>Etto ga 2-0,ajde jos Brugge ili Helsinki bilo ko da zabijepropuh je napisao/la:Tri tekme kila golova ostalo tanko skroz![]()
Hajde M'gladbach jos koji

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
>Etto ga 2-0,ajde jos Brugge ili Helsinki bilo ko da zabijepropuh je napisao/la:Tri tekme kila golova ostalo tanko skroz![]()
Bihac96 je napisao/la:>Etto ga 2-0,ajde jos Brugge ili Helsinki bilo ko da zabijepropuh je napisao/la:Tri tekme kila golova ostalo tanko skroz![]()
Ma poludiše u 2/4 48 košev,ja imam konacni under al dabogdaLloriS je napisao/la:Ajde cedevita manje od 75,5
Frankie je napisao/la:Wwin ili Premier za online kladenje ?
sta sam sve skinuo 3+ mislio sam da je briz najsigurniji 3+ :S ajmo naciganjat sadmasteRofPoker je napisao/la:Moze Briz ili Helsinki gol, nije frka nikakva, hajde decki.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
daj linkmasteRofPoker je napisao/la:Ma ja igrao vise golova u drugom poluvremnu i sada smo u istoj situaciji. Ako je neka utjeha, napadaju i jedni i drugi.
Ma kuci gledam na tv na areni sport, nisam na racunaru ili kompu.fanatic1991 je napisao/la:daj linkmasteRofPoker je napisao/la:Ma ja igrao vise golova u drugom poluvremnu i sada smo u istoj situaciji. Ako je neka utjeha, napadaju i jedni i drugi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.