FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
-
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Nije loše kako je moglo bit'.
Šteta za onaj Suarezov šut.
Šteta za onaj Suarezov šut.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Od koga je onda se ne trebaš čuditi.terabajt je napisao/la:TobejarabiLillard je napisao/la:Covjek s mog avatara je najveci bog ikad.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
joj sto volim ovakve tipove igraca ko suarez ,grize lik na terenu ,bas se vidi zelja ,bori se za svaku loptu ko ludjak,takvi igraci trebaju ,zeljini igre trofeja ,a golovi ce doc ,do juce nije ni trenirao sa ekipom ,treba vremena uvijek doce to na svoje
messi veceras pravi playmakar na terenu ,trazi ,razigrava ,dolazi na centar po loptu ,pa nije dva puta bio na poziciji 9ke veceras ,sve u sredini iza suareza ,to je i zamisao enriquea .
kad bude stariji kad malo uspori ,bice to njegova pozicija ,bice na xavijevoj poziciji glavni
u tome je razlika izmedju njega i ostalih ,lik hajd sto je ima taj golgeterski ubilacki instinkt on je tako dobar razigravac ,asistent da je nemoguce povjeroavat da u jednom igracu imas ronalda zubu i xavija u primu
messi veceras pravi playmakar na terenu ,trazi ,razigrava ,dolazi na centar po loptu ,pa nije dva puta bio na poziciji 9ke veceras ,sve u sredini iza suareza ,to je i zamisao enriquea .
kad bude stariji kad malo uspori ,bice to njegova pozicija ,bice na xavijevoj poziciji glavni

u tome je razlika izmedju njega i ostalih ,lik hajd sto je ima taj golgeterski ubilacki instinkt on je tako dobar razigravac ,asistent da je nemoguce povjeroavat da u jednom igracu imas ronalda zubu i xavija u primu
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Joj ovog koroziranog robocopa,kaze brz hahhaha,najbrzi stoper primere ko sto neki ovdje a predstavljaju haha ,moura ga ko dijete pretrca, sreca ih spasi
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Kritike na račun Enriquea za 1, 2, 3..
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
-
- Kontakt:
Dobro završi. Drago mi zbog Suareza zaslužio je gol. Bartra ekstra odradio poziciju. Pedro najgori.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
zasluzuje kritika jer je postavio ekipu ko iz vedra neba ,ja mislim da je i igrace iznenadioClutch je napisao/la:Kritike na račun Enriquea za 1, 2, 3..

pitanje je dal bi dobili da ne dade neymar onu golcinu ,rastelovano je to sve izgledalo,busi i mascherano nikad vise zajedno na terenu,nikaaad !!!
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Bartra mora igrat. Danas imao par gresaka, ali na beku jbga. Ali kako se momak bori...
Kako je Suki bio sretan radi gola, i Messi mu pustio fino, samo tako.
Sto se same igre tice, solidno, ipak kad su Busi i Masche u vezi, ne mozes ocekivat pretjeranu ofenzivnu povezanost, sto se danas i pokazalo jer Messi je bio cisti veznjak, lutao na obe strane tj. zamijenjivao loseg Iniestu.

Kako je Suki bio sretan radi gola, i Messi mu pustio fino, samo tako.
Sto se same igre tice, solidno, ipak kad su Busi i Masche u vezi, ne mozes ocekivat pretjeranu ofenzivnu povezanost, sto se danas i pokazalo jer Messi je bio cisti veznjak, lutao na obe strane tj. zamijenjivao loseg Iniestu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
najbolji:
1. Bartra (momak spasi ciste golove u dva navrata
+ odigrao vrlo borbeno citavu utakmicu uz 3-4 osvojene lopte)
2. Mascherano, standardno najborbeniji sa najviše osvojenih lopti
3. Pique, sasvim dobra utakmica pokeraša
4. Busquets je isto bio solidan, par odlicnih startova u opasnoj zoni
najlošiji:
1. Iniesta, igrac manje na terenu dok nije izašao
2. Robocop, Lucas ga oplođavao kad god je poželio na lijevoj strani
3. Pedro, izgubljen u nekom međuprostoru na desnoj strani, totalno neupotrebljiv u ludackoj formaciji Enriquea.
Messi se ne komentariše
taj covjek je oduvijek svemir za sebe...Neymar zabio majstorski gol, Sule isto (najviše se radujem njegovom golu) - solidna partija obojice.
ulazak Xavija je bio pun pogodak
odmah je povezao igru i to je licilo na nešto do kraja
1. Bartra (momak spasi ciste golove u dva navrata

2. Mascherano, standardno najborbeniji sa najviše osvojenih lopti
3. Pique, sasvim dobra utakmica pokeraša
4. Busquets je isto bio solidan, par odlicnih startova u opasnoj zoni
najlošiji:
1. Iniesta, igrac manje na terenu dok nije izašao

2. Robocop, Lucas ga oplođavao kad god je poželio na lijevoj strani
3. Pedro, izgubljen u nekom međuprostoru na desnoj strani, totalno neupotrebljiv u ludackoj formaciji Enriquea.
Messi se ne komentariše

ulazak Xavija je bio pun pogodak

mislim da nam je trenutno najbolje u veznom redu sto mozemo sastavit mascherano - rakitic - xavi , koliko god da mi je krivo , od inieste nema nista , ali nek igra , skuplja minute mozda ce se trznuti bar malo , danas evo dosta netacnih dodavanja I apsolutno 0 trke ili koristi u igri . Busquets je opet sazrao srecom nije bilo kontre a ni gola , solidno je defanzivno odigrao al prema naprijed nista ne nudi . Napadacki trio odlican kao sto smo navikli , u defanzivi Mathieu , Pique , Bartra I Masche svi dobro odigrali , Mathieu je imao malo problema sa Lucasom , ali nije lose .
Sto se tice igre I ekipa , realno gledajuci , Barca je losa , mislim da bi nas Real , Chelsea i Bayern lagano prosli , al je PSG kritican , nas spasava nenormalno jak napad .
Ja iskreno ne znam zasto Enrique ne da priliku Montoyi da se dokaze , izgleda da ode u Juve , i ako ide , nek mu je sa srecom , postujem tog igraca , al mu nisu priliku dali .
Pique mi je danas dobar bio , imao je dosta dobrih postavljanja i klizeci , zadnjih par utakmica izgleda koliko-toliko bolje u odnosu na zadnje 2 sezone .
Pedro nije nesto pretjerano pokazao , ali da je zahvalan igrac mu niko ne moze poreci , lik je pokrivao , borio se , dobro je dok jos imamo takvih igraca .
MSN
Sto se tice igre I ekipa , realno gledajuci , Barca je losa , mislim da bi nas Real , Chelsea i Bayern lagano prosli , al je PSG kritican , nas spasava nenormalno jak napad .
Ja iskreno ne znam zasto Enrique ne da priliku Montoyi da se dokaze , izgleda da ode u Juve , i ako ide , nek mu je sa srecom , postujem tog igraca , al mu nisu priliku dali .
Pique mi je danas dobar bio , imao je dosta dobrih postavljanja i klizeci , zadnjih par utakmica izgleda koliko-toliko bolje u odnosu na zadnje 2 sezone .
Pedro nije nesto pretjerano pokazao , ali da je zahvalan igrac mu niko ne moze poreci , lik je pokrivao , borio se , dobro je dok jos imamo takvih igraca .
MSN

Xavi je i dalje Bog za sve nase veznjake.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Saurman je napisao/la:Od koga je onda se ne trebaš čuditi.terabajt je napisao/la:TobejarabiLillard je napisao/la:Covjek s mog avatara je najveci bog ikad.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Niste odavno pljuvali nekog, sta je rec'? 

Sta kaze @barca_87 dijete Moura ga pretrcalo
Momak medju najbrzim i najagilnijim igracima u Evropi.
Enriquea opet spašavaju individualci koje ima u vrhu napada, koja kar.ina od trenera.
Suarez počinje ic na ku.rac svojom igrom, izgleda izgubljeno. Iniesta izgleda ne planira više ozbiljno igrat fudbala.
Bartra, Pique, Masche, Messi, Neymar ok, Xavi s 35 godina najbolji veznjak u ekipi, sramota.

Enriquea opet spašavaju individualci koje ima u vrhu napada, koja kar.ina od trenera.
Suarez počinje ic na ku.rac svojom igrom, izgleda izgubljeno. Iniesta izgleda ne planira više ozbiljno igrat fudbala.
Bartra, Pique, Masche, Messi, Neymar ok, Xavi s 35 godina najbolji veznjak u ekipi, sramota.
e pa jbg, sramota jest, ali tako je-kako jeRajaz je napisao/la:Sta kaze @barca_87 dijete Moura ga pretrcaloMomak medju najbrzim i najagilnijim igracima u Evropi.

Nije Xavi kriv što ce i sa 40 godina biti najbolji veznjak Barce

Ironicno je to što nam je sad vezna linija najslabiji dio tima, a godinama bila ubjedljivo najjace oružje.
Jesil vidio Verattija veceras ? Takav Barci treba, kakav igrač a tek koliko jos moze napredovati ..let3 je napisao/la:e pa jbg, sramota jest, ali tako je-kako jeRajaz je napisao/la:Sta kaze @barca_87 dijete Moura ga pretrcaloMomak medju najbrzim i najagilnijim igracima u Evropi.
Bartra, Pique, Masche, Messi, Neymar ok, Xavi s 35 godina najbolji veznjak u ekipi, sramota.zato krivim trenera i upravu, što nisu poduzeli na vrijeme prave poteze i pojacala vezu.
Nije Xavi kriv što ce i sa 40 godina biti najbolji veznjak Barcesve nešto ocekujemo od S.Roberta neki progres, a frajer kar.ina obicna....Iniesta je baš grohnuo
ne kontam kako Lucho ne može aktivirati takvog igraca, vratiti mu formu i samopouzdanje....Raketa nije loš, ali nema on tu genijalnost Xavija.
Ironicno je to što nam je sad vezna linija najslabiji dio tima, a godinama bila ubjedljivo najjace oružje.
jest ,prosle sezone je bio los ,al cim dodje konkurencija vidi se razlika ,sad je bog za sve veznjakemessilla je napisao/la:Xavi je i dalje Bog za sve nase veznjake.
sad bi prije iniestu poslo u mls nego xavija ,nedo bog da je otiso na ljeto
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.