FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

make
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la make » 24 mar 2010, 21:57

gotova patnja...

sutra kiks kraljevica i dosta nam
Por que ? Por que somos los mejores...

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 24 mar 2010, 22:01

miky_hz je napisao/la:
make je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Ista akcija samo drugi realizatori,ovaj put asistencija Inieste za Bojana i 2-0
asistencija istog ;) ;) ;)

al ljudi ovaj alves nije normalan, pa covjek ima viska snage....

uvijek mu je centarsut prejak...

svasta :o :o

Za prvi gol je asistirao Maxwell ,za drugi Iniesta

do mene je jara, ovog sto ga nervira iniesta sam htio citirati :D :D :D
Por que ? Por que somos los mejores...

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 24 mar 2010, 22:02

Dobro je,nek smo pobjedili hvala Bogu,mada je moglo biti i vise ali eto.Osasuna se branila sa 10 igraca,tesko se dolazilo u prilike,takve su ekipe,samo da im je bod uzet,ali morali su kiksat jednom.Odlicne akcije kod oba gola,golovi na isti nacin postignuti.Drago mi je sto je Ibra dao gol,Bojan udje i zabi ga,odlicno.A i Messi je pogodio stativu.

Uglavnom,ja zadovoljan pobjedom i nova 3 boda.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 24 mar 2010, 22:05

pa i reko sam da je nesebican.

covjek sam na sutu na nekih 17 metara, i izmislja neki pas unutra. mislim, svaka cast, najbolji je vezni na svijetu, meni jedan od drazih igraca, ali brate, kad imas sansu pucat pucaj onda. ne samo veceras nego cesto to radi.

Barcelona_1899
Kontakt:

Post Postao/la Barcelona_1899 » 24 mar 2010, 22:06

pa jbt, ovakvim ekipama je halal 5 komada utrpat,
dodju na barcinom terenu mrtvu bunkeranu igrat, a to nikakko ne prolazi kada tad moraju popustit,

inace sto se alvesa tice obavezno mu treba nabit tegove od po 10 kg pa ce tada mislim bolje centrirat :mrgreen:
šala, alves je strašan igrač, kako je samo prošlu tekmu odigro i u odbrani i u napadu, čovjek ima kondicije za 2 tekme
al ponekad ga noga zanese :mrgreen:
2:6 prepoznatljiv rezultat :)
0:2 još uvijek frišak rezultat ;)
David Villa #7

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 24 mar 2010, 22:08

voli alves onako malo jace da centrira,samo me strah da mu ono u naviku ne predze :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 24 mar 2010, 22:08

zeza ga noga cesto. iam previse snage u njoj, zato onako puca slobodne :D

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 mar 2010, 22:08

Hvala Bogu konacno se i ovo zavrsi. Mene je u ligi najvise strah ove Osasune i uvijek kada su presli centar meni uhvati neki strah. To je toliko sretno i jednom uputi udarac prema golu i ono zavrsi u mrezi. Iskreno mi veceras smo odigrali samo onoliko koliko treba, i pobjeda je tu, a igra nije bila na nivou Barce, sto je i u neku ruku razumljivo jer su i oni isto ljudi i moraju nekad imati losije periode, ali i to je opet dovoljno za pobjedu.

@ Wolverine

I mene ta nesebicnost Inieste nekad nervira, ali jbg on i Xavi su tako uceni od svojih pocetaka u fudbalu, i to se ne moze promjeniti, i hvala Bogu u ekipi imamo neke druge igrace koji su za golove zaduzeni.

@ Miky HZ

za Alvesa se slazem da mu treba sljedeci trening dati da samo ubacuje lopte, ali ja imam osjecaj da je ona povreda njega izbacila iz forme, i da trazi onu svoju prepoznatljivu formu. Na momente djeluje odlicno na momente katastrofalno i nije konstantan.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 24 mar 2010, 22:23

svaka čast za pobjedu....vidim da je bila živa patnja sa gostima :D :D
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 24 mar 2010, 22:50

Drago mi je zbog pobjede i drago mi je zbog Ibrakedabre.Kad god zagusti on ga zabije i preokrene stvari u našu korist.Definitivno je čovjek za bitne utakmice.Al eto samo vi i dalje kritikujte njega začepit će on vama usta.Naredne sezone će on tek da eksplodira,al i ove sezone što radi za nas je i više nego dobro.Naprijed Barca i naprijed Ibra. ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

titinho
Kontakt:

Post Postao/la titinho » 24 mar 2010, 22:57

Da je Alvesu centar-sut kakav je imao Beckham ili Salihamidzic , Alves bi bio najbolji igrac svijeta ! Doduse i sad je najbolji desni bek !
Xavi : "Messi is the best player of all time - better than Pele, Maradona or Cruyff.

titinho
Kontakt:

Post Postao/la titinho » 24 mar 2010, 22:59

Ovoj Barci fali samo Rivaldo zvani (skarice)!!!

Kralj !!!
Xavi : "Messi is the best player of all time - better than Pele, Maradona or Cruyff.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 24 mar 2010, 23:46

Da je Osasuna igrala neki poseban bunker i nije. Imali su cak i puno bolju sansu u prvom poluvremenu od Barse ali na srecu onaj je gadjao tacno u Valdeza. I poslije toga su imali nekih izleta u sesnaesterac Barse i jedina sreca je to da ljudi ne znaju pa nisu iskoristili.
Barsa skroz tanka veceras. Prvo poluvrijeme za zaborava sa SAMO jednim udarcem u okvir gola. Drugo malo bolje ali se vidi umor na igracima. Nema one svjezine i pritiska kao sto je bilo u prethodne tri utakmice. A mozda su mislima vec bili u Mallorci pa je to jedan od razloga lose igre. Na kraju je sve dobro ispalo kako je moglo biti.
Sad slijedi pravo za.ebano gostovanje cetvrtoplasiranoj Mallorci koja kuci igra odlicno- Kuci jos nemaju poraza uz skor od 12 pobjeda i samo jedan remi i bori se za mjesto koje vodi u LP-a.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 mar 2010, 23:49

Imaju jedan poraz od Seville mislim 1-3 da je bilo,ali u svakom slucaju domacinska ekipa koja predobro igra kod kuce,i upravo ih to dobro domacinsko izdanje drzi gdje jesu a to je na 4-tom mjestu...

Izuzetno tesko gostovanje i nikako se nesmije ponoviti prvo poluvrijeme od veceras ako misle da pobjede,a svakako misle a bogami i moraju :) dobra provjera pred Arsenal

Evo i golovi sa tekme
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 24 mar 2010, 23:51, ukupno mijenjano 4 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 mar 2010, 23:49

Jao kako sam se smijao Njemačkim medijima hahaha.

Napisali Senzacija : "Messi nije zabio gol" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 25 mar 2010, 00:03

Stole iz Bora je napisao/la:Da je Osasuna igrala neki poseban bunker i nije. Imali su cak i puno bolju sansu u prvom poluvremenu od Barse ali na srecu onaj je gadjao tacno u Valdeza. I poslije toga su imali nekih izleta u sesnaesterac Barse i jedina sreca je to da ljudi ne znaju pa nisu iskoristili.
Barsa skroz tanka veceras. Prvo poluvrijeme za zaborava sa SAMO jednim udarcem u okvir gola. Drugo malo bolje ali se vidi umor na igracima. Nema one svjezine i pritiska kao sto je bilo u prethodne tri utakmice. A mozda su mislima vec bili u Mallorci pa je to jedan od razloga lose igre. Na kraju je sve dobro ispalo kako je moglo biti.
Sad slijedi pravo za.ebano gostovanje cetvrtoplasiranoj Mallorci koja kuci igra odlicno- Kuci jos nemaju poraza uz skor od 12 pobjeda i samo jedan remi i bori se za mjesto koje vodi u LP-a.
Mallorca jes zeznuta,al mi nećemo ovako loše odigrat.Čak šta više mislim da ćemo ih rutinski odradit pa onda nek se oni bore s nekim drugim za to mjesto koje vodi u ligu prvaka.;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 25 mar 2010, 00:11

Barca nema pravo na kiks ma gdje god da se igralo jer ce Real to itekako iskoristiti,oni su vec jednom dobili na poklon titulu od Barce prije par godina kada je Barca u drugom dijelu sezone prosula svu zalihu koju je stekla u prvom i dozvolila sebi da ih ovi i stignu i prestignu.
Plus,što je Real sad totalno rasterecen od LP i maksimalno fokusiran na osvajanje Primere jer jedino se tu i takmice trenutno...tako da je svaka slijedece utakmica presudna.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 25 mar 2010, 00:25

Ovo je jedan veoma tezak period za nas.Mnogo utakmica,malo vremena za odmor,a kiksati ne smijemo.Znaci,odigracemo 6 utakmica u 16-17 dana,s tim da su evo dvije vec odigrane.

Sad u goste Mallorci,veoma dobra ekipa kuci,ali za nadati se najboljem i da pobjedimo ako Bog da.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 25 mar 2010, 07:34

Dobro je sto i Ibro napokon pročepi, u narednih nekoliko utakmica ja ocekujem da ce davati golove, pogotovo nesto me vuce da ce ga na Emiratima zavuci. Ja sam konto da ce sinoc Pepe odmarati Messija. Protiv Majorke ce biti tesko ako se budu na svom branili ko ova šugava Osasuna, nadam se samo da nasi nece biti u mislima vec na Emiratima, i da cemo upisati nova tri boda.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 25 mar 2010, 10:35

mallorca igra na svom eno estadi otvoren fudbal i napadacki jako su dobra ekipa i tu protiv barce nemaju sta traziti volio da Sevilla ode u ligu prvaka a mallorca u kup eufa sevilla ih je razvalila 1-3 mislim da ce ih barca 1-4 8-)
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.