FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evolution87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 12 dec 2014, 15:49

slika
jos ima nade :cool:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

skile
Kontakt:

Post Postao/la skile » 12 dec 2014, 15:55

Da nije bilo virsli, da se guralo pod tepih, da se neki nisu bunili otvoreno, transparentno, sada ovo ne bi imali. Mozemo zahvaliti organizatorima na tadašnjoj press konferenciji, mediijima koji su jedva cekali da napisu i objave sve moguce u to vrijeme, a sada sute i prave se kao da se nista ne desava jer su u raznim talovima (misleci na ostale klubove i saveze).
Zadnja izmjena: skile, dana/u 12 dec 2014, 17:12, ukupno mijenjano 1 put.

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 12 dec 2014, 16:30

Caeruleus je napisao/la:Ja sam iz Mostara, pa nisam u tijeku. Zanima me zašto vas navijači Željezničara stalno prcaju s nekom forom oko viršli. O čemu se zapravo tu radi?
Tako podlo i hinjski si se uvukao ovdje i onda u punim kapacitetom pokazao koliko si pokvaren i bezobrazan! Kao da si iz Listice a ne iz Mostara i uopste ti ne vjerujem... Znam da tesko podnosis ovo sto se desava u sarajevu pa te donekle i razumijem, ali skupljaj snagu jer PRAVO TEK DOLAZI!!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Taivonen
Kontakt:

Post Postao/la Taivonen » 12 dec 2014, 16:30

skile je napisao/la:Da nije bilo virsli, da se guralo pod tepih, da se neki nisu bunili otvoreno, transparentno, da se nije guralo pod tepih kao kod nekih, sada ovo ne bi imali. Mozemo zahvaliti organizatorima na tadašnjoj press konferenciji, mediijima koji su jedva cekali da napisu i objave sve moguce u to vrijeme, a sada sute i prave se kao da se nista ne desava jer su u raznim talovima (misleci na ostale klubove i saveze).
Sve si objasnio, skidam ti kapu ! :tokralju: :tokralju:
Samo tebe volimo,
Samo tebe bodrimo,
Samo ti si ŠAMPION,
Tebe voli sjever tvoj!!!!

Moj grad, moj klub!

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 12 dec 2014, 17:40

bordoakapitar je napisao/la:
Caeruleus je napisao/la:Ja sam iz Mostara, pa nisam u tijeku. Zanima me zašto vas navijači Željezničara stalno prcaju s nekom forom oko viršli. O čemu se zapravo tu radi?
Tako podlo i hinjski si se uvukao ovdje i onda u punim kapacitetom pokazao koliko si pokvaren i bezobrazan! Kao da si iz Listice a ne iz Mostara i uopste ti ne vjerujem... Znam da tesko podnosis ovo sto se desava u sarajevu pa te donekle i razumijem, ali skupljaj snagu jer PRAVO TEK DOLAZI!!!

Šta ti imaš protiv Širokog Brijega kralju? Krajnje sam iskreno pitao u čemu je fora oko tih viršli pošto vidim često ispod komentara na klix-u se spominju viršle od strane navijača Željezničara. Evo sada sam dobio obrazloženje oko te vrlo tužne priče :|

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 12 dec 2014, 17:44

Dobio si objasnjenje , a shvati kako hoces (hebe nam se)...sad razguli jer nisi interesantan.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 12 dec 2014, 17:49

Evolution87 je napisao/la:slika
jos ima nade :cool:

Mislim da su Said i Stevanovic u ovoj prici najrealnije opcije. Nisam ni Misketa prekrizio ali ne treba uopste o tome pricati. I sa ovom 2-com , ...sa Stojcevom , Bilbijom i Velkoskim...imamo BETON EKIPU. Naravno , prioritet je golman koji bi se trebao rijesiti za 10 dana maximalno :cool: :cool:

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 12 dec 2014, 17:52

Caeruleus je napisao/la:
bordoakapitar je napisao/la:

Šta ti imaš protiv Širokog Brijega kralju? Krajnje sam iskreno pitao u čemu je fora oko tih viršli pošto vidim često ispod komentara na klix-u se spominju viršle od strane navijača Željezničara. Evo sada sam dobio obrazloženje oko te vrlo tužne priče :|
Nemam nista protiv Listice, ali imam protiv jednoumlja. Tvoj prvi post se cinio normalnim, ali vec u sljedecem si pokazao pravo lice i nemoj iskoristavati korektnost nekih ljudi koji su ti fino pokusali objasniti...

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 12 dec 2014, 18:02

Ne daj Boze vise da dozivimo ono sto nam se u proslosti desavalo, da nam najbolje igrace uzimaju za sicu klubovi iz bivse Juge.Samo kad se sjetim Saida i prelaska u Dinamo.Sad se za pojacanja utrkujemo sa ekipama iz LŠ.
Sto se tice sadasnjeg igrackog kadra mislim da imamo strasnu ekipu za ovu ligu.Ja bi volio da se jos pojacamo golmanom i stoperom,i to bi bilo to.Mislim da nam bekovi nisu nesto specijalno ali mogu proci u ovoj ligi.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 12 dec 2014, 18:19

Sredinom januara ocekujte bordo week. Ide klub jace i ludje, prije je bio bordo day a sad je bordo week, druzenje sa igracima i jos puno toga. :kafa:
1946

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 12 dec 2014, 18:43

Head je napisao/la:Sredinom januara ocekujte bordo week. Ide klub jace i ludje, prije je bio bordo day a sad je bordo week, druzenje sa igracima i jos puno toga. :kafa:
je li se to misli naa Sarajevo Holiday Market, ili ce biti u klubu nesto pravljeno... mozes li otprilike pojasniti kako bi trebalo da izgleda ???
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 12 dec 2014, 18:51

BP 1946, UNFKS i FKS zajedno organizuju bordo week. Uskoro će se znati više. ;)

Dzanelemi
Kontakt:

Post Postao/la Dzanelemi » 12 dec 2014, 18:57

Afera virsla je najveca bruka kluba od njegovog postojanja, i dobro izrezirana farsa od strane legende Fazlagica, zeta Varesanovica, potpomognuti sa Baljkom, Meradnovicem, Alihodzicem. A kod igraca je lobirao Alen Avdic da se izadje u javnost sa onim bljuvotinama. Sve je dobro bilo izrezirano da se BP zauvijek otjeraju od kluba, jer vec tada su Baljak i kompanija znali da im se sprema vjecna noga iz kluba, i afera virsla je trebala biti njihov as iz rukava. Medjutim hvala Bogu istrajali smo u toj borbi i danas imamo ovo sto imamo.

Trebamo se pocesto sjetiti virsle cisto da nam se opet ne bi desilo nesto slicno.
Ne treba nikad biti slijepi sljedbeik bilo koga, i uvijek treba kritikovati i traziti obrazlozenja i da nam se polazu rauni.

Head de podjeli sa nama te info koje imas, a ako je bas nesto tajno moze i na p.m.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 12 dec 2014, 19:06

Afera: To be, or not to be.
F.K.SARAJEVO

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 12 dec 2014, 19:25

Dzanelemi je napisao/la:Afera virsla je najveca bruka kluba od njegovog postojanja, i dobro izrezirana farsa od strane legende Fazlagica, zeta Varesanovica, potpomognuti sa Baljkom, Meradnovicem, Alihodzicem. A kod igraca je lobirao Alen Avdic da se izadje u javnost sa onim bljuvotinama. Sve je dobro bilo izrezirano da se BP zauvijek otjeraju od kluba, jer vec tada su Baljak i kompanija znali da im se sprema vjecna noga iz kluba, i afera virsla je trebala biti njihov as iz rukava. Medjutim hvala Bogu istrajali smo u toj borbi i danas imamo ovo sto imamo.

Trebamo se pocesto sjetiti virsle cisto da nam se opet ne bi desilo nesto slicno.
Ne treba nikad biti slijepi sljedbeik bilo koga, i uvijek treba kritikovati i traziti obrazlozenja i da nam se polazu rauni.

Head de podjeli sa nama te info koje imas, a ako je bas nesto tajno moze i na p.m.

Dzanelmi @aferim za ovaj post , ja sam u BP od prvih dana...znam kako smo ih preglasavali na skupstini i koje smo imali probleme sa njima. A ova imena koja spominjes...ma , sve tacno milion %.......eto jbg mi odosmo (u odnosu na druge klubove u ovoj ligi) 6 miliona svjetlosnih godina , naprijed a imamo par zainteresovanih prvoligasa koji bi da se posavjetuju sa nama i da krenu ili bar pokusaju...istim stopama. Nekima cemo i pomoci a nekima necemo ,neka se snalaze kako znaju i umiju...ne zasluzuju pomoc :nene: :nene:

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 12 dec 2014, 20:01

Da, paradoxalno, ali Baljak i kompanija su u stvari bili na mnoge nacine progresivni za nas klub i dobrim dijelom, ''zahvaljujuci'' upravo njima, mi trenutno zivimo san koji su godinama sanjale generacije, san koji mnogi ne smiju niti da sanjaju

mohz87
Kontakt:

Post Postao/la mohz87 » 12 dec 2014, 20:04

Iskreno, drago mi je pročitati da pišemo bez kompleksa i o najcrnijim periodima naše klupske historije. Čak i kad ovi..ma ovi halometi dolete s nečasnim namjerama :) Benko brate po boji..fascinantno im ti ovo elaboriraš..ko je kad šta lajao..zašute jadni...valjda ih sramota..šta li.. ;) I fino je vidjeti da oni toliko borave na našoj temi..znači da im je bolje nego na njihovoj..i da malo budu dosadni..ali pojede to..razumno...
Elem..Želji želim da dovede Đelmića ako bi im mnogo značio i još ponekoga dobrog..širokom šimunića..nek se svi pokriju koliko su dugi i malo preko..i nek se liga smanji..što prije..
Mi smo na pravom putu..Bog dao zravlja. ;) Moje neke želje su..golman..stoper.. I više od svega..da ostanu Radovac, Cimi i Dulja i naravno da dođe samo on ako treba - Said!
MOSA RAJVOSA!!!

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 12 dec 2014, 20:13

Poznat je plan priprema fudbalera Sarajeva za proljetni dio sezone u kojem će Bordo tim jurišati na duplu krunu.

Skoro sve je isplanirano - poznati su termini putovanja, a preostalo je još da se dogovore prijateljske utakmice - ukupno sedam koliko bi igrači osvajača Kupa BiH trebali odigrati.

Prvi dio priprema, Sarajevo će odraditi u Čitluku. Prozivka će biti održana na stadionu Koševo sredinom januara, a ekspedicija će put Hercegovine krenuti 21. ili 22. januara ovisno o vremenskim prilikama u glavnome gradu.

Nakon sedmodnevnih bazičnih priprema u Čitluku, slijedi povratak u Sarajevo i putovanje za Antalyiju, na glavi dio priprema za nastavak sezone. U Turskoj bi se trebali zadržati dvije sedmice.
Slijedi povratak u Sarajevo i završni dio priprema u Čitluku gdje će biti odigrana i generalna proba pred duel sa Zvijezdom, prvo proljetno iskušenje Bordo tima.

Recimo još i to da još uvijek nisu poznata imena protivnika u pripremama. Vodstvo kluba uskoro će krenuti ''u pregovore'', a očekuje se da će to biti neki do vrhunskih evropskih timova koji će se u Turskoj pripremati u isto vrijeme kada i Bordo tim.
:opaopa: :clap: :kafa:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 12 dec 2014, 20:21

Samir Radovac:
”Nadam se da ću produžiti ugovor. Imam ambicije da osvojim titulu sa Sarajevom, a sada imamo jednu prednost u odnosu na rivale. Dolaze nam svi protivnici koju su u vrhu na Koševo i mislim da imamo nade da osvojimo titulu.”

Nadamo se i mi Samire, ne znam šta se toliko odugovlači. :pray:
Ah vidi vidi ko je posjetio Bordo kućicu :clap: :clap: :clap:
slika
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 12 dec 2014, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 12 dec 2014, 20:21

Vranješ: Odbio sam Grasshoppers.

Oteglo se sa potpisom Radovca.Valjda i to uskoro rijesimo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”