim imate "mali milion" da ih tako nazovem "nenastavnih aktivnosti" u koje se ukljucuju studenti koji i na taj nacin sticu prije svega prakticna znanja. Dakle, i jedni i drugi imaju svoje prednosti i mane.
Agencija za razvoj visokog obrazovanja koja je uspostavljena na nivou BiH provodi postupak akreditacije visokoškolkih ustanova u BIH i do sada su priznati tj. akreditovani ovi koji se nalaze na spisku. Što se tiče FBiH do sada su akreditovani dva javna i tri privatna. Javni su Univerzitet u Zenici i Univerzitet u Sarajevu, a privatni Burch Univerzitet, Internacionalni univerzitet u Sarajevu i SSST, dakle tri komšijska univerziteta i daleko najbolji privatni univerziteti u FBiH, pa vjerovatno i u citavoj BiH. Dakle ovi Travnički i ne znam više gdje ih sve i ima su drugi, treći i koji li več razred "kvaliteta" Univerziteta u odnosu na navedene.
Eh sada, odnos navedenih javnih i privatnih, mane i prednosti. Npr. ni jedan javni univerzitet se ne može pohvaliti opremom, ambijentom, ugođajem, studentskim aktivnostima i prostorom sa navedenim privatnim akreditovanim univerzitetima, s druge strane sigurno je kvalitet nastave na javnim bolji tj. teze se polazu ispiti, ali s druge strane ovi privatni, defiinitivno, da se lakse polazu ispiti,ali to je Bolonjski nacin studiranja, ali isto tako na istim imate "mali milion" da ih tako nazovem "nenastavnih aktivnosti" u koje se ukljucuju studenti koji i na taj nacin sticu prije svega prakticna znanja. Dakle, i jedni i drugi imaju svoje prednosti i mane.
#samoČelik
Ispiti se na parcijale polažu je li? Tako rade pravi studenti!JHam je napisao/la:...da ne bi za koji mjesec opet isto pisaoCarli je napisao/la:Samo oštro!samocelik je napisao/la:Parcijalni iz Matematike mi u Četvrtak. Veliki sam štovatelj ove nauke,ali ne mgou višeee. Sje.bala me totalnooo![]()

Allegri je gospodin!
Pravi studenti to odrade integralno na popravnom, veci izazov

Sta je problem?Clutch je napisao/la:Imam problem sa Dev C++ programom pa ako ima neko da se razumije i da je voljan pomoći neka se javi u PP.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
JHam je napisao/la:Pravi studenti to odrade integralno na popravnom, veci izazov![]()

Allegri je gospodin!
Joj ljudi ja konto kod nas na masinstvu se koriste stariji programi u necemu. Dok nisam cuo da na Ekonomiji koriste diskete. Nisam mogao vjerovti.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mia San Mia
-
- Kontakt:
Da li ima neko da studira na SSST, imao bi par pitanja ? 

pucajInatSilanBosanski je napisao/la:Da li ima neko da studira na SSST, imao bi par pitanja ?
-
- Kontakt:
Posl'o sam ti pp.SvenZ je napisao/la:pucajInatSilanBosanski je napisao/la:Da li ima neko da studira na SSST, imao bi par pitanja ?
Je li imao ko kod profesora Dzevada Burgica matematiku da se javi pp? 

Što ne upisah na IUS-u, i to odbi 75% stipendija, jesam idiotJHam je napisao/la:Ima li ovih novopecenih ETF-ovacaKako im idu ispiti
![]()

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, napoleon72, nerkolfc i 178 gostiju.