Sead Kolašinac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sheyi
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la Sheyi » 05 dec 2014, 20:28

Za nezaborav :urnebes: :urnebes:
majstorija10 je napisao/la:monologe sta je ovo momcino banovao si pola foruma mislim nije ti to dobro svoje ljude tako da ganjas

apelujem da vratis sve legende koje si poslao u banovicima dajem ti 24 sahata da to uradis ili dolazi seo trceci prema tebe bolje ti je da se pazis momciluko momak voli jesti sudzuke a inace hobi mu je boks i hrana i cesto ide na lovu u prirodu sa daidzima to se zove u jedan rijec legenda inace na sea mislim

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 06 dec 2014, 12:28

Sheyi je napisao/la:Za nezaborav :urnebes: :urnebes:
majstorija10 je napisao/la:monologe sta je ovo momcino banovao si pola foruma mislim nije ti to dobro svoje ljude tako da ganjas

apelujem da vratis sve legende koje si poslao u banovicima dajem ti 24 sahata da to uradis ili dolazi seo trceci prema tebe bolje ti je da se pazis momciluko momak voli jesti sudzuke a inace hobi mu je boks i hrana i cesto ide na lovu u prirodu sa daidzima to se zove u jedan rijec legenda inace na sea mislim
:rol: :urnebes:

Valja i ovo znati napisati. :thumbup:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 dec 2014, 13:26

Ovaj majstor ne koristi ni zarez ni tacku. :bow: :bih:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 06 dec 2014, 15:12

Sheyi je napisao/la:Za nezaborav :urnebes: :urnebes:

:lol: :lol: :tokralju:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 06 dec 2014, 15:47

Majstor je ko Besic ne **** zivu silu ko da mu je Seo neki rod :D :D

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 07 dec 2014, 22:31

Neće moći da može da Seo bude među zadnjima na ovoj stranici :nene:

Momam je inače legenda, rušilac, samo da se zna da mislim na Sea. :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Zamora
Kontakt:

Post Postao/la Zamora » 08 dec 2014, 13:36

Hoceli biti spreman do utakmice protiv Austrije ?
Ne spremni Kolasinac je nas najbolji lijevi bek a to sto Safet ga ostavi na klupu protiv Nigerije je nesto... :shock:
X

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 dec 2014, 13:38

Zamora je napisao/la:Hoceli biti spreman do utakmice protiv Austrije ?
Ne spremni Kolasinac je nas najbolji lijevi bek a to sto Safet ga ostavi na klupu protiv Nigerije je nesto... :shock:
Hoce. Za Andoru/Austriju ce momciluk aBd biti spreman, povratak je planiran u februaru.

Zamora
Kontakt:

Post Postao/la Zamora » 08 dec 2014, 13:48

Goalgetter je napisao/la:
Zamora je napisao/la:Hoceli biti spreman do utakmice protiv Austrije ?
Hoce. Za Andoru/Austriju ce momciluk aBd biti spreman, povratak je planiran u februaru.
Odlicno.
X

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 10 dec 2014, 22:55

Schalke proso dalje. Znaci na proljece i Kolasinca ce mo aBd gledati u LP sa Spahom i Dzekom

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 10 dec 2014, 23:22

Kakva je situacija sa ovim Salkeom, hoce li momciluka imati mjesta u prvoj postavi kad se vrati? :hmmmmm:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 dec 2014, 23:24

rope11 je napisao/la:Kakva je situacija sa ovim Salkeom, hoce li momciluka imati mjesta u prvoj postavi kad se vrati? :hmmmmm:
Ne moze se nista garantovati, sve ovisi kakav utisak ostavi na Di Mattea. Ukoliko bude spreman do priprema, bice dobro, jer tada ce moci ostaviti dobar utisak, odraditi pripreme sa timom i uigrati se. Fuchs i Aogo su obojica sada u prvih 11 kod Di Mattea, i promjenili su uostalom i sistem, u 3-5-2, sto bi moglo biti dobroi za Sea, jer bi tada mogao igrati i na dvije pozicije.

Effenberg
Kontakt:

Re: AW: Sead Kolašinac

Post Postao/la Effenberg » 10 dec 2014, 23:44

rope11 je napisao/la:Kakva je situacija sa ovim Salkeom, hoce li momciluka imati mjesta u prvoj postavi kad se vrati? :hmmmmm:
Ma ima da ima mjesta. Inace ce momciluko da podivlja i da napravi jamboliju od trenerove koze.

Inace momak je legenda i voli ovcavinu. Momak uvijek nosi. Da ne bi bilo zabune to je Sead Seo Rusilac Kolasinac!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Biki
Kontakt:

Post Postao/la Biki » 11 dec 2014, 10:08

Ne kontam da skoro mjesec ili malo manje Seo radi i s loptom a povratak na teren ocekuju tek u martu!? Teze je stradao Strootman pa se vratio ranije!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 11 dec 2014, 11:26

Biki je napisao/la:Ne kontam da skoro mjesec ili malo manje Seo radi i s loptom a povratak na teren ocekuju tek u martu!? Teze je stradao Strootman pa se vratio ranije!
Seo je stradao u septembru, a predvidjena pauza je 6 mjeseci, dakle = povratak u Februaru. Kod takvih povreda je tesko prognozirati tacni povratak, sve zavisi od terapije, pa Falcao je zamalo bio spreman za Svjetsko nakon iste povrede, a cini mi se da je pauzirao manje od 5 mjeseci.

Biki
Kontakt:

Post Postao/la Biki » 11 dec 2014, 11:30

Biki je napisao/la:Ne kontam da skoro mjesec ili malo manje Seo radi i s loptom a povratak na teren ocekuju tek u martu!? Teze je stradao Strootman pa se vratio ranije!
Seo je stradao u septembru, a predvidjena pauza je 6 mjeseci, dakle = povratak u Februaru. Kod takvih povreda je tesko prognozirati tacni povratak, sve zavisi od terapije, pa Falcao je zamalo bio spreman za Svjetsko nakon iste povrede, a cini mi se da je pauzirao manje od 5 mjeseci.
Drug, Seo je stradao u avgustu! ;)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 11 dec 2014, 11:34

Biki je napisao/la:
Drug, Seo je stradao u avgustu! ;)
U pravu si, malo sam uranio za sedmicu, 24.08 je stradao. :D

Ja se iskreno nadam krajem februara povratku na teren, sto ne bi bilo nemoguce, sve zavisi od njega. Kao sto sam gore naveo, pauza je 6 sedmica, sad imas tolreanciju par sedmica gore/dole. Medjutim, posto je nas Seo ko regal, i jak ko zemlja, nadam se da ce se i nesto brze oporaviti. :D

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 11 dec 2014, 12:30

Kevin je odsustvovao preko 8 mjeseci, za Sea je predvidjeno 6 mjeseci, ali sve zavisi od samog igraca i tipa povrede. Uostalom, ne treba apsolutno nista rizikovati jer je ovo jedna od najgorih (ako ne i najgora) sportskih povreda, neka se polako priprema i vrati kada bude 100% spreman, pa makar trajalo duze od predvidjenog.

Mozemo se mi zezati, al' ajmo malo ozbiljno :mrgreen: vidim da Matteo polako slaze kockice i igrace za prvih 11, upravo zato i pitam koliko su sanse momciluku za prvu postavu, a cini mi se da ce biti tesko. Steta sto ga je u nevrijeme zadesila ova povreda, taman kad je postao standardan pa plus promjena trenera kod kojeg ce se tek morati dokazivati.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

oilac
Kontakt:

Post Postao/la oilac » 11 dec 2014, 12:40

Kad je kostolomac mogao polomit jesea neka sad i on pauzira jos 2g sto se mene tice. Balvab

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 11 dec 2014, 12:47

Ma' mi se nemamo sta brinuti. Momciluk ima mjesta u prvoj postavi. Jest' da je Aogo zadnje vrijeme poceo igrati bolje ali je Kolasinac i ako se trener tada zvao Keller i ne Di Matteo dokazao kao njihov najbolji lijevi bek. :kafa:

Salke ima problema na poziciju stopera, svi znamo da je Santana najveci kloc u Bundesligi tako da imam osjecaj da bi mogli vidjeti Kolasinca na poziciju stopera. ;)
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bordocrveni, Confiance, Google [Bot], Google Adsense [Bot], mavi, Zglavkar i 43 gosta.