Odmah mi je sve jasno šta se dešava na pdf-u "FK Željezničar", ne ulazi mi se! Hladno piše o Sarajevu na temi Željezničar.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
kao sto ovaj pise o FKS na temi NKŽAdviser je napisao/la:
![]()
Odmah mi je sve jasno šta se dešava na pdf-u "FK Željezničar", ne ulazi mi se! Hladno piše o Sarajevu na temi Željezničar.
Eto vidis ti razmisljanja. Cuj Vincentove pare, pa jok eto moje su. Vincent Tan-vlasnik kluba (u ovom slucaju FK Sarajevo),njegove pare, on odlucuje sta ce sa njima. Ili Vasa situacija Amar Osim- skoro pa vlasnik kluba( covjek se pita za sve u Vasem klubu i postuje se to), nadgleda protok novca kroz klub,odlucuje gdje ce te pare ici,ako hoce upumpat ce finansijku injekciju od 2 miliona ili nece nista, skoro identicno kao Vincent Tan. Jedina razlika je ta sto je ovaj stranac i vjerovatno ima vise novca(sto dokazuje Forbesova lista) i sto Tan ne kontrolise striktno on sve,vec ima svoje ljude koji to kontrolisu. Znaci samo konstruktivna rasprava.alinho je napisao/la:Hajde da analiziramo i to "imamo mi para". Imali ste dugova prema poreznoj upravi minimum 1.5 miliona a Vincent vam je dao 3 i onda fino vasi u klubu rekose mi vise dugova nemamo. Ok, znaci dobili ste 3 miliona vratili nekih 1.5 miliona znaci ostalo vam 1.5. Od tih para ste doveli par igraca koji su inace "dokazani i koji su prekucali ovu nasu ligu" znaci odbij od tih preostalih 1.5 miliona i ostaje vam koliko? Ne znam koliko para i KO placa tu "akademiju" ali ako je to uradjeno od ovih 3 miliona znaci jarane shvati da su vam te Vincentove pare jos malo pa nestalo.terabajt je napisao/la:Imamo mi para, nemoj da se sekiras, nego vama preporucujem da vi na Grbavici napravite jedan ventil prije sata od vode za ove prskalice, jer bi steta bilo da vam ljudi daju pare za njih a vi da ih ne koristite zato sto se nema para za vodealinho je napisao/la: Vama ne treba ionako ste se potrosili dovodenjem misimovica,borjana,stevanovica... a bacili ste oko i na golmana sevilje vidim samo naprijed.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vama te pare sto je on dao dodju otprilike kao nama one od Dzeke samo mi svoje iskoristili na najbolji moguci nacin a vi??? Dokazite se![]()
P.S ako vas uporedim sa nama kada su u pitanju dugovi vi imate jarane moj sigurno jos milin dva duga prema nekim drugim stranama (pruvatnicima, firmama itd..) mozda su pare od Vincenta vec otisle???
Vidim ti si odgovoran ovdje uspred kluba. Znaci prestavljas klub na forumu. Pitanje, nije da vrijedjam nego ozbiljno. Je li vas stid ove kucice?fkzeljeznicarba je napisao/la:SAHM: Sutra od 18 sati druženje sa Hasanovićem
http://fkzeljeznicar.ba/sahm-sutra-od-1 ... cem/12702/" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
Mene nije, jel tebe?Western je napisao/la:
Pitanje, nije da vrijedjam nego ozbiljno. Je li vas stid ove kucice?
[/quote][/quote]alinho je napisao/la:Hajde da analiziramo i to "imamo mi para". Imali ste dugova prema poreznoj upravi minimum 1.5 miliona a Vincent vam je dao 3 i onda fino vasi u klubu rekose mi vise dugova nemamo. Ok, znaci dobili ste 3 miliona vratili nekih 1.5 miliona znaci ostalo vam 1.5. Od tih para ste doveli par igraca koji su inace "dokazani i koji su prekucali ovu nasu ligu" znaci odbij od tih preostalih 1.5 miliona i ostaje vam koliko? Ne znam koliko para i KO placa tu "akademiju" ali ako je to uradjeno od ovih 3 miliona znaci jarane shvati da su vam te Vincentove pare jos malo pa nestalo.
Vama te pare sto je on dao dodju otprilike kao nama one od Dzeke samo mi svoje iskoristili na najbolji moguci nacin a vi??? Dokazite se![]()
P.S ako vas uporedim sa nama kada su u pitanju dugovi vi imate jarane moj sigurno jos milin dva duga prema nekim drugim stranama (pruvatnicima, firmama itd..) mozda su pare od Vincenta vec otisle???
Ja nista ne tvrdim onako iz glave pa me nazivanjem lazovom iritira, jako iritira a ti koji kazes da je on ulozio 4,5 mil iznesi barem neki izvor. Ja sam spomenuo pricu o 3 miliona radi ovoga http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... es-2958903" onclick="window.open(this.href);return false; ovo je moj izvor a tvoj??Benko je napisao/la:Ne bih ovdje pisao ali na ovo i moram odgovoriti...zeljocity je napisao/la: Hajde da analiziramo i to "imamo mi para". Imali ste dugova prema poreznoj upravi minimum 1.5 miliona a Vincent vam je dao 3 i onda fino vasi u klubu rekose mi vise dugova nemamo. Ok, znaci dobili ste 3 miliona vratili nekih 1.5 miliona znaci ostalo vam 1.5. Od tih para ste doveli par igraca koji su inace "dokazani i koji su prekucali ovu nasu ligu" znaci odbij od tih preostalih 1.5 miliona i ostaje vam koliko? Ne znam koliko para i KO placa tu "akademiju" ali ako je to uradjeno od ovih 3 miliona znaci jarane shvati da su vam te Vincentove pare jos malo pa nestalo.
Prvo nije 3 mil. nego 4,5 ali to je samo za upravljacka prava... od tih para vraceni su svi dugovri prema fudbalerima, povjeriocima, dobavljacima, bankama, ostalim PM...
Drugi dio je ostao za popunjavanje dijela budzeta za akademiju u butmiru.
Dug porenoj upravi cemo da otplatimo za godinu dana, u tri rate po 650 000. Tako smo potpisali, vi ste potpisali na 10 godina po 10 000 mjesecno, tj oko 100 000 godisnje, jesam li u pravu?
Dovođenje igraca je pocelo prije manje od godinu dana i taj proces traje. Dokaz da se ozbiljno radi jesu duzine ugovora i to da igraci dobiju plate u dan, da imaju premije (za derbi po 1000 KM za pobjedu dobili) i da su prezadovoljni. Kakvi ce igraci dolaziti to ce da odluci Kodro i nema potrebe da se razbacujemo na 5 igraca iako imamo pare. Benko je samo bio dokaz da mozemo...
nadam se da nece biti replika na ovaj post jer ne zelim ulaziti u raspravu nikakvu, samo sam htio da repliciram na ove laži
Sorry druze morao sam iznjeti svoje misljenje jer mi ih je vise puna kapa.Western je napisao/la:Zeljocity jebli te oni. Idi tamo kod njih i pricaj o Tanu i njima i njhovim dugovima. Nas to ovdje ne interesuje.
Ko ce vas vise popamtit ovdje fakat ste pretjerali. Odgovorio bih ti i na ove druge stvari ali fakat dosta vise.Taivonen je napisao/la:drug pomjeso si ti mene i ovog arinho , odg si pogresno gdje ja spominjem 3 mil uopste![]()
![]()
Ja sam reko da nisam doso ovde da provociram( bas suprotno). Nego vidim nakacili ste se prvo na nasu temu i pricate Vincentu Tanu , dakle sanjate ga izgleda i njegove brcice, okanite se covjeka , govoris o nekim uspjesima covjek je prosle godine ulozio , mi odma kup , i cetvrto pretkolo protiv velike Borussie, stvarno vas ne kontam, kad nemate argumenata da odgovorite okrecete na titule. Sta ce biti kad mi osvojimo(sace odgovori "kad vi osvojite") aBd, stvarno nekontam opet ponavljam,
POZDRAV NORMALNIM FORUMASIMA !
Konačno nešto konkretno,još da super naleti sa nekim vjestimaFKZ1921 je napisao/la:Od sutra je ekipa na odmoru.Bilo je nekoliko novih igraca u posljednjih desetak dana tu,na treninzima.Neki ce doci ponovo na okupljnje. Ustvari,dvojica bi mogli biti zanimljivi. Mozda i vrlo zanimljivi. Znace se pocetkom priprema da li se to moci rijesavati.Nista drugo ne treba ocekivati kad je igracki kadar u pitanju. Prikljuciti ce se najvjerovatnije Fejzic,prekomandovace se Beganovic definitivno u prvi tim,vjerovatno ce od ove generacije 95 jedino mali Mekic ostati,oporavice se do pocetka priprema od operacije prepona,ostali ce na posudbe. To je to.
Odlasci,nista za sad. Nudice se svima kojima isticu ugovori na ljeto,produzenje. Svi bi trebali produziti. Mozda zapne samo oko Tome,ali i tu treba ocekivati dogovor, ukoliko ne dodje dobra ponuda.
Sve u svemu,prvenstvo ce nastaviti isti igraci koji su igrali prvu polusezonu.
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic i 22 gosta.