8 utakmica bez poraza, 1/2 Kupa, drugi u ligi, 15 bodova u gostima, naredne dvije utakmice na Grbavici. Nema razloga ?ja-hordas je napisao/la:Radi se kontinuirano,nista preko noci ,korak po korak.
...slazem se,ali navijaci su se digli preko noci...da nije malo pretjerano?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- nikad_izvini
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
- bistrikboy
- Kontakt:
Nije.ja-hordas je napisao/la:Radi se kontinuirano,nista preko noci ,korak po korak.
...slazem se,ali navijaci su se digli preko noci...da nije malo pretjerano?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
...pa po meni nema.jesmo li se mi trebali dici do neba poslije krađe u mostaru(oteli nam pobjedu),pa uzeli vas,pa mlatnuli borca?dugo je prvenstvo,a to i vi znate,ali..............
- nikad_izvini
- Kontakt:
I nama su, svirali smiješan penal, faulove u napadu ko da je košarka, prekidali nam akcije kada nam igrači izlaze sami pred golmana i svirali faulove za nasja-hordas je napisao/la:...pa po meni nema.jesmo li se mi trebali dici do neba poslije krađe u mostaru(oteli nam pobjedu),pa uzeli vas,pa mlatnuli borca?dugo je prvenstvo,a to i vi znate,ali..............
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
...nas ubijaju...pa nam nista ne mogu...nikad_izvini je napisao/la:I nama su, svirali smiješan penal, faulove u napadu ko da je košarka, prekidali nam akcije kada nam igrači izlaze sami pred golmana i svirali faulove za nasja-hordas je napisao/la:...pa po meni nema.jesmo li se mi trebali dici do neba poslije krađe u mostaru(oteli nam pobjedu),pa uzeli vas,pa mlatnuli borca?dugo je prvenstvo,a to i vi znate,ali..............Pa nam opet ništa ne mogu
- nikad_izvini
- Kontakt:
Kakve to veze ima sa euforijom Željinih navijača ? Tako je priča počela, pitao si čemu euforija, bez provokacija, dobio odgovorja-hordas je napisao/la:...nas ubijaju...pa nam nista ne mogu...nikad_izvini je napisao/la:I nama su, svirali smiješan penal, faulove u napadu ko da je košarka, prekidali nam akcije kada nam igrači izlaze sami pred golmana i svirali faulove za nasja-hordas je napisao/la:...pa po meni nema.jesmo li se mi trebali dici do neba poslije krađe u mostaru(oteli nam pobjedu),pa uzeli vas,pa mlatnuli borca?dugo je prvenstvo,a to i vi znate,ali..............Pa nam opet ništa ne mogu
- bistrikboy
- Kontakt:
Drzite se teme!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Kakva je situacija sa kartonima protiv slavije?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- bistrikboy
- Kontakt:
Nema niko kartone!Seyo_TM je napisao/la:Kakva je situacija sa kartonima protiv slavije?
- nikad_izvini
- Kontakt:
Samo da poručim da ja i dalje nisam optimista
Naime, kukao sam, prepoznaće se, na početku drugog dijela kako ćemo se patiti i kako je europa upitna
Što je najgore, ja i dalje ne vjerujem da se ovo dešava i očekujem neko žešće njesra 
Same herenikad_izvini je napisao/la:Samo da poručim da ja i dalje nisam optimistaNaime, kukao sam, prepoznaće se, na početku drugog dijela kako ćemo se patiti i kako je europa upitna
Što je najgore, ja i dalje ne vjerujem da se ovo dešava i očekujem neko žešće njesra
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- bistrikboy
- Kontakt:
Pitarska poslanikad_izvini je napisao/la:Samo da poručim da ja i dalje nisam optimistaNaime, kukao sam, prepoznaće se, na početku drugog dijela kako ćemo se patiti i kako je europa upitna
Amar Amar Osim Osim
ovo me raduje...sad odovic jedino grah da baci pa da nasluti kakav bi sastav mogao izacibistrikboy je napisao/la:Nema niko kartone!Seyo_TM je napisao/la:Kakva je situacija sa kartonima protiv slavije?
btw: jel trener slavije odovic il sam kikso ?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- nikad_izvini
- Kontakt:
Što se mene tiče, to je dobro. Jal sam ja negativan, pesimista, sve bude dobro, uvijek je tako kod mene, životu, ljubavi, fudbalu da sad ne dajem primjere kako sam se zaposlio, šta sam tada mislio, šta sam mislio 98 na Zubandan, bla, blatanzla je napisao/la:Same herenikad_izvini je napisao/la:Samo da poručim da ja i dalje nisam optimistaNaime, kukao sam, prepoznaće se, na početku drugog dijela kako ćemo se patiti i kako je europa upitna
PS čuj pitarska posla. Ovo je uvreda
jel ti to nijaz iz saveza rekaobistrikboy je napisao/la:Nema niko kartone!Seyo_TM je napisao/la:Kakva je situacija sa kartonima protiv slavije?
Al yebo kartone, nama u nastavku samo trebaju ****
Pokrecem uskoro "Zeljo TV XXX" zabranjeno mladjima od 18 godina...vec je napravljen serijal od 5 dijelova, u subotu se javno emitira, u 8:15, 6. nastavak
Odović je trener Rudara iz Kaknja
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
nikad_izvini je napisao/la:Što se mene tiče, to je dobro. Jal sam ja negativan, pesimista, sve bude dobro, uvijek je tako kod mene, životu, ljubavi, fudbalu da sad ne dajem primjere kako sam se zaposlio, šta sam tada mislio, šta sam mislio 98 na Zubandan, bla, blatanzla je napisao/la:Same herenikad_izvini je napisao/la:Samo da poručim da ja i dalje nisam optimistaNaime, kukao sam, prepoznaće se, na početku drugog dijela kako ćemo se patiti i kako je europa upitna
![]()
![]()
PS čuj pitarska posla. Ovo je uvreda
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Pasa moj solidni...trener Slavije Milomir OdovićPasha je napisao/la:Odović je trener Rudara iz Kaknja
pa jesil moderator na ovom sajtu
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-33500.htm
ma dobro moj bed.
pomiješao sa Šešlijom

pomiješao sa Šešlijom
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
To je zato sto se oba zovu Milomir, stvara konfuziju...Pasha je napisao/la:ma dobro moj bed.
pomiješao sa Šešlijom![]()
![]()
![]()
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.