što je Vugdalić nekad zgodan bioPuma je napisao/la:Gledam neki dokumentarac, finale NBA 1998

što je Vugdalić nekad zgodan bioPuma je napisao/la:Gledam neki dokumentarac, finale NBA 1998

Lampard8 je napisao/la:što je Vugdalić nekad zgodan bioPuma je napisao/la:Gledam neki dokumentarac, finale NBA 1998

Lijevi bocni-zadnjiAstren je napisao/la:A šta je ono, koju poziciju odigrao Maicon u finalu CL 2010..To nikako ne mogu da razaznam šta je Saša htio reći..Adis je odlučio da će da ne komentariše to uopšte......Jedino smješko za Adrijanu i stajling, malo tufnica nije na odmet uuu

Lijevi bocni-zadnji

Jedina mrlja na sportklubu, ali baš. Ja sam iks puta zaspao dok on prenosi. Frajer baš ubija u pojam. Vugda bar priča nebuloze i možeš se ako ništa nasmijati i reći joj budale, kakvu nebulozu izvali i slično, a ovaj lik šablonski priča, sporo, tromo, jedva...užas majke miZip je napisao/la:Jel ima da nekog nervira onaj komentator na SportKlubu Gojko Andrijasevic? Znaci, mene ubi lik, bukvalno prebacim tekmu samo zbog njega.. Sasi se ismijes, on je budala sam po sebi, blebetari, al ovaj Gojko je dosadamm ubij bozee..
Contentissimo je napisao/la:

Najludji daleko, ove kretenske sportove vrijedi gledat da bi njega slusoSheyi je napisao/la:Upravo na Eurosport 2 ovaj Sepak Takrav sport, kakav komentator brate mili

Ovaj nije normalan,majke miSheyi je napisao/la:Upravo na Eurosport 2 ovaj Sepak Takrav sport, kakav komentator brate mili

Mandic Vojislav je jedan od nasJoseMourinho je napisao/la:Najludji daleko, ove kretenske sportove vrijedi gledat da bi njega slusoSheyi je napisao/la:Upravo na Eurosport 2 ovaj Sepak Takrav sport, kakav komentator brate mili

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.