Mensur Mujdža

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Clutch
Kontakt:

Re: Mensur Mujdža

Post Postao/la Clutch » 11 dec 2014, 15:35

"Teško mi je. Svakog jutra se budim sa sjećanjem na Pariz, na Francusku. Na trenutak kada je Malouda startovao na mene. Slomio sam tada zglob, no utakmica se morala završiti, stisnuo sam zube i nastavio trčati kao lud sa slomljenom nogom. Pregledi poslije utakmice su potvrdili najgore. Od tog trenutka više vremena provodim van terena nego na njemu. Karijera mi je uništena, a sve se više bojim da neću obući dres reprezentacije. Doktor mi je rekao, da sam izašao onog trenutka kada sam se povrijedio da bi sve bilo okej, ali ni dan danas ne žalim što sam nastavio utakmicu. Uskoro punim 31. godinu i mislim da je vremena za mene sve manje i manje, oproštaj od reprezentacije je sve više realna opcija. "

:(
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 11 dec 2014, 15:41

Nemoj Mensure molim te

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 11 dec 2014, 15:44

Ima li validan izvor te vijesti? Pod validan ne mislim facebook stranice koje vode djeca iz prvog srednje. Nisam ranije to nigdje upratila.

Mensure, samo naprijed! :bih:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 11 dec 2014, 16:01

Ova izjava kao dio nekog intervjua ili nečega sličnog, koliko vidim, ne postoji nigdje, osim na FB stranici BHSuperSporta, dakle čak je nema ni na njihovoj web stranici pa da se hvale njome kao ekskluzivom...po meni ništa više od bujne mašte nekog pojedinca kome je očigledno mnogo dosadno. ;)

Rios

Post Postao/la Rios » 11 dec 2014, 16:06

Ne daj se Mensure :bih:

Jbt,mozemo li mi ikako spojiti da jedan ciklus imamo oba beka kako treba.. :| Dok je Mujdza bio u top formi falio nam je lijevi bek,sad kad imamo Seu kuburimo sa desnim :roll: Ima li neki dobar potencijalni desni bek,ja nesto nisma upratio tu neka imena..!?
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 11 dec 2014, 16:49

Ne vjerujem da je ovo istina jer danas je Internet zaista preplavljen nekim kvazi izjavama fudbalera.Opet je lajk u pitanju i to je sve. Još Mujdža može pomoći ovoj reprezentaciji i mislim da je i on svjestan toga tako da priče o oproštaju ne piju vodu :bih:
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 11 dec 2014, 17:13

Realno gledajuci istina ili ne mislim da je on davno trebao zavrsiti Reprezentativnu karijeru jer ne moze vise da podnese igranje na 2 fronta.Rijetko kad je spreman i mislim da nebi imao mjesta u bilo kojoj ozbiljnijoj Reprezentaciji,bio na Svjetskom sto mu je doslo savrseno na kraju...

Nije vise sposoban da pruza svoj maksimum u drzavnom timu,treba ga pustiti da se proba oporaviti kako treba,da pocne redovno igrati u klubu pa tek onda razmisljati kako dalje i obaviti razgovor sa njim i tako sagledati cinjenice i odluciti sta je najbolje u tom momentu za njega i za Reprezentaciju...

Igrao je odlicno ali ta povreda je ostavila dubok trag i to se jasno vidi na njemu i njegovim igrama,kontrola lopte,brzina,los centarsut itd.....

Nije da nismo zahvalni ali treba dobro razmisliti sta i kako dalje.....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Biki
Kontakt:

Post Postao/la Biki » 11 dec 2014, 17:16

Ponos Torina je napisao/la:Realno gledajuci istina ili ne mislim da je on davno trebao zavrsiti Reprezentativnu karijeru jer ne moze vise da podnese igranje na 2 fronta.Rijetko kad je spreman i mislim da nebi imao mjesta u bilo kojoj ozbiljnijoj Reprezentaciji,bio na Svjetskom sto mu je doslo savrseno na kraju...

Nije vise sposoban da pruza svoj maksimum u drzavnom timu,treba ga pustiti da se proba oporaviti kako treba,da pocne redovno igrati u klubu pa tek onda razmisljati kako dalje i obaviti razgovor sa njim i tako sagledati cinjenice i odluciti sta je najbolje u tom momentu za njega i za Reprezentaciju...

Igrao je odlicno ali ta povreda je ostavila dubok trag i to se jasno vidi na njemu i njegovim igrama,kontrola lopte,brzina,los centarsut itd.....

Kako poceti redovno igrati u Freiburgu kad mu je na pocetku sezone trener rekao da ne racuna na njega!?

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 11 dec 2014, 17:34

Biki je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Realno gledajuci istina ili ne mislim da je on davno trebao zavrsiti Reprezentativnu karijeru jer ne moze vise da podnese igranje na 2 fronta.Rijetko kad je spreman i mislim da nebi imao mjesta u bilo kojoj ozbiljnijoj Reprezentaciji,bio na Svjetskom sto mu je doslo savrseno na kraju...

Kako poceti redovno igrati u Freiburgu kad mu je na pocetku sezone trener rekao da ne racuna na njega!?
Ako mu je stalo da igra,sigurno bi nasao klub i igrao u njemu redovno...Ako je uopste i istina da trener nije racunao na njega od pocetka sezone,on bi sigurno otisao da mu je to rekao....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Biki
Kontakt:

Post Postao/la Biki » 11 dec 2014, 17:37

Ponos Torina je napisao/la:
Biki je napisao/la:

Ako mu je stalo da igra,sigurno bi nasao klub i igrao u njemu redovno...Ako je uopste i istina da trener nije racunao na njega od pocetka sezone,on bi sigurno otisao da mu je to rekao....
Ocigledno ne pratis reprezentaciju. Susic je to kazao u septembru da mu je Mensur tako rekao.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 11 dec 2014, 17:39

Mislim da se o ovome može razmišljati tek kada budemo imali dostojnu zamjenu, ako se oni zaduženi za to ikad udostoje da isprobaju nekog novog, a do tada je to neozbiljno jer kako god Mensur igrao boljeg trenutno nemamo i to je činjenica.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 11 dec 2014, 17:56

Postoji mnogo igraca koji mogu na Mujdzino mjesto samo sto smo imali idiota na selektorskoj poziciji koji nevidi dalje od svog nosa,koji je tvrdoglav i kojem je sve mrsko,tako da nije ni obracao paznju na neke druge igrace...Vranjes,Mujdza,Vrsajevic tu se ogranicio i nema dalje..Izbora uvjek ima samo se treba malo potruditi i naci novi izbor,probati sve moguce igrace koji imaju neki potencijal i tako odbrati najbolje....

Nadam se da ce novi selektor dobro zagrijati stolicu i naci odgovarajuce zamjene i popuniti rupe na nekim pozicijama za bolje sutra nase Reprezentacije....

DragonGirl@

Dostojna zamjena se nece sama naci,za to mora da se pobrine onaj koji vodi Reprezentaciju,on je taj koji mora traziti i provjeriti odredjeni broj igraca i tako popuniti tu poziciju na najbolji moguci nacin...

I ono najbitnije da selektor radi u interesu drzave a ne da daje kojekakve izjave da mu ovaj ne treba,ovaj mu se ne svidja kao covjek itd....nego dovesti najbolje igrace,provjeriti mnoge i tako izabrati najbolje...

Biki@

Ja trebam vjerovati vjestom lazovu kao sto je Safet Susic ??? i li nasim bijednim medijima ??

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 12 dec 2014, 08:22

Biki je napisao/la: Ocigledno ne pratis reprezentaciju. Susic je to kazao u septembru da mu je Mensur tako rekao.
To nikad nije potvrdjeno sa Mensurove strane, to je bila medijska priprema da tekmu protiv Kipra starta Avdija propuh u odbrani Vrsajevic da se moze prodati u Boro.
Svi znamo kako je zavrsilo.
Podsjetit cu te da je Mujdzoni par dana prije odigrao pripremnu tekmu u Tuzli bez ikakvih problema, po znatno tezem i zahtjevnijem terenu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Biki
Kontakt:

Post Postao/la Biki » 12 dec 2014, 09:07

bhsport je napisao/la:
Biki je napisao/la: Ocigledno ne pratis reprezentaciju. Susic je to kazao u septembru da mu je Mensur tako rekao.
To nikad nije potvrdjeno sa Mensurove strane, to je bila medijska priprema da tekmu protiv Kipra starta Avdija propuh u odbrani Vrsajevic da se moze prodati u Boro.
Svi znamo kako je zavrsilo.
Podsjetit cu te da je Mujdzoni par dana prije odigrao pripremnu tekmu u Tuzli bez ikakvih problema, po znatno tezem i zahtjevnijem terenu.
Nema sta biti potvrdjeno. Momak je odigrao samo dvije tekme kao starter i to spletom okolnosti. Onaj standardni bek dobio crveni a jednom povreda manja. Je li igrao poslije? Nije. Je li povrijedjen? Nije. Zar mislis da Mensur ne bi na takvu neistinu reagirao u stampi? Pa sve oni citaju i znaju sta se o njima pise, a to bi bila bezocna Susiceva laz, da je tako kako ti sugerises.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 12 dec 2014, 09:57

Clutch je napisao/la:
"Teško mi je. Svakog jutra se budim sa sjećanjem na Pariz, na Francusku. Na trenutak kada je Malouda startovao na mene. Slomio sam tada zglob, no utakmica se morala završiti, stisnuo sam zube i nastavio trčati kao lud sa slomljenom nogom. Pregledi poslije utakmice su potvrdili najgore. Od tog trenutka više vremena provodim van terena nego na njemu. Karijera mi je uništena, a sve se više bojim da neću obući dres reprezentacije. Doktor mi je rekao, da sam izašao onog trenutka kada sam se povrijedio da bi sve bilo okej, ali ni dan danas ne žalim što sam nastavio utakmicu. Uskoro punim 31. godinu i mislim da je vremena za mene sve manje i manje, oproštaj od reprezentacije je sve više realna opcija. "

:(

Koliko je ovaj momak samo potrosio znoja u repci trceci naprijed nazad uvjek davajuci 100%. Sutljiva radalica i dok je on bio tu malo smo se brinuli za desnu stranu. Koliko je samo degeneka i udaraca pretrpio igrajuci za repku i nikada se nije busao u prsa i tetralno napustao teren pa se vracao. Sve za izmamljene aplauze poput Spahica.
Fantastican momak i igrac, zao mi je nekako sto sam ga i premalo falio na ovom forumu, puno nam je uvijek znacio. Zlatan momak . Hvala mu za sve a nadam se da se ovaj njegov pesimisticni ton nece obistiniti.

Procitah par puta ove njegove rijeci iznad i zaista ostane covjek bez teksta :(
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 12 dec 2014, 10:04

Naša reprezentacija je puna talova, od selektora do pojedinih igrača tako da se sve usmjerava prema takvim a fini momci poput Salihovica, Ibisevice,Medunjanina i Mujdze su nekako zapostavljeni,valjda sto se ne dižu previše i ne glume neke zvijezde a kad dođe vrijeme da se oproste shvatiti ćemo koliki su doprinos dali ovoj reprezentaciji.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 12 dec 2014, 10:12

@Biki, treba cuti i drugu verziju, ne znam po kojem bi osnovu Mensur ostao u tom klubu ako ne racunaju na njega.
Vjerovano je izvuceno iz konteksta da nije prvi izbor, ali eto vidjet cemo sta sezona nosi.
I ovakav Menso ja nas najbolji desni bek.
Treba isprobati tog decka iz Cluja jer ima nase papire a raditi na nalazenju Mensurove zamjene.

Biki
Kontakt:

Post Postao/la Biki » 12 dec 2014, 10:25

bhsport je napisao/la:@Biki, treba cuti i drugu verziju, ne znam po kojem bi osnovu Mensur ostao u tom klubu ako ne racunaju na njega.
Vjerovano je izvuceno iz konteksta da nije prvi izbor, ali eto vidjet cemo sta sezona nosi.
Treba isprobati tog decka iz Cluja jer ima nase papire a raditi na nalazenju Mensurove zamjene.
Mozda se Safet nespretno izrazio. Covjek je ostao u klubu, na klupi je i ocigledno mu je trener stavio do znanja da je izgubio mjesto u startbnoj postavi, da vjeruje vise mladjem igracu i da lagano gleda druge opcije. Klub je ipak bio vrlo korektan prema njemu kada su mu produzili ugovor a on mjesecima bio povrijedjen.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 12 dec 2014, 11:15

Biki je napisao/la:
bhsport je napisao/la:@Biki, treba cuti i drugu verziju, ne znam po kojem bi osnovu Mensur ostao u tom klubu ako ne racunaju na njega.
Mozda se Safet nespretno izrazio. Covjek je ostao u klubu, na klupi je i ocigledno mu je trener stavio do znanja da je izgubio mjesto u startbnoj postavi, da vjeruje vise mladjem igracu i da lagano gleda druge opcije. Klub je ipak bio vrlo korektan prema njemu kada su mu produzili ugovor a on mjesecima bio povrijedjen.
Vrlo vjerovatno da je to u pitanju, da ne racuna ne njega nebi bio ni na klupi, ali eto, sve je vodilo ka tome da zdravi Mensur preskoci Kipar naustrb Avdije i lako je biti general poslije bitke pa govoriti ovako bi ili onako, ali sigurno bi Menso bolje reagovao kod oba gola Kiprana.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 12 dec 2014, 11:21

bhsport je napisao/la: Vrlo vjerovatno da je to u pitanju, da ne racuna ne njega nebi bio ni na klupi, ali eto, sve je vodilo ka tome da zdravi Mensur preskoci Kipar naustrb Avdije i lako je biti general poslije bitke pa govoriti ovako bi ili onako, ali sigurno bi Menso bolje reagovao kod oba gola Kiprana.
I to jos na pocetku sezone znaci odigrano tek par kola u prvenstvu. Pa nemozes tako brzo kazati da igrac nije standardan cak i oni standardni u tih par kola se nisu nesto puno naigrali. Znaci sami pocetak prvenstva. Po meni je i Salihovic mogao igrati protiv Kipra ali eto. Odgovor je jasan Satet je mislio da je dovoljno da izabere 9 od 11 najboljih igraca protiv Kipra i da ce mu to proci i jos domaci teren. A pobjeda protiv Kipra bi trebala dati igracima jos jednu dozu samopouzdanja. Osim toga mislio je jos da je Kipar nesto kao Liechtenstein, Estonija, Malta itd. sto je naravno bila velika greska u procjeni.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Zglavkar i 51 gost.