kako ovaj decko mudro opaza i zakljucuje neke stvari
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Realno razmišljanje s kojim se slažem.DonCorleone je napisao/la:Ako covjek realno stvari sagleda onda je vodeci na ovoj anketi Amar Osim koji je u svojoj karijeri vodio dva kluba. Bez ikakve ironije i omalovazavanja, ali to je takodjer malo i nista ujedno, ma da je i to malo opet vise od protukandidata Barbareza. Obadvojica su veliki, da ne kazem ogroman rizik, obadvojica su sinonim za isprobavanje, a mi uopste nemamo vise resurse za tako nesto.
Rajevac sa druge strane ima internacionalno iskustvo, u poredjenju sa Amarom i Barbom je jako iskusan selektor. Vodio je klubove a i nacionalne selekcije. Sa Ganom je napravio definitivno najveci podvig, a protiv Urugvaja je bio veliki pehovac. Ko se sjeca kako je Suarez spasio Urugvaj, zna o cemu govorim. Zato me jos vise cudi da on na forumu ovako nisko kotira (svega osam glasova).
ultrasstyle_tz je napisao/la:ma Osim selektor...Hadzic, VVrsajevic, Susic tu dje jesu kao i Kvesic i Stanic te mozda jos neki klinac..i Svraka bi ekpslodirao naglo da nije u Osijek otisao...Zukanovic naravno i dalje bez poziva, to sve podrzava 10% stanovnistva i 3% teritorije i svi sretni
Imaju novac,ali nemaju pare.Uostalom otkud sad taj novac?DonCorleone je napisao/la:Vidim da je i Radomir Antic trenutno slobodan. Jednog Antica moras ubijediti i dokazati da si ozbiljan u svojoj namjeri i ponuditi novac (ako ga sada nemamo, necemo ga nikada imati). Nije bilo nemoguce njega dovesti, ali sto je najgore, nije se ni probalo.
Pare nisu problem. Para neeemaaaaaharishp je napisao/la:Otkud ti pare???DonCorleone je napisao/la:Vidim da je i Radomir Antic trenutno slobodan. Jednog Antica moras ubijediti i dokazati da si ozbiljan u svojoj namjeri i ponuditi novac (ako ga sada nemamo, necemo ga nikada imati). Nije bilo nemoguce njega dovesti, ali sto je najgore, nije se ni probalo.
Valjda su nesto zaradili na tom SP-u na koje nas je po prvi put odveo Safet Susicharishp je napisao/la: Imaju novac,ali nemaju pare.Uostalom otkud sad taj novac?
Nista od Antica:DonCorleone je napisao/la:Vidim da je i Radomir Antic trenutno slobodan. Jednog Antica moras ubijediti i dokazati da si ozbiljan u svojoj namjeri i ponuditi novac (ako ga sada nemamo, necemo ga nikada imati). Nije bilo nemoguce njega dovesti, ali sto je najgore, nije se ni probalo.
Ivica je legenda i jedan od sigurno najzasluznijih za pozitivne korake u BH fudbalu i tako se treba odnositi prema njemu. Sto se tice Amara da on ima upola osobina i talenata kao Ivica on bi bio moj favorit za selektora samo po meni on to nema. Ovako nemam nekog izrazitog favorita ni jedan mi ne djeluje bas kao pravi izbor. Odnosno vuce me nekako na Barbareza. Mislim da bi on bio pravo rijesenje za ovih 6 utakmica. Ako nista igraci bi igrali svih 6 sa preko 100% zelje i mogucnosti i nebi igrali sa laznim bekovima, krilima i napadacima. A mislim i da Barbarez jako aktivno prati sve novine u fudbalu puno puno vise od naprimjer proslog selektora.lafomamone je napisao/la: Ja nemam nista protiv Ivice, samo mi se nekada cini i previse naporan sa nekakvim svojim doskocicama i savjetima koji se cesto ispostave da su nidje veze
To mi ovako na prvu djeluje da se moze veoma lako i posvadjati sa igracem, a to moze vrlo brzo imati kontraefekat na cijelokupni tim. Sa igracima moras znati, onako politicki, mozda i neiskreno, ali moras znati, a pozitivno lud je nagazna mina, moje misljenje.bordobijeli je napisao/la:amar je najbolje rijesenje trenutno iz jednog jedinog razloga sto se on ne da zahbavati , pozitivno lud ja ga cijenim zato sto kaze sto misli nema puno okolo . sad ce neki reci lako je biti autoritet u zelji djeci i nakim amterima a ja sam ubjedjen da amar bi imao autoritet u svlacionici reprezentacije i da bi izvukao maksimum iz svakog igraca
to jest sve zavisi koliku podrsku imas od onih koji su te postavili ,odnosno sve zavisi od rezultata .primjer vahe u alziru je mogao sprovesti svoju disciplinu dok u trabzonu zakacio se s par igraca loši rezultati pa dobi otkaz .al ja sam opet za nekog trenera koji ce biti glavni u svlacionici udariti šakom od stol nego ovi sto smiruju tipa Pape kao sve je dobro a vidi se da odnos medju igracima nije bio dobar pa radije otjeraj nekog da bude dobra atmosfera da oni sto budu tu da ginu na terenu .DonCorleone je napisao/la:To mi ovako na prvu djeluje da se moze veoma lako i posvadjati sa igracem, a to moze vrlo brzo imati kontraefekat na cijelokupni tim. Sa igracima moras znati, onako politicki, mozda i neiskreno, ali moras znati, a pozitivno lud je nagazna mina, moje misljenje.bordobijeli je napisao/la:amar je najbolje rijesenje trenutno iz jednog jedinog razloga sto se on ne da zahbavati , pozitivno lud ja ga cijenim zato sto kaze sto misli nema puno okolo . sad ce neki reci lako je biti autoritet u zelji djeci i nakim amterima a ja sam ubjedjen da amar bi imao autoritet u svlacionici reprezentacije i da bi izvukao maksimum iz svakog igraca
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, BOSNAAAMOJAAA, CAGarfia, torbica, Zglavkar i 19 gostiju.