jos ima nade

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Tako podlo i hinjski si se uvukao ovdje i onda u punim kapacitetom pokazao koliko si pokvaren i bezobrazan! Kao da si iz Listice a ne iz Mostara i uopste ti ne vjerujem... Znam da tesko podnosis ovo sto se desava u sarajevu pa te donekle i razumijem, ali skupljaj snagu jer PRAVO TEK DOLAZI!!!Caeruleus je napisao/la:Ja sam iz Mostara, pa nisam u tijeku. Zanima me zašto vas navijači Željezničara stalno prcaju s nekom forom oko viršli. O čemu se zapravo tu radi?
Sve si objasnio, skidam ti kapu !skile je napisao/la:Da nije bilo virsli, da se guralo pod tepih, da se neki nisu bunili otvoreno, transparentno, da se nije guralo pod tepih kao kod nekih, sada ovo ne bi imali. Mozemo zahvaliti organizatorima na tadašnjoj press konferenciji, mediijima koji su jedva cekali da napisu i objave sve moguce u to vrijeme, a sada sute i prave se kao da se nista ne desava jer su u raznim talovima (misleci na ostale klubove i saveze).
Šta ti imaš protiv Širokog Brijega kralju? Krajnje sam iskreno pitao u čemu je fora oko tih viršli pošto vidim često ispod komentara na klix-u se spominju viršle od strane navijača Željezničara. Evo sada sam dobio obrazloženje oko te vrlo tužne pričebordoakapitar je napisao/la:Tako podlo i hinjski si se uvukao ovdje i onda u punim kapacitetom pokazao koliko si pokvaren i bezobrazan! Kao da si iz Listice a ne iz Mostara i uopste ti ne vjerujem... Znam da tesko podnosis ovo sto se desava u sarajevu pa te donekle i razumijem, ali skupljaj snagu jer PRAVO TEK DOLAZI!!!Caeruleus je napisao/la:Ja sam iz Mostara, pa nisam u tijeku. Zanima me zašto vas navijači Željezničara stalno prcaju s nekom forom oko viršli. O čemu se zapravo tu radi?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Evolution87 je napisao/la:
jos ima nade
Nemam nista protiv Listice, ali imam protiv jednoumlja. Tvoj prvi post se cinio normalnim, ali vec u sljedecem si pokazao pravo lice i nemoj iskoristavati korektnost nekih ljudi koji su ti fino pokusali objasniti...Caeruleus je napisao/la:Šta ti imaš protiv Širokog Brijega kralju? Krajnje sam iskreno pitao u čemu je fora oko tih viršli pošto vidim često ispod komentara na klix-u se spominju viršle od strane navijača Željezničara. Evo sada sam dobio obrazloženje oko te vrlo tužne pričebordoakapitar je napisao/la:Tako podlo i hinjski si se uvukao ovdje i onda u punim kapacitetom pokazao koliko si pokvaren i bezobrazan! Kao da si iz Listice a ne iz Mostara i uopste ti ne vjerujem... Znam da tesko podnosis ovo sto se desava u sarajevu pa te donekle i razumijem, ali skupljaj snagu jer PRAVO TEK DOLAZI!!!Caeruleus je napisao/la:Ja sam iz Mostara, pa nisam u tijeku. Zanima me zašto vas navijači Željezničara stalno prcaju s nekom forom oko viršli. O čemu se zapravo tu radi?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
je li se to misli naa Sarajevo Holiday Market, ili ce biti u klubu nesto pravljeno... mozes li otprilike pojasniti kako bi trebalo da izgleda ???Head je napisao/la:Sredinom januara ocekujte bordo week. Ide klub jace i ludje, prije je bio bordo day a sad je bordo week, druzenje sa igracima i jos puno toga.
Dzanelemi je napisao/la:Afera virsla je najveca bruka kluba od njegovog postojanja, i dobro izrezirana farsa od strane legende Fazlagica, zeta Varesanovica, potpomognuti sa Baljkom, Meradnovicem, Alihodzicem. A kod igraca je lobirao Alen Avdic da se izadje u javnost sa onim bljuvotinama. Sve je dobro bilo izrezirano da se BP zauvijek otjeraju od kluba, jer vec tada su Baljak i kompanija znali da im se sprema vjecna noga iz kluba, i afera virsla je trebala biti njihov as iz rukava. Medjutim hvala Bogu istrajali smo u toj borbi i danas imamo ovo sto imamo.
Trebamo se pocesto sjetiti virsle cisto da nam se opet ne bi desilo nesto slicno.
Ne treba nikad biti slijepi sljedbeik bilo koga, i uvijek treba kritikovati i traziti obrazlozenja i da nam se polazu rauni.
Head de podjeli sa nama te info koje imas, a ako je bas nesto tajno moze i na p.m.
Poznat je plan priprema fudbalera Sarajeva za proljetni dio sezone u kojem će Bordo tim jurišati na duplu krunu.
Skoro sve je isplanirano - poznati su termini putovanja, a preostalo je još da se dogovore prijateljske utakmice - ukupno sedam koliko bi igrači osvajača Kupa BiH trebali odigrati.
Prvi dio priprema, Sarajevo će odraditi u Čitluku. Prozivka će biti održana na stadionu Koševo sredinom januara, a ekspedicija će put Hercegovine krenuti 21. ili 22. januara ovisno o vremenskim prilikama u glavnome gradu.
Nakon sedmodnevnih bazičnih priprema u Čitluku, slijedi povratak u Sarajevo i putovanje za Antalyiju, na glavi dio priprema za nastavak sezone. U Turskoj bi se trebali zadržati dvije sedmice.
Slijedi povratak u Sarajevo i završni dio priprema u Čitluku gdje će biti odigrana i generalna proba pred duel sa Zvijezdom, prvo proljetno iskušenje Bordo tima.
Recimo još i to da još uvijek nisu poznata imena protivnika u pripremama. Vodstvo kluba uskoro će krenuti ''u pregovore'', a očekuje se da će to biti neki do vrhunskih evropskih timova koji će se u Turskoj pripremati u isto vrijeme kada i Bordo tim.
Trenutno korisnika/ca: Amco46, Amidzaa, ANamelessGhoul, head88, HyperOS, laznokrilo, MaroonWhite1946, misstianopenaldo, OsmanhodzicBuco, pitar, pitara, Proximic, Serha i 126 gostiju.