Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Koga nakon Sušića?
Od ovih preostalih, ovo je moj redoslijed.
Osim, Barbarez, Bazdarevic, Rajevac, Hadzibegic, Sliskovic, bilo ko sa trenerskom diplomom, Slavica Pecikoza, pokupiti nekog slucajnog prolaznika sa ulice,..........., Stimac.
Osim, Barbarez, Bazdarevic, Rajevac, Hadzibegic, Sliskovic, bilo ko sa trenerskom diplomom, Slavica Pecikoza, pokupiti nekog slucajnog prolaznika sa ulice,..........., Stimac.
pirotehnik je napisao/la:Kandidat koji želi da naslijedi Safeta Sušića morat će ispunjavati određeni broj kriterija, a to su:
- Da ima respektabilnu karijeru
- Da vrati poljuljani duh reprezentaciji
- Da ima autoritet u svlačionici
- Da ima autoritet na terenu i kod medija
- Da poštuje hijerarhiju u Nogometnom savezu
- Da ima dobru atmosferu i ambijent u reprezentaciji![]()
Znaci traze autoritet od covjeka, ali ipak mora kleknuti na sve cetiri ispred IO-a.... Nastavlja se, ista g*vna drugo pakovanje.
Bice da je "hijerarhija" zapravo nacionalni kljuc, samo nesmiju izravno reci. Stvar oko Vahe i slicnih se sve vise kristalizuje
-
Odavno je jasno da se sa tim ljudima moze komunicirati samo bezobrazlukom. Da BHF nisu reagovali i zaprijetili, jos bi onaj nesretnik bio selektor.
Sve sto je uradjeno konstruktivno, uradjeno je bojkotom, suspenzijom, prijetnjom...nazalost ti ljudi ne razumiju drugi jezik, opet ce nas dovesti u cetvrti sesir, upropastice generaciju...
Sada se vidi kolika je sadaka bio plasman na SP, ko zna kada opet, sve zahvaljujuci drustvu koje "radi odlican posao" !
Sve sto je uradjeno konstruktivno, uradjeno je bojkotom, suspenzijom, prijetnjom...nazalost ti ljudi ne razumiju drugi jezik, opet ce nas dovesti u cetvrti sesir, upropastice generaciju...
Sada se vidi kolika je sadaka bio plasman na SP, ko zna kada opet, sve zahvaljujuci drustvu koje "radi odlican posao" !
Sad će biti kod kandidata
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
A koji su to, ako nije tesko da nabrojis sposobne izbacene iz konkurencije?[/quote]
Niz njih..Pretezno strani treneri.
Rekli su da ce na ovom konkursu traziti onog ko ima dobru karijeru i uspjehe, a izbacili su vecinu takvih. Izbaciti ce i Rajevca na kraju krajeva.
Ostavili u 7 Bazdarevica(nikakav uspjeh osim promocija u prvu Francusku ligu), Hadzibegica(nikakav uspjeh osim promocija u prvu Francusku ligu), Stimca(nikakav uspjeh), Barbareza(nije trenirao), a uz njih i Osima koji nikad nije na vecoj sceni uradio nista.
KONKURS PROPAO.[/quote]
Baždarević je bio klupski prvak Afrike
Niz njih..Pretezno strani treneri.
Rekli su da ce na ovom konkursu traziti onog ko ima dobru karijeru i uspjehe, a izbacili su vecinu takvih. Izbaciti ce i Rajevca na kraju krajeva.
Ostavili u 7 Bazdarevica(nikakav uspjeh osim promocija u prvu Francusku ligu), Hadzibegica(nikakav uspjeh osim promocija u prvu Francusku ligu), Stimca(nikakav uspjeh), Barbareza(nije trenirao), a uz njih i Osima koji nikad nije na vecoj sceni uradio nista.
KONKURS PROPAO.[/quote]
Baždarević je bio klupski prvak Afrike
- DragonGirl
- Kontakt:
Ma koliko sve izgleda mutno dobro mi ikako i plivamo u ovome, pa nismo još skroz potonuli. 

-
- Kontakt:
Previse si optimisticna. 

Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
Barba
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Moze li neko javiti Igoru Stimcu da se prijavi na ovaj forum da dobije taj jedan glas 

- NoName
- Kontakt:
Re: Odg: Koga nakon Sušića?
calcio je napisao/la:Od ovih preostalih, ovo je moj redoslijed.

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- bistrikboy
- Kontakt:
Ide Osim opusteno
Jedini protukandidat mu je Faruk...

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- DragonGirl
- Kontakt:
Ako je tačno da je Ivica Osim nahvalio Štimca kad je ovaj izbor u pitanju, onda stvarno ne znam šta da mislim.
Taman za zastave. Pa razviju navijači preko cijele zapadne tribine...storm_raider je napisao/la:Salem ne moze stati na carsaf, a kamo li na grb.revan je napisao/la: Slavica i Salem ima da budu na grbu Saveza prilikom slijedećeg redizajna. To je jedino pošteno. Šefovi se mjenjaju ali oni su vječni.

Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
tačno je, nahvalio ga novinaru Slobodne BosneDragonGirl je napisao/la:Ako je tačno da je Ivica Osim nahvalio Štimca kad je ovaj izbor u pitanju, onda stvarno ne znam šta da mislim.
#Salihović
DragonGirl je napisao/la:Selektori dolaze i dolaze, igrači dolaze i odlaze, ljudi u savezu dolaze i odlaze, ali Slavica je uvijek tu. Sada joj se konačno ukazala prilika da postane najdugovječniji simbol ove reprezentacije pošto joj se Borče maknuo s puta.Goalgetter je napisao/la:Trebali su odmah smjeniti i Pecikozu, kad su i Susica. Mrsko mi je vise gledati.
PR koji se nikad ne miješa u svoj posao!
#Salihović
Pa dobro,nije ga bas nahvalio. Rekao je da bi nam u ovoj situaciji mozda dobro dosao neko tako drcan,da razdrma ovu situaciju koja je nastala.BozePetra je napisao/la:tačno je, nahvalio ga novinaru Slobodne BosneDragonGirl je napisao/la:Ako je tačno da je Ivica Osim nahvalio Štimca kad je ovaj izbor u pitanju, onda stvarno ne znam šta da mislim.
FKZ1921 je napisao/la:Pa dobro,nije ga bas nahvalio. Rekao je da bi nam u ovoj situaciji mozda dobro dosao neko tako drcan,da razdrma ovu situaciju koja je nastala.BozePetra je napisao/la:tačno je, nahvalio ga novinaru Slobodne BosneDragonGirl je napisao/la:Ako je tačno da je Ivica Osim nahvalio Štimca kad je ovaj izbor u pitanju, onda stvarno ne znam šta da mislim.
Kad je Ivica u pitanju, to je pohvala

#Salihović
1. Osim
2. Barbarez
3. Meša
izbor se treba svesti na njih trojicu, o ostalima ne treba ni razmišljati
2. Barbarez
3. Meša
izbor se treba svesti na njih trojicu, o ostalima ne treba ni razmišljati
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ja mislim da ce biti Hadzija, Mesa ili Osim... Nisam zadovoljan ali bi najlakše prihvatio Hadziju....
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
Ne znam ni zasto uopste, al od svih koji se povezuju, nakon Amara, meni Hadzija najnepozeljniji.Batko je napisao/la:Ja mislim da ce biti Hadzija, Mesa ili Osim... Nisam zadovoljan ali bi najlakše prihvatio Hadziju....
Sent from Angelina's bed

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....