Champions League 2014/15
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: Champions League 2014/15
Daj' nam Arsenala, mogli bi protiv njih napraviti jedan hattrick 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
yebo li ga totti smetalo, on uz cuvanje nule su bili najvece garcieve greske veceras, pa ne mozes tako ganjati plasman u osminu 'bem ga ja.
siti se generalno kroz grupu supacki provukao i od srca im zelim da ih neko natambura, ali veceras su jednostavno bili bolji, nema zamjerki.
mada u sustini ovo nije ni lose, ako se LE shvati ozbiljno mislim da roma ima ogromne sanse za osvajanje iste.
siti se generalno kroz grupu supacki provukao i od srca im zelim da ih neko natambura, ali veceras su jednostavno bili bolji, nema zamjerki.
mada u sustini ovo nije ni lose, ako se LE shvati ozbiljno mislim da roma ima ogromne sanse za osvajanje iste.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
I ja kazem... BATE je tako losa ekipa...invincible1921 je napisao/la:i druga prenapuhana i smijesna ekipa je napustila LP
ps: Samo Bayern.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Bayern-Arsenal
Real-Psg
Real-Psg
Leverkusen-Porto
PSG-R.Madrid
Shakhtar-Chelsea
Schalke-Barcelona
Juventus-Monaco
Basel-Bayern
Man.City-Dortmund
Arsenal-A.Madrid
PSG-R.Madrid
Shakhtar-Chelsea
Schalke-Barcelona
Juventus-Monaco
Basel-Bayern
Man.City-Dortmund
Arsenal-A.Madrid
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- Bayern@heart
- Kontakt:
Šity-Real
Juve-Dortmund
Bazel-Chelsea
PSG-Porto
Shaktar-Bayern
Arsenal-Atletico
Schalke-Monaco
Leverkusen-Barcelona
Juve-Dortmund
Bazel-Chelsea
PSG-Porto
Shaktar-Bayern
Arsenal-Atletico
Schalke-Monaco
Leverkusen-Barcelona
Levergusen,Schapke i Monaco..ekipe za nabijanje gol-razlike.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
kada imaš rekreativce poput maikona u ekipi i ne zaslužuješ da ideš dalje. al nema veze, svakako mi ovo takmičenje sekunde nije bitno.
čestitke bayernu i Sitiju na zasluženom prolasku grupe
čestitke bayernu i Sitiju na zasluženom prolasku grupe
nema potpisa
Ekipa koja je primila 1 gol u 6 utakmica nikako ne moze sluziti za nabijanje gol razlike.AgentttB je napisao/la:Levergusen,Schapke i Monaco..ekipe za nabijanje gol-razlike.
Moze,ako naleti na prvu ekipu.Ne neke polutimove kao sto su u grupi imali.Mozambik je napisao/la:Ekipa koja je primila 1 gol u 6 utakmica nikako ne moze sluziti za nabijanje gol razlike.AgentttB je napisao/la:Levergusen,Schapke i Monaco..ekipe za nabijanje gol-razlike.
@francobaresi
Prilično sam siguran da na Schalkeu i Monacu niko neće nabiti gol razliku. Kod Schalkea Di Mateo već počeo stabilizovati odbranu, unazad par utakmica, pogotovo onih koje su uslijedile nakon Chelsea vidi se napredak. Mislim da će Schalke svima biti tvrd orah...Ne treba zavarati ovo nabijanje od strane Chelsea ili prošlosezonsko od Reala (protiv kojeg bi im opet prijetila katastrofa, jer Real je za Schalke ipak drugi svijet).AgentttB je napisao/la:Levergusen,Schapke i Monaco..ekipe za nabijanje gol-razlike.
Di Mateo će tu još pozada betona nabacit...
A Monaco je tvrda ekipa, kojoj je teško zabiti gol, tako da mislim da niko ni njih neće tako lako nabušiti...
A s Leverkusenom se nikad ne zna...Za njih je najteže prognozu dati....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ja sam ubjeden da ce biti jedan spansko-njemacki duel, a najblizi su mi Barca-Schalke i Barca-Leverkusen.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Re: AW: Champions League 2014/15
Iako sto vrlo respektujem Svabe, i razumijem tvoju poentu jest Di Mateo malo to slozio npr. Ali ipak su to sve smet ekipe izuzev Baye naravno koji je 10 koplja iznad. Ha dodje imalo kvalitetnija ekipa koja je u formi to ce biti gangbang a la gladbach - fks.effe_sa je napisao/la:Prilično sam siguran da na Schalkeu i Monacu niko neće nabiti gol razliku. Kod Schalkea Di Mateo već počeo stabilizovati odbranu, unazad par utakmica, pogotovo onih koje su uslijedile nakon Chelsea vidi se napredak. Mislim da će Schalke svima biti tvrd orah...Ne treba zavarati ovo nabijanje od strane Chelsea ili prošlosezonsko od Reala (protiv kojeg bi im opet prijetila katastrofa, jer Real je za Schalke ipak drugi svijet).AgentttB je napisao/la:Levergusen,Schapke i Monaco..ekipe za nabijanje gol-razlike.
Di Mateo će tu još pozada betona nabacit...
A Monaco je tvrda ekipa, kojoj je teško zabiti gol, tako da mislim da niko ni njih neće tako lako nabušiti...![]()
A s Leverkusenom se nikad ne zna...Za njih je najteže prognozu dati....
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Monaco za nabijanje gol razlikeAgentttB je napisao/la:Levergusen,Schapke i Monaco..ekipe za nabijanje gol-razlike.
Zadnja izmjena: berardi25, dana/u 10 dec 2014, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Auuu jedva cekam petak pa ono izvlacenje uhh
- BluesForever
- Kontakt:
Zar nije sad u Ponedeljak.?xaves je napisao/la:Auuu jedva cekam petak pa ono izvlacenje uhh
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
BluesForever je napisao/la:Zar nije sad u Ponedeljak.?xaves je napisao/la:Auuu jedva cekam petak pa ono izvlacenje uhh
U ponedeljak je izvlacenje.
Sinoc Ramiz a veceras Nasri.
Sinoc Ramiz a veceras Nasri.
A tek onaj iz Porta što je zabio golčinu...SamoZeljo je napisao/la:U ponedeljak je izvlacenje.
Sinoc Ramiz a veceras Nasri.![]()
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Austinpowers i 5 gostiju.