FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mislim da Željo učestvuje na turniru u Gabeli a igra se 16. i 17. januara . Učestvuje domaćin Gošk , Željo , Hajduk i Široki . Eto prilike da odigramo susret protiv Hajduka
.

Brkica
Jos nije sigurno ni za odlazak Ognjena Djelmica,kome je istekao ugovor,a koliko cujem,zeli ga i Zeljo-kaze Odovic.
Troglav(Rijeka)-Željezničar(Sa) 1929 godine - prijateljska utakmica

eno Ajfela(Gredića) skroz lijevo

eno Ajfela(Gredića) skroz lijevo

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Sta mislite o Osmanagicu? Na stranu njegova proslost. Kad vec nismo u stanju dovesti pravo pojacanje u sredini sto ne rizikovati s njim, fudbal sigurno nije zaboravio igrati.
- bistrikboy
- Kontakt:
Kad skontas da je ne tako davno bio na probi u prijateljskom mecu sa sarajevskom Bosnom i nije prosao,postane ti jasno kako nazadujemo...adi93 je napisao/la:Jos nije sigurno ni za odlazak Ognjena Djelmica,kome je istekao ugovor,a koliko cujem,zeli ga i Zeljo-kaze Odovic.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Amar je imao sansu da ga dovede prije nego je i otisao u sarajevo ali nije...lazar je napisao/la:Sta mislite o Osmanagicu? Na stranu njegova proslost. Kad vec nismo u stanju dovesti pravo pojacanje u sredini sto ne rizikovati s njim, fudbal sigurno nije zaboravio igrati.
Nije on los bio ni tada cak je na treninzima bio jedan od boljih i ja sam se iznenadio kada sam cuo da nece ostati mislim da je tada iz Laktasa dosao na probu.Isto tako vjerujum da nece ni sad niti da ga je neko zvao vise naprdjivanje u nedostatku prave teme.Drugo ono sto malo ljudi zna je da momak igra na vlastitu odgovornost jer ima neku bolest ne znam sta je tacno u pitanju.bistrikboy je napisao/la:Kad skontas da je ne tako davno bio na probi u prijateljskom mecu sa sarajevskom Bosnom i nije prosao,postane ti jasno kako nazadujemo...adi93 je napisao/la:Jos nije sigurno ni za odlazak Ognjena Djelmica,kome je istekao ugovor,a koliko cujem,zeli ga i Zeljo-kaze Odovic.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma bio lik najbolji tu tekmu,ali opet je to pokazatelj jbga.Mada ne treba nam takav igrac uopste.Ali bgm tanko sve.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Od sutra je ekipa na odmoru.Bilo je nekoliko novih igraca u posljednjih desetak dana tu,na treninzima.Neki ce doci ponovo na okupljnje. Ustvari,dvojica bi mogli biti zanimljivi. Mozda i vrlo zanimljivi. Znace se pocetkom priprema da li se to moci rijesavati.Nista drugo ne treba ocekivati kad je igracki kadar u pitanju. Prikljuciti ce se najvjerovatnije Fejzic,prekomandovace se Beganovic definitivno u prvi tim,vjerovatno ce od ove generacije 95 jedino mali Mekic ostati,oporavice se do pocetka priprema od operacije prepona,ostali ce na posudbe. To je to.
Odlasci,nista za sad. Nudice se svima kojima isticu ugovori na ljeto,produzenje. Svi bi trebali produziti. Mozda zapne samo oko Tome,ali i tu treba ocekivati dogovor, ukoliko ne dodje dobra ponuda.
Sve u svemu,prvenstvo ce nastaviti isti igraci koji su igrali prvu polusezonu.
Odlasci,nista za sad. Nudice se svima kojima isticu ugovori na ljeto,produzenje. Svi bi trebali produziti. Mozda zapne samo oko Tome,ali i tu treba ocekivati dogovor, ukoliko ne dodje dobra ponuda.
Sve u svemu,prvenstvo ce nastaviti isti igraci koji su igrali prvu polusezonu.
Tad je imao Jamaka, sad je ostao na Hasanovic koji je dobar za prekrsaja, a Sadikovic za zmire i SFK2000. Jedino ostao Tomic koji ce ako se ne proda na tribinu. Ne treba propustati priliku za ove jeftine propalitete.pile87 je napisao/la:Amar je imao sansu da ga dovede prije nego je i otisao u sarajevo ali nije...lazar je napisao/la:Sta mislite o Osmanagicu? Na stranu njegova proslost. Kad vec nismo u stanju dovesti pravo pojacanje u sredini sto ne rizikovati s njim, fudbal sigurno nije zaboravio igrati.
Ma kakav Osmanagic! Nema govora. Imas mladje,bolje igrace sad u ekipi. Ustvari,svi nasi veznjaci su bolji od njega.
Cijena svih dukserica je 50 KM. Skupo, što jest-jest..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
arelinho je napisao/la:Oni vise nikad nisu dobrodosli na Grbavicu.Minjore je napisao/la:[youtube][/youtube]
Definitvno ovo je trebala biti jedna od najljepsih prica sa Balkana, medjutim zbog primitivaca sve propade. Nadam se nekom skorijem mecu ova dva Kluba, al po mogucnosti s normalnom organizacijom susreta. Zazeljela se raja tih utakmica, dosta je nereda , gluposti, kad se trebaju oprostiti igračke legende ovo se desi. A stadion prepun, odlicna atmosfera. Eto , malo da se prisjetimo kad vec nema nekih vecih desavanja osim SHM i kad nema guzve na forumuAko ikada dodju bice ista desavanja kao taj put.
Hajduk je za sve normalne navijace Zelje uvijek dobrodosao na Grbavicu, samo za primitivce i novokomponovane "navijace" nije. Ti novokomponovani su kao pitari, misle da se fudbal igra od juce, pa zaboravljaju neke stvari.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- bistrikboy
- Kontakt:
Nema tovarima dobrodoslice...
-
- Kontakt:
Pustite se njih, jos mi se trebaju zakacit na temu ovi skutori iz 'ercegovine..Kakav Hajduk, kakve pi.de materine
Nakon ovog odmora i ove subote ce se vise znati o svemu, ocekujem da se potpisu ta dva igraca, a tako isto da se minimalno dvojici dadnu slobodne ruke.
Nakon ovog odmora i ove subote ce se vise znati o svemu, ocekujem da se potpisu ta dva igraca, a tako isto da se minimalno dvojici dadnu slobodne ruke.
Možda nam i Asanović bude pojačanje i izbori mjesto u prvom timu.
Koje stvari prosvijetli nas???Argentina je napisao/la:arelinho je napisao/la:Oni vise nikad nisu dobrodosli na Grbavicu.Minjore je napisao/la:[youtube][/youtube]
Definitvno ovo je trebala biti jedna od najljepsih prica sa Balkana, medjutim zbog primitivaca sve propade. Nadam se nekom skorijem mecu ova dva Kluba, al po mogucnosti s normalnom organizacijom susreta. Zazeljela se raja tih utakmica, dosta je nereda , gluposti, kad se trebaju oprostiti igračke legende ovo se desi. A stadion prepun, odlicna atmosfera. Eto , malo da se prisjetimo kad vec nema nekih vecih desavanja osim SHM i kad nema guzve na forumuAko ikada dodju bice ista desavanja kao taj put.
Hajduk je za sve normalne navijace Zelje uvijek dobrodosao na Grbavicu, samo za primitivce i novokomponovane "navijace" nije. Ti novokomponovani su kao pitari, misle da se fudbal igra od juce, pa zaboravljaju neke stvari.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
-
- Kontakt:
zaboravljaju da 90% navijača hajduka iz Splita ne bi radilo gluposti, koje su radili kompleksaši iz kamenjara. 

Čuj, dovoditi Torresa a imati najboljeg strijelca lige u jesenjem dijelu...Bezveze mu davati platu, pa da sjedi na klupi
Auuu jes jes, imate najboljeg strijelca lige
a ono vam u odbrani puse...
Ma nesikiram se ja za vas, bit ce guzva na klupi i u konkurenciji, ipak ste vi veliki proizvodjaci vrhunskih talenata!!!

Ma nesikiram se ja za vas, bit ce guzva na klupi i u konkurenciji, ipak ste vi veliki proizvodjaci vrhunskih talenata!!!
Ma ovo je samo mazanje ociju nama navijacima i amar i ostali pare digli na ovome, kod nas se teren natapa kisom Bog nam salje i uvijek je dovoljno natopljen.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 52 gosta.