Veratti je igracina, ali njega je zapikao i kaparisao Anceloti

to se trebalo dovoditi još prošle godine
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Koji ce im ku.rac jos veznjaka ?let3 je napisao/la:@Rajaz
Veratti je igracina, ali njega je zapikao i kaparisao Anceloti![]()
to se trebalo dovoditi još prošle godine
I sam prizivam Kokea vec dvije sezone, trci ko konj, jak na lopti a uz sve to Spanac jexaviesta je napisao/la:Može njega kaparisati ko hoće, iz primjera Marguinhosa da se zaključiti da kozoyebima ne možeš uzeti igrača čak i ako ne računaju previše na njega.
Znači Verati nula bodova, al' nije jedini ima Koke to je već realnije.
nikad nista o messiju nije rekao lose ,uvijek samo krivi pepa za odlazak sto ga je ignorisao i nije htio pricat sa njim uopste ,sto nije imao nikakav odnos sa njimeCap17an je napisao/la:Kakvi novinari? Zaviri u biografiju Zlatana Ibrahimovića (Ja sam Zlatan) pa pročitaj njegove razloge zbog kojih je napustio Barcelonu.
Kako?Rajaz je napisao/la: Daj taj Chelsea da se igramo
Mogao bi Basel, nije nam odavno zapala lahka ekipa u osminimandraX je napisao/la:Juventus, Arsenal, Bayer Leverkusen, Basel, Manchester City, Schalke i Shakhtar.
Zayeb, prevel'ka željaxaviesta je napisao/la:Kako?Rajaz je napisao/la: Daj taj Chelsea da se igramo
City s aguerom moze biti opasan ko sami djavo, tu je Toure, vratice se do februara svi, arsenal manje-vise ionako nam ne mogu parirat, juve zabari nemamo bas sjajna iskustva s allegrijem (citaj:milan) prolazili smo ali nije bilo nimalo lagano, a juve je u svakom slucaju jaci od tadasnjeg milana, bayer je preofenzivan mogli bi ih dobro natrpat, schalke trenira di matteo pa bih volio da mu vratimo s kamatama, a prema baselu cemo biti popustljivi da im vratimo uslugu za dresovexaviesta je napisao/la:Jedino City bi valjalo izbjeći. Arsenal i Juve nah, može im se potrefiti dobra utakmica pa da prave malo problema.
Od ostalih ekipa mislim da bi ove švabe rastavili da ne bi znali gdje im je dupe a gdje glava, tako da priželjkujem Schalke i Bayer.
zato sto je previse nonsalantan i time visestruko steti ekipi.let3 je napisao/la:zašto Busquets izgleda loše ove sezone ?
1. zato što ga Lucho gura na neprirodnu poziciju CMF (a čovjek je zvijer na DMF).
2. zato što je Lucho promjenio sistem igre, odustalo se od "trokuta" na sredini - gdje je Busi izgledao brutalno dobro.
3. vuce probleme sa hernijom još od prošle sezone...to se trebalo sanirati na vrijeme.
lik je propo ko kauc to mu niko nije kriv nikakve neprirodne pozicije ,lik igro dvije utakmice na tom mjestu ,a sta je sa ostalihlet3 je napisao/la:zašto Busquets izgleda loše ove sezone ?
1. zato što ga Lucho gura na neprirodnu poziciju CMF (a čovjek je zvijer na DMF).
2. zato što je Lucho promjenio sistem igre, odustalo se od "trokuta" na sredini - gdje je Busi izgledao brutalno dobro.
3. vuce probleme sa hernijom još od prošle sezone...to se trebalo sanirati na vrijeme.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.