lik je upravu ,luchove promjene vise zbunile samu barcu nego psgBlanc: "El cambio de sistema les ha confundido más a ellos que a nosotros"

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
lik je upravu ,luchove promjene vise zbunile samu barcu nego psgBlanc: "El cambio de sistema les ha confundido más a ellos que a nosotros"
'It was a childhood dream and I was walking on air,' said Ibrahimovic. 'It started well but then Messi started to talk.barca_87 je napisao/la:nikad nista o messiju nije rekao lose ,uvijek samo krivi pepa za odlazak sto ga je ignorisao i nije htio pricat sa njim uopste ,sto nije imao nikakav odnos sa njimeCap17an je napisao/la:Kakvi novinari? Zaviri u biografiju Zlatana Ibrahimovića (Ja sam Zlatan) pa pročitaj njegove razloge zbog kojih je napustio Barcelonu.
messija xavija i iniestu opisuju ko skolarce koji slijepo slusaju sta im trener kaze ,da nije mogao razumiti kako mogu tako
i iz ovog se jel vidi da su bili u losim odnosima ,da ga je messi otjeraoCap17an je napisao/la:'It was a childhood dream and I was walking on air,' said Ibrahimovic. 'It started well but then Messi started to talk.barca_87 je napisao/la:nikad nista o messiju nije rekao lose ,uvijek samo krivi pepa za odlazak sto ga je ignorisao i nije htio pricat sa njim uopste ,sto nije imao nikakav odnos sa njimeCap17an je napisao/la:Kakvi novinari? Zaviri u biografiju Zlatana Ibrahimovića (Ja sam Zlatan) pa pročitaj njegove razloge zbog kojih je napustio Barcelonu.
messija xavija i iniestu opisuju ko skolarce koji slijepo slusaju sta im trener kaze ,da nije mogao razumiti kako mogu tako
'He wanted to play in the middle, not on the wing, so the system changed from 4-3-3 to 4-5-1. I was sacrificed and no longer had the freedom on the pitch I need to succeed."
Mislim da je sad jasnije malo.
Ja ga pratim prije nego sto je I debitirao za Barcu B , bio je ogroman potencijal I stvarno je solidan u oba pravca , dobra tehnika , brz , glava mu je mali problem jer nije bas najbistriji sto se tice odluka , tipa postavljanja I to , al zato igra pasivnije I ne zalijece se prema naprijed , u 90% slucajeva ce biti tu kad ga trebas I u napadu I u defanzivi . Centarsutevi su mu dobri , veoma solidan bocni igrac , dosta je izdrzljiv i poznavajuci sta Juventusa treba na desnoj strani rekao bi da ce vam biti upgrade u odnosu na Lichsteinera .Andrej je napisao/la:Zdr svima!
Kakav je Montoya igrac?
Nikakav.Andrej je napisao/la:Zdr svima!
Kakav je Montoya igrac?
sto lazes covjeka? Ne razumijem zasto mrzite toliko Montoyu , pa po vasim misljenima ispade da je kanta a to nije ni blizu istinemandraX je napisao/la:Nikakav.Andrej je napisao/la:Zdr svima!
Kakav je Montoya igrac?
Meni je samo bitno da je tehnicki potkovaniji od Lichtsteinera i odmah je upgrade.Furymaker je napisao/la:sto lazes covjeka? Ne razumijem zasto mrzite toliko Montoyu , pa po vasim misljenima ispade da je kanta a to nije ni blizu istinemandraX je napisao/la:Nikakav.Andrej je napisao/la:Zdr svima!
Kakav je Montoya igrac?
navodno je juve glavni favorit vec u 1. mjesecu da ga dovedu , ali evo danas citam da su iz barce odbili da ga prodaju , meni iskreno nema smisla jedino ako ne planiraju da ga ubiju u pojam do kraja ove sezone I onda mu kaze iduce ti startas umjesto alvesalet3 je napisao/la:a što pitate ?
jel to Monty ide u Juventus
mandraX je napisao/la:[youtube][/youtube]
Danas s gola na gol.
Nakon Espanyola, jos jedan smrdljiv klub kod kojeg treba uzet 3 boda. I to subotom u 16:00h nakon sto su igrali protiv PSG-a u srijedu, savez zna sta radiBravo, Alves, Alba, Pique, Mathieu,,Busquets, Xavi, Rakitic, Suárez, Messi , Pedro.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.