Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Koga nakon Sušića?
Porediti našu ligu u bilo kojem obliku sa EPL ligom pa makar i u poređenju tipa United - Burnley,Željo-Radnik je besmisleno i nebulozno s obzirom da jedina zajednicka stvar što može povezati nabrojane je fudbal kao sama igra,sve ostalo je miješanje krušaka s jabukama,odnosno profesionalnog i amaterskog,uspješnog i propalog,.
Naša liga je jedna od najgorih u Evropi tako da je sasvim normalnom sumnjati u bilo kakav kvalitet koji se dotice iste pa makar se radilo i o Amaru koji istina ima rezultate iza sebe ali s obzirom da je iste stekao u amaterskim uslovima gdje je fudbal ali i sam trenerski režim,taktiziranje,fizicka sprema, daleko od fudbala na vrhunskom nivou i ako vec pricamo o istom cinjenica je da Barbarez ima daleko više samih dodirnih tacaka sa njim u odnosu na Osima mladjeg koji vec godinama stagnira u mjestu i ocigledno potpisuje kapitulaciju na cilj koji je sam sebi zadao a to je stabilan i jak F.K Željeznicar,kako u ekonomskom smislu tako i u onom igrackom,.
Biti prvak u ovoj zemlji je stvar prestiža i samo još jedan ukras u vitrinama,kvalitet je tu mizeran i upitan s obzirom da na Evropskoj sceni naši klubovi redovno pokažu pravu sliku našeg fudbala i neki realan omjer u odnosu na druge..
Cinjenica je da Barbarez nema iskustva ali isto tako je cinjenica da nema ni Osim ako govorimo o reprezentativnom fudbalu koji je ipak daleko od nivoa naše šabanije..Možda sam ja lud što smatram da je igracko iskustvo u Bundes ligi i na reprezentativnom nivou dragocijenije i vece od iskustva treniranja ekipe na našim livadama..
Naša liga je jedna od najgorih u Evropi tako da je sasvim normalnom sumnjati u bilo kakav kvalitet koji se dotice iste pa makar se radilo i o Amaru koji istina ima rezultate iza sebe ali s obzirom da je iste stekao u amaterskim uslovima gdje je fudbal ali i sam trenerski režim,taktiziranje,fizicka sprema, daleko od fudbala na vrhunskom nivou i ako vec pricamo o istom cinjenica je da Barbarez ima daleko više samih dodirnih tacaka sa njim u odnosu na Osima mladjeg koji vec godinama stagnira u mjestu i ocigledno potpisuje kapitulaciju na cilj koji je sam sebi zadao a to je stabilan i jak F.K Željeznicar,kako u ekonomskom smislu tako i u onom igrackom,.
Biti prvak u ovoj zemlji je stvar prestiža i samo još jedan ukras u vitrinama,kvalitet je tu mizeran i upitan s obzirom da na Evropskoj sceni naši klubovi redovno pokažu pravu sliku našeg fudbala i neki realan omjer u odnosu na druge..
Cinjenica je da Barbarez nema iskustva ali isto tako je cinjenica da nema ni Osim ako govorimo o reprezentativnom fudbalu koji je ipak daleko od nivoa naše šabanije..Možda sam ja lud što smatram da je igracko iskustvo u Bundes ligi i na reprezentativnom nivou dragocijenije i vece od iskustva treniranja ekipe na našim livadama..
Ako su zelja vecina Amar i Barbarez ( bar navijaca ) onda neka budu obadvojica selektori kao kod Svedske sto je bilo. Cak su i imali zapazene rezultate tada. Jedan od njih ce nastaviti biti selektor a drugi ce pronaci neki klub. Mislim da nijedan od njih nece zahtjevati neku nenormalnu platu tako da bi to bilo moguce po meni.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Za sve one koji možda ne znaju, novi selektor reprezentacije bit će Faruk Hadžibegić. Tako barem tvrdi vidoviti Milan.
''Bit će izabran Hadžibegić, bit će predložen od Samanthe Fox pošto je bio u vezi s njom, a ona je Platinijeva rodica, tako da su kosmičke sile donijele takvu odluku. Uglavnom, objavit će to otprilike oko 25. decembra, pred kraj godine'', kazao je Milan.
Evo i tarot zna kako stvari stoje
''Bit će izabran Hadžibegić, bit će predložen od Samanthe Fox pošto je bio u vezi s njom, a ona je Platinijeva rodica, tako da su kosmičke sile donijele takvu odluku. Uglavnom, objavit će to otprilike oko 25. decembra, pred kraj godine'', kazao je Milan.
Evo i tarot zna kako stvari stoje

- DonCorleone
- Kontakt:
Nenormalno bi bilo da zahtjevaju nenormalnu platu. Ni jedan od navedene dvojice nije bolji od Rajevca, cak je gori, ali eto. Ukupan odabir je veoma slab a glavnu krivicu snosi savez i olako shvatanje nase zlatne generacije.Ajax je napisao/la:Ako su zelja vecina Amar i Barbarez ( bar navijaca ) onda neka budu obadvojica selektori kao kod Svedske sto je bilo. Cak su i imali zapazene rezultate tada. Jedan od njih ce nastaviti biti selektor a drugi ce pronaci neki klub. Mislim da nijedan od njih nece zahtjevati neku nenormalnu platu tako da bi to bilo moguce po meni.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Cuj Bakir Sliskovic.
Moze i Muhamed Rajevac. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- tuzlak1987
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Cuj Bakir Sliskovic.Moze i Muhamed Rajevac.

Ko moj komsija, zove se Slavko mi mu predili u Salko

1. Rajevac 2. ... 3. svi ostali
Tako ga sada u Mostaru zovu Ultrasi, jer ''se prodao Sarajevu'', šta li.Cartman je napisao/la:Cuj Bakir Sliskovic.Moze i Muhamed Rajevac.
najbolje vratit susica i zdravo
----
amar ako bude definitivno nikad vise necu gledat reprezentaciju dok je on selektor
slaba je on opcija ljudi treba te to svatiti ....

----
amar ako bude definitivno nikad vise necu gledat reprezentaciju dok je on selektor

.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
- DragonGirl
- Kontakt:
Ko god da dođe, činjenica je da, niti je briljantan izbor, niti ima isuviše respektabilnu trenersku karijeru, ali nije ni apsolutna neznalica, tako da, niko ne zaslužuje ni da ga se ukiva u zvijezde, ali ni da ga se pljuje na svakom koraku. Ohladite malo, mislim da je stvarno bilo dosta prepucavanja ovdje, i iako znam da od toga nema ništa, hajde da barem pokušamo u miru dočekati tu sutrašnju odluku, i ko god dođe uputiti mu podršku sve dok svoj posao radi kako treba i u okviru svojh mogućnosti. Pa ljudi dragi, ne radi se o reprezentaciji Zanzibara, nego o našoj reprezentaciji, našoj, jednoj i jedinoj! Kakva god da je, i ko god da je bude vodio, naša je i zaslužuje maksimalnu podršku. Razmislite malo o tome, ako ništa drugo. 

Koji mentalitet yebote.SafetSajo je napisao/la: ----
amar ako bude definitivno nikad vise necu gledat reprezentaciju dok je on selektor![]()

Hadzija il`Mesa ce biti selektor
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- velez_mostar
- Kontakt:
Je li se novi selektor bira i za kvalifikacije za SP, ili samo da popravi sto je bosanska glavurda upropastila?
Ako novi selektor ostaje i za sp, nece mu tesko pasti neodlazak na euro.
Ako su ova trojica u igri, onda sam za Osima.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ako novi selektor ostaje i za sp, nece mu tesko pasti neodlazak na euro.
Ako su ova trojica u igri, onda sam za Osima.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da li je istina ovo za Tulica da ga toliko guraju, pa koja ce budala njega uzeti za pomocnika 

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- Goalgetter
- Kontakt:
Takvi su mi najdrazi, bojkotasi.Cartman je napisao/la:Koji mentalitet yebote.SafetSajo je napisao/la: ----
amar ako bude definitivno nikad vise necu gledat reprezentaciju dok je on selektor![]()

Pa ovo je vrhunac bezobrazluka. Hajde ako već mora se drzati tog nac. ključa. Taj Tulić ili ima nekog ko mu čuva leđa pa ovi iz RS nemaju izbora, ili je najveći dupelizac svih vremena.propuh je napisao/la:Da li je istina ovo za Tulica da ga toliko guraju, pa koja ce budala njega uzeti za pomocnika
Zar ne mogu sami kandidati ponuditi svoje pomoćnike u skladu sa tim ključem.
U ozbiljnim reprezentacijama i klubovima je svaki pomocnik vazan. Ali eto mi imamo takve vrle strucnjake da je dovoljan jedan pravi pomocnik i selektor. Zato i jesmo ovako uspjesni takticki. Jedina Evropska drzava koja je takticki izdominirana od Africke repke.
-
- Kontakt:
Ovaj momak ima karizmu, a bolji je od Barbareza. Ima pun arsenal naoruzanja za potrebni autoritet a ove pichke oko njeg bi mogao da iskoristi za podizanje morala u ekipi.

Kad neki vec prizeljkuju Barbareza, de onda da se predlozi momak koji je jaci od njega za poker stolom.

Kad neki vec prizeljkuju Barbareza, de onda da se predlozi momak koji je jaci od njega za poker stolom.

- firefirefirely
- Kontakt:
- DonCorleone
- Kontakt:
Haha, dobra slika
.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.