FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 12 dec 2014, 01:35

Samo ne znam odakle više niču :hmmmmm:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Western
Kontakt:

Post Postao/la Western » 12 dec 2014, 04:02

alinho je napisao/la:Auuu jes jes, imate najboljeg strijelca lige :thumbup: :thumbup: :thumbup: a ono vam u odbrani puse...

Ma nesikiram se ja za vas, bit ce guzva na klupi i u konkurenciji, ipak ste vi veliki proizvodjaci vrhunskih talenata!!!
Torres inace jak centarhalf. Neda mama svog debila nikome. Usput zadnje sto ste iz svoje akademije prodali tegla ajvara. Idi ba tamo vidis da na vasoj debilnoj temi niko od nas ne pise iako se neki dan debili poput tebe slomise prozivajuci Gredica. Ajfel pa Ajfel. Covjek guzi da i vi guzite manje bi ovda srali.

Bio u onoj kucici na holidej marketu i mogu reci ono je za plakati. Koliko se samo nazadovalo od prvog puta. Ponuda nikakva. Skupo i prenaduvano. Smece. Nekad se Fening dolazio cuditi ponudom i posjetom ove godine ne mora. Zakljucati ono sranje od kucice i neka je na obraz odgovornima. 15 maraka za kapu sa felerom. Fuj supci nesposobni. Barem mi je drago sto Gong nece profitirati.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 12 dec 2014, 08:57

Argentina je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
Minjore je napisao/la:[youtube][/youtube]
Definitvno ovo je trebala biti jedna od najljepsih prica sa Balkana, medjutim zbog primitivaca sve propade. Nadam se nekom skorijem mecu ova dva Kluba, al po mogucnosti s normalnom organizacijom susreta. Zazeljela se raja tih utakmica, dosta je nereda , gluposti, kad se trebaju oprostiti igračke legende ovo se desi. A stadion prepun, odlicna atmosfera. Eto , malo da se prisjetimo kad vec nema nekih vecih desavanja osim SHM i kad nema guzve na forumu :thumbup:
Oni vise nikad nisu dobrodosli na Grbavicu. ;) Ako ikada dodju bice ista desavanja kao taj put.

Hajduk je za sve normalne navijace Zelje uvijek dobrodosao na Grbavicu, samo za primitivce i novokomponovane "navijace" nije. Ti novokomponovani su kao pitari, misle da se fudbal igra od juce, pa zaboravljaju neke stvari.
2.11

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 12 dec 2014, 09:43

Virtu4l je napisao/la:Samo ne znam odakle više niču :hmmmmm:
Isto ko kad ti "umni" covjece spamas kod nas danima , zajedno sa onim boja mora...itd
Sta se cudis filozofe iz sase ??!!

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 12 dec 2014, 09:44

Hajde na temu Općenito pa tamo prosipajte svoje gluposti
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 12 dec 2014, 09:45

A ovih lutalica.. valjda nemaju dom, sta li, pa kao svaki prasinar malo-malo zaluta u tudju avliju. Uz nogu! Miran!
Sport je lijek za tijelo i duh.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 12 dec 2014, 11:03

Western je napisao/la:
alinho je napisao/la:Auuu jes jes, imate najboljeg strijelca lige :thumbup: :thumbup: :thumbup: a ono vam u odbrani puse...

Ma nesikiram se ja za vas, bit ce guzva na klupi i u konkurenciji, ipak ste vi veliki proizvodjaci vrhunskih talenata!!!
Torres inace jak centarhalf. Neda mama svog debila nikome. Usput zadnje sto ste iz svoje akademije prodali tegla ajvara. Idi ba tamo vidis da na vasoj debilnoj temi niko od nas ne pise iako se neki dan debili poput tebe slomise prozivajuci Gredica. Ajfel pa Ajfel. Covjek guzi da i vi guzite manje bi ovda srali.

Bio u onoj kucici na holidej marketu i mogu reci ono je za plakati. Koliko se samo nazadovalo od prvog puta. Ponuda nikakva. Skupo i prenaduvano. Smece. Nekad se Fening dolazio cuditi ponudom i posjetom ove godine ne mora. Zakljucati ono sranje od kucice i neka je na obraz odgovornima. 15 maraka za kapu sa felerom. Fuj supci nesposobni. Barem mi je drago sto Gong nece profitirati.
Ni ja nisam mogao vjerovati. Duskerica mi se svidjela strasno, kaze 50 maraka. Pa daj sta vam je, nije nam standard ko kod Svicaraca. Stvarno sam razocaran ovim izdanjem na SHM :thumbdown:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 12 dec 2014, 11:07

alinho je napisao/la:
terabajt je napisao/la:
alinho je napisao/la:Posaljite ponudu za Toresa, sta znate mozda vam upali :) Chelsea ga svakako poklanja dzaba!!!

Napadac vam treba s obzirom da vam ocekivanja nisu ispunili pojacanja kao Varea i Turkovic :) :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:
Vama ne treba ionako ste se potrosili dovodenjem misimovica,borjana,stevanovica... a bacili ste oko i na golmana sevilje vidim samo naprijed.
Imamo mi para, nemoj da se sekiras, nego vama preporucujem da vi na Grbavici napravite jedan ventil prije sata od vode za ove prskalice, jer bi steta bilo da vam ljudi daju pare za njih a vi da ih ne koristite zato sto se nema para za vode :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:
Hajde da analiziramo i to "imamo mi para". Imali ste dugova prema poreznoj upravi minimum 1.5 miliona a Vincent vam je dao 3 i onda fino vasi u klubu rekose mi vise dugova nemamo. Ok, znaci dobili ste 3 miliona vratili nekih 1.5 miliona znaci ostalo vam 1.5. Od tih para ste doveli par igraca koji su inace "dokazani i koji su prekucali ovu nasu ligu" znaci odbij od tih preostalih 1.5 miliona i ostaje vam koliko? Ne znam koliko para i KO placa tu "akademiju" ali ako je to uradjeno od ovih 3 miliona znaci jarane shvati da su vam te Vincentove pare jos malo pa nestalo.

Vama te pare sto je on dao dodju otprilike kao nama one od Dzeke samo mi svoje iskoristili na najbolji moguci nacin a vi??? Dokazite se ;)

P.S ako vas uporedim sa nama kada su u pitanju dugovi vi imate jarane moj sigurno jos milin dva duga prema nekim drugim stranama (pruvatnicima, firmama itd..) mozda su pare od Vincenta vec otisle???
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 12 dec 2014, 11:21

Hajde da analiziramo i to "imamo mi para". Imali ste dugova prema poreznoj upravi minimum 1.5 miliona a Vincent vam je dao 3 i onda fino vasi u klubu rekose mi vise dugova nemamo. Ok, znaci dobili ste 3 miliona vratili nekih 1.5 miliona znaci ostalo vam 1.5. Od tih para ste doveli par igraca koji su inace "dokazani i koji su prekucali ovu nasu ligu" znaci odbij od tih preostalih 1.5 miliona i ostaje vam koliko? Ne znam koliko para i KO placa tu "akademiju" ali ako je to uradjeno od ovih 3 miliona znaci jarane shvati da su vam te Vincentove pare jos malo pa nestalo.

Vama te pare sto je on dao dodju otprilike kao nama one od Dzeke samo mi svoje iskoristili na najbolji moguci nacin a vi??? Dokazite se ;)
P.S ako vas uporedim sa nama kada su u pitanju dugovi vi imate jarane moj sigurno jos milin dva duga prema nekim drugim stranama (pruvatnicima, firmama itd..) mozda su pare od Vincenta vec otisle???
[/quote]

Na koji to nacin molim te? da li mi mozes objasniti?

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 12 dec 2014, 11:29

Zip je napisao/la:

Na koji to nacin molim te? da li mi mozes objasniti?[/quote]

Mislim na trofeje.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 12 dec 2014, 11:32

alinho je napisao/la:
terabajt je napisao/la:
alinho je napisao/la:Posaljite ponudu za Toresa, sta znate mozda vam upali :) Chelsea ga svakako poklanja dzaba!!!

Napadac vam treba s obzirom da vam ocekivanja nisu ispunili pojacanja kao Varea i Turkovic :) :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:
Vama ne treba ionako ste se potrosili dovodenjem misimovica,borjana,stevanovica... a bacili ste oko i na golmana sevilje vidim samo naprijed.
Imamo mi para, nemoj da se sekiras, nego vama preporucujem da vi na Grbavici napravite jedan ventil prije sata od vode za ove prskalice, jer bi steta bilo da vam ljudi daju pare za njih a vi da ih ne koristite zato sto se nema para za vode :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:
imamo i mi trofeja.

šta ima još kod tebe?

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 12 dec 2014, 13:04

Koji dio od "prepucavajte se na onoj temi" ne razumijete???
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

darknes001
Kontakt:

Post Postao/la darknes001 » 12 dec 2014, 13:30

" onclick="window.open(this.href);return false;

:D :D Samo ih treba ignorisati i ne odgovarati im na postove

alinho
Kontakt:

Post Postao/la alinho » 12 dec 2014, 13:55

P.S ako vas uporedim sa nama kada su u pitanju dugovi vi imate jarane moj sigurno jos milin dva duga prema nekim drugim stranama (pruvatnicima, firmama itd..) mozda su pare od Vincenta vec otisle???[/quote][/quote][/quote]

E vidis upravo takva racunica kao tvoja vas je i dovela do kokuzluka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :urnebes: :urnebes: :urnebes: Ti treba prvo da svatis da u nasoj upravi ljudi imaju diploma vise nego vi garnitura dresova i da nam je matematika jaca strana, tako da se nemozemo dovesti u situaciju gdje neznamo sabrati dva i dva :stop: :stop: :stop: :stop: Kao sto je slucaj kod vas!!!

alinho
Kontakt:

Post Postao/la alinho » 12 dec 2014, 14:03

Ma nas kao vase prve komsije bole vasi problemi, mi se za vas sekiramo, kako ce te nam przivjeti ovu sezonu, a vi nama kontru kako smo potrosili pare od Tana, a one sto smo zaradili kroz ucesce u ovim kvalifikacijama, to se ne broji jel tako? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pare od Amidze Tana nemogu potrositi premijer-ligasi iz Engleske a ne mi sami :)
Nego ja da se pitam, mi bi vama za bozicni poklon jednog igraca trebali poslati onako od nas, da vidite da mi nismo supci i da mislimo na vas, vase je samo da izaberete iz izloga :) :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 12 dec 2014, 14:04

ŽKK ŽELJEZNIČAR - ŽKK IMPULS 15:30 SKENDERIJA.
13.12.2014 Subota
Okupljanje je sutra u 14:00 na stadionu Grbavica a polazak u 14:30.. Svi na vrijeme neka dodju , da se zagrijemo i da krenemo.. Svi u crnom i šal oko vrata neka naša pjesma grmi iz inata! Napunimo dvoranu, podrzimo plave dame!

Tabela Prvenstva BiH
Ekipa Odigr. Pobj. Izg. Koš.raz. Bod
1. KK "Orlovi" 4 4 0 97 8
2. KK"Rudar Sport" 4 3 1 45 7
3. KK"Jedinstvo BH Telecom" 3 3 0 143 6
4. KK "Brčanka" 4 2 2 25 6
5. KK"Željezničar" 4 2 2 2 6
6. KK "Impuls" 4 1 3 -46 4
7. KK"RMU Banovići" 4 0 4 -113 4
8. KK"Bugojno" 3 1 2 -118
9. KK "Sloboda" 3 0 3 -56 3
10 KK"Mladi Krajišnik" 1 1 0 21 2
1921 !
05.06.1998

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 12 dec 2014, 14:15

Taivonen je napisao/la:Sta ce vam Torres , sigurno bih sjedio na klupi , nemoze porede Nede i Bajica, to su vrhunski igraci , a i star je za vas. Vi samo imate zeljinu djecu tipa,(bucana,zeljkovica,kosorica,antolovica,tomica i sl)
Tako da vi izvlacite iz akademije velike talente.

Al iskreno prodate li Tomica to ce bit raspad , na Derbiju momak prekuco drzo citavu sredinu.
Vidim vrtite se oko Osmanagica nije los kod nas je sjedio na klupi, al kod vas moze u prvu sada sigurno (nemoj da ko misli da je provociranje). :nene:
Postao/la lazar dana 11 dec 2014, 20:41 Sta mislite o Osmanagicu? Na stranu njegova proslost. Kad vec nismo u stanju dovesti pravo pojacanje u sredini sto ne rizikovati s njim, fudbal sigurno nije zaboravio igrati.
FKZ1921 je napisao/la:Ma kakav Osmanagic! Nema govora. Imas mladje,bolje igrace sad u ekipi. Ustvari,svi nasi veznjaci su bolji od njega.
Nema ubismo se od price o Osmanagicu... :lolno: Slovom i brojem (jedan) 1 momak spomenuo kao mogucnost.. :mrgreen:

Svakako imas temu opcenito i tamo mozes nastaviti izmisljati gluposti :arrow:
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 12 dec 2014, 14:29

mnogo pametniji ljudi od forumskih debila, ljudi kojima je to posao, su onomad mislili da će osmanagić biti igračina. ali realno je da od toga više nema ništa.

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 12 dec 2014, 14:41

Bolje je dati sansu malom Hadziahmetovicu nego dovoditi igraaca koji ne moze da izbori mjesto u Celiku.Inace mislim da ce Hadziahmetovic biti u buducnosti nas najbolji igrac, ne boji se duela, ima odlican pregled igre,odlicnu tehniku.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 12 dec 2014, 15:01

zeljocity je napisao/la: Hajde da analiziramo i to "imamo mi para". Imali ste dugova prema poreznoj upravi minimum 1.5 miliona a Vincent vam je dao 3 i onda fino vasi u klubu rekose mi vise dugova nemamo. Ok, znaci dobili ste 3 miliona vratili nekih 1.5 miliona znaci ostalo vam 1.5. Od tih para ste doveli par igraca koji su inace "dokazani i koji su prekucali ovu nasu ligu" znaci odbij od tih preostalih 1.5 miliona i ostaje vam koliko? Ne znam koliko para i KO placa tu "akademiju" ali ako je to uradjeno od ovih 3 miliona znaci jarane shvati da su vam te Vincentove pare jos malo pa nestalo.

Ne bih ovdje pisao ali na ovo i moram odgovoriti...

Prvo nije 3 mil. nego 4,5 ali to je samo za upravljacka prava... od tih para vraceni su svi dugovri prema fudbalerima, povjeriocima, dobavljacima, bankama, ostalim PM...
Drugi dio je ostao za popunjavanje dijela budzeta za akademiju u butmiru.
Dug porenoj upravi cemo da otplatimo za godinu dana, u tri rate po 650 000. Tako smo potpisali, vi ste potpisali na 10 godina po 10 000 mjesecno, tj oko 100 000 godisnje, jesam li u pravu?

Dovođenje igraca je pocelo prije manje od godinu dana i taj proces traje. Dokaz da se ozbiljno radi jesu duzine ugovora i to da igraci dobiju plate u dan, da imaju premije (za derbi po 1000 KM za pobjedu dobili) i da su prezadovoljni. Kakvi ce igraci dolaziti to ce da odluci Kodro i nema potrebe da se razbacujemo na 5 igraca iako imamo pare. Benko je samo bio dokaz da mozemo...

nadam se da nece biti replika na ovaj post jer ne zelim ulaziti u raspravu nikakvu, samo sam htio da repliciram na ove laži

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], MrkiMedo i 34 gosta.