FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Astren
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Astren » 10 dec 2014, 12:40

Eto toliko dana proslo od utakmice u Kaknju na kojoj je bilo dosta tih igrača na probi..Nakon toga niko riječi skoro o tome.
Bruku stranica potrošili na rasprave sa nekim tipovima diskutabilne inteligencije. Pustite se toga, i priče o novom selektoru dajte više priče o onom što nam je svima važnije.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 10 dec 2014, 12:46

Bas vala!Na gluposti,a niko da kaze o ovim novima...

Ima li ko da ide na treninge il opet moram ja sam otici i razgledati?

Btw.kad je trening ovih dana?

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 10 dec 2014, 13:07

Ugl to mi je rekao..
Sad ako bi sve bilo ovako mi bi imali 5 štopera Bogdy,Kosoric,Fejzic,Asanovic,Sadikovic,i Zeljkovic po potrebi..
Moje misljenje je da nam je bek primarna pozicija koja nam treba..Stane nece biti cijeli mart pa dok uhvati formu svoju i kondiciju mozda nam tek zadnjih 5 kola pomogne,kvesa nez se jel ostaje ili ide.Imamo jos Zeljkovica i Bucana kao alternativu mada nam je to malo..Valjda cemo nekoga dovesti na tu poziciju beka(svejedno jel lijevi ili desni potreban nam je mnogo).
Nez jel imamo kakvog omladinca na toj poziciji da ga se prikljuci prvom timu..

Stanića nema nažalost do kraja sezone
Einigkeit und Recht und Freiheit

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 10 dec 2014, 13:42

domorocki je napisao/la:Ugl to mi je rekao..
Sad ako bi sve bilo ovako mi bi imali 5 štopera Bogdy,Kosoric,Fejzic,Asanovic,Sadikovic,i Zeljkovic po potrebi..
Moje misljenje je da nam je bek primarna pozicija koja nam treba..Stane nece biti cijeli mart pa dok uhvati formu svoju i kondiciju mozda nam tek zadnjih 5 kola pomogne,kvesa nez se jel ostaje ili ide.Imamo jos Zeljkovica i Bucana kao alternativu mada nam je to malo..Valjda cemo nekoga dovesti na tu poziciju beka(svejedno jel lijevi ili desni potreban nam je mnogo).
Nez jel imamo kakvog omladinca na toj poziciji da ga se prikljuci prvom timu..

Stanića nema nažalost do kraja sezone
Desno moze i Zeljkovic i Memija dok smo lijevo kriza ako Kvesa ode.. Hadzovic je, ja mislim, lijevi bek ali ne znam kakav je dok Bucka ne bih ni ubrajao u alternative na toj poziciji..
BUDI ŽELJO !!!

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 10 dec 2014, 13:59

Da je kakvog univerzalca nafatat, nešto ala Stanić. U ovom trenutku je to Zeljković, mada mi je on više za desnog beka. Lijevo bi ispaštali zbog Bučana, tako da se nadati da je taj Bučković pristojno rješenje. Naravno,ako Kvesa ode.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 dec 2014, 14:55

Yebote Evra iz najboljih dana šta je taj Bučković, tako se priča :P :)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 10 dec 2014, 16:11

FaraonTM je napisao/la:Yebote Evra iz najboljih dana šta je taj Bučković, tako se priča :P :)
Nemojmo biti ko pitari.

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 10 dec 2014, 17:20

FOTO: Zavirite u Plavu kućicu na Holiday Marketu

http://fkzeljeznicar.ba/foto-zavirite-u ... etu/12684/" onclick="window.open(this.href);return false;

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 10 dec 2014, 17:40

slika
Auuuuuu :bow: :bow: :bow: Jel zna neko cijenu ovog artikla ?

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 10 dec 2014, 17:49

Samo da izreklamiram drugara:

slika

slika

Neki dan sam uzeo od njega ove dvije stvarcice i prezadovoljan sam kvalitetom.
Evo i profil: https://www.facebook.com/damir.sablja/" onclick="window.open(this.href);return false;

Ako je zabranjeno izvinjavam se, ali tice se Zelje.
Sport je lijek za tijelo i duh.

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 10 dec 2014, 18:22

Cas istorije.Prvi statut FK Zeljeznicar. slika slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 10 dec 2014, 18:37

Mene nesto vise zanima posljednji... A za ovo svaka cast... :clap:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

KontraNogama
Kontakt:

Post Postao/la KontraNogama » 10 dec 2014, 23:11

[quote="SarajlijaTM

Cujem da je ovaj novi lijevi/desni bek,strasan igrac i da se ubolo kao sa kvesom.nisam ga gledao,samo cujem takve price,a morat cu malo do treninga ovih dana[/quote]

Vec sam prije napisao, ono sto se vidi na youtube ukazuje da bi ovaj momak mogao biti stvarno pojacanje u okviru ovih nasih mogucnosti. Nije bas da je Evra :D

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 10 dec 2014, 23:22

Tako smo i za Nenada Dedića govorili, pa nije utakmice odigrao. Ništa dok ne odigra desetak utakmica u Želji, tek tada možemo nešto reći o njemu. YouTube videa nisu nikakvo mjerilo!
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

KontraNogama
Kontakt:

Post Postao/la KontraNogama » 10 dec 2014, 23:47

Adviser je napisao/la:Tako smo i za Nenada Dedića govorili, pa nije utakmice odigrao. Ništa dok ne odigra desetak utakmica u Želji, tek tada možemo nešto reći o njemu. YouTube videa nisu nikakvo mjerilo!
Ama znam ja to ,pregledao sam ih stotine, ajd ti meni napravi desetominurni video seje bucana iz zadnje tri utakmice a da na njima izgleda dobar. ne ide da si spilberg.

KogaBrigaZaNick
Kontakt:

Post Postao/la KogaBrigaZaNick » 11 dec 2014, 01:57

SarajlijaTM je napisao/la:
Schwarz je napisao/la:
Minjore je napisao/la:Prvo da se usaglasimo jel Jasmin ili Faris Fejzic :lol: :lol:
Faris :) Jasmin je golman Aalena.drugi golman u repci
Pa da,ja kontam sta mu je,a necu nekulturno da odgovaram i da zezam... Kakav jasmin fejzic
Moja greška halalite. Znam da je neki Fejzić, i okrenem na onog golmana haha...Uglavnom hvala na odgovoru @SouthBoy, nadam se da će nam odbrana sa njim na proljeće biti jača u odnosu na ovaj jesenski dio.

Ona prva dukserica je strašna, mogla bi se kupit :hmmmmm:

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 11 dec 2014, 12:17

[youtube][/youtube]
Definitvno ovo je trebala biti jedna od najljepsih prica sa Balkana, medjutim zbog primitivaca sve propade. Nadam se nekom skorijem mecu ova dva Kluba, al po mogucnosti s normalnom organizacijom susreta. Zazeljela se raja tih utakmica, dosta je nereda , gluposti, kad se trebaju oprostiti igračke legende ovo se desi. A stadion prepun, odlicna atmosfera. Eto , malo da se prisjetimo kad vec nema nekih vecih desavanja osim SHM i kad nema guzve na forumu :thumbup:

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 11 dec 2014, 12:20

Mislim da to nije dobra ideja. I tada, a i prije neki dan se pokazalo da navijači doslovno upravljaju tim klubom. A kakvi su im neki od navijača vidjeli smo tom prilikom. Nema nikakve potrebe da se to radi nazor valjda kako bi se nekom pokazalo da je situacija onakva kakva nije.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 11 dec 2014, 12:26

Minjore je napisao/la:[youtube][/youtube]
Definitvno ovo je trebala biti jedna od najljepsih prica sa Balkana, medjutim zbog primitivaca sve propade. Nadam se nekom skorijem mecu ova dva Kluba, al po mogucnosti s normalnom organizacijom susreta. Zazeljela se raja tih utakmica, dosta je nereda , gluposti, kad se trebaju oprostiti igračke legende ovo se desi. A stadion prepun, odlicna atmosfera. Eto , malo da se prisjetimo kad vec nema nekih vecih desavanja osim SHM i kad nema guzve na forumu :thumbup:
Oni vise nikad nisu dobrodosli na Grbavicu. ;) Ako ikada dodju bice ista desavanja kao taj put.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 11 dec 2014, 13:22

Ovo jest šteta što se nije odigralo jer trebao je biti spektakl.
Međutim, problem navijača velike četvorke barem kad je BiH u pitanju što je to sve seljadija koja da se je pitala ne bi Bosne kao države bilo, a da ne govorim o njenim klubovima. Evo kad je konkretno Hajduk u pitanju, cijeli život sam proveo u ovom gradu u kojem je živjelo desetine hiljada Hrvata, a ja nisam (ne kažem da ne postoje rijetki pojedinci) sreo navijača Hajduka ni u školama ni na fakultetu ni na poslovima koje sam radio, ni u komšiluku ni nigdje. Gradska raja ili u ovom slučaju sarajevski Hrvati su navijali za Želju ili Sarajevo. Slično je i u Zenici, Tuzli pa i u Mostaru. Seljadija ne može grada niti gradskih bh. klubova.
Ja se sječam i prije rata je bio belaj sa Hajdukom mada je Torcida rijetko dolazila u nekom značajnijem broju u Sa. Eto čim su jednom došli (ne sječam se koje godine, znao da je bio snijeg i da se utakmica nije ni odigrala jer naši nisu namjerno očistili teren) u nešto većem broju (opet mahom seljadija oko Kiseljaka, škutorije i sličnih mjesta) ispao je belaj.
I kad je Dinamo dolazio zadnji put na Grbavicu bilo je belaja i opet sa seljadijom.
Da ne spominjem konstantne belaje sa ciganijom (mahom Romanija, Sokolac i ostale zabiti) u Sa i drugim gradovima kao recimo u Zenici, Mostaru itd.
S druge strane bio sam u Splitu, Beogradu, Zagrebu i nije bilo nikakvih problema i punih usta si mogao reči da si Željovac i naići na simpatije pa čak i Željovce u tim gradovima. Istina, problemi su se počeli pojavljivati pred sami rat, ali tad je već i onako zbog politike sve otišlo u neku stvar.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.