SafetSajo je napisao/la:DukeOfWellington je napisao/la:Naravno da ne vidiš kad si osuđen na neke limite na koje ne možeš da utičeš.SafetSajo je napisao/la: ne vidim, sta sam pogresno napiso ? ne vidim razlog sto bi on trebo da bude selektor ? ima podrsku "strumpfova" i od nikog vise know how je mu plitak da bi vodio jednu reprezentacijubio trener u zeljeznicaru i hajd odma budi selektor ... pa bolje nam je resenje barbarez koji nema trenersko iskustvo ali svakako ima Know How jer je igrao u zemlji koja svake godine igra u polu finalu velikih takmicenja
radio je u zemlji u kojoj se cijeni " RED RAD I DISCIPLINA"
samo mogu rec: HSV, Hansa, Dortmund, Leverkusen
znam da je rizicno sergeja odma za selektora stavit ali kao pomocni bi bio idealan !
PS: a ti si ocigledno neki strumpf cim si naso neku bezveznu zamjerku na moj post ...
To što je on 'radio' (ustvari igrao) u zemlji u kojoj se cijene red, rad i disciplina je možda nešto bolja preporuka za selektora od onih koji su tamo išli da beru jagode, a nikad i nikako bolja preporuka od čovjeka koji je sa Željom (dakle ne sa Barcelonom) osvojio pet titula šampiona BiH, četiri kupa BiH, a u ono ostalo sezona nikad nije završio niže od trećeg mjesta i nije ispao prije finala kupa, pa je još osvojio i kup Japana. To nije nikakva referenca samo nekom poput tebe koji imaš groznih problema sa razumijevanjem fudbala i silno se mučiš sa donošenjem ispravnih zaključaka uopšte. Čovjek koji gdje god je radio osvojio je nešto nije dobar, a čovjek koji u svojoj specijalnosti, Texas hold'em pokeru, ne može bolje od 16. mjesta je odličan izbor.
Istinska tuga je to što ti nisi u stanju da razumiješ ovo o čemu ti ja govorim, prije svega zbog frustracija koje ti je nanio Amar Osim, ali i zbog ranije pomenutih limita.
jest tesko osvojit kup BiH i Premijer Ligu kad igras protiv klubova koji igraju na livadama sirom bosne
iskreno navijaj za koga hoces al nemozes meni nadmetnut da je amar osim bolji izbor od hadzibegica, bazdarevica pa cak i od barbareza
eto ja sto ne simpatizujem amara osima ja nemam pojma o fudbaluhahah bravo genije
texas holdem .... pa jel on tebi skodi sto igra ? boli te tuki ne trosi tvoje pare to mu je hobbi i covjek se zanima tako
al opet izvinjujem se nisam znao da je amar osim veligi MAG FUDBALA !
i da je sport nogomet upravo izmisljen na grbavici![]()
naravno "veliki " ..... da nemas razloga da me izpravljas