FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

barca_87
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la barca_87 » 09 dec 2014, 16:39

Saurman je napisao/la:Sve razumijem al' nikako da skontam šta su razmišljali u Barceloni kad su doveli Vermalena koji je praktično jednu bolnicu zamjenio drugom.Treba Zubizareti postaviti par pitanja jer je on kumovao ovom transferu.
to niko ne zna i ne razumije zasto je zubi doveo hodajucu bolnicu

ustvaro malo cega on ima u glavi pa je to ustvari i objasnjenje ,prirodno glup covjek ,nije on kriv sto je debil,jos veci debili su u upravi sto ga drze pored ovakvih amaterskih gresaka jer su tu negdje u rangu sa njim ,on im je stit ,ako ga se rijese onda ce oni doci na tapet ,u tome je stvar ;)
zubi je trebao dobiti nogu poslije zabrane transfera
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 09 dec 2014, 23:13

Bayern Múnich, Chelsea, Porto, Mónaco y Borussia Dortmund
eto rivala ako ne uspiju dobit sutra psga :mrgreen: ,znaci igraci znaju koliko je sati :D
nema sanse da bi dobili monaca ili porta

dajem glavu da bi dobili chelsea ,to su vec klasici u osmini ili cetvrtfinalima
kad je uefa u pitanju kod njih uvijek isti parovi vecinom :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 09 dec 2014, 23:46

Messi ce to rijesit sutra

slika

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 10 dec 2014, 08:38

SLUŽBENO: Munir El Haddadi do 2017.
otk. klauz. 35 mil. eura

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 10 dec 2014, 15:00

Munira treba vratit u drugu ligu gdje je i igrao dobro, ove sezone u prvoj momcadi pokazao je jako malo. Izuzev pocetka sezone, ostalo za zaborav.
Osobno se meni vise svidja Sandro jer mi se cini kao je killer. Sto mu pruzis, to ce i zabit. Munir je talentiraniji, ali ima svojih musica. Nesto kao Neymar, samo sumnjam da ce postat tako dobar igrac u buducnosti.

Veceras PSG, ocekujem Iniestu od prve minute i Busija na klupi u vezu, a Mathieu sa Piqueom par u zadnjoj liniji. I Bartra na beku :bih:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 10 dec 2014, 15:07

Gdje ces Bartru sporog na bek, silovali bi ga Lavezzi i Moura :mrgreen:
S Adrianom je pokusav'o na treningu ..

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 10 dec 2014, 15:14

stavi koga god imamo na desni bok- mi cemo svakako veceras biti silovani iz kontri PSG-a ;)

bojim se šamaranje veceras :damn: jer mi nemamo sredinu koja ce se nostiti sa njihovom....zapravo nemamo sredinu koja ce sa nositi sa svakom jacom ekipom koja voli trcati.
neki dan nas je Valencija razbijala na sredini i pravila kontre i polukontre ko od šale...šta onda ocekivati od PSG-a :?

totalno neizbalansiran vezni red + razvucen na terenu zbog magarca sa klupe koji je razbio sistem trokuta.

ako nam startaju Xavi i Iniesta, toalno gubimo na duel igri i krađi lopti (jer ova dvojica bježe od svakog moguceg duela), gubimo i u trkackom smislu, jer više ne mogu ko nekad ponavljati sprintove gore-dole.

ako stavimo varijantu Busqeuts - Rakitić, onda gubimo na pas igri i kreativnosti

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 10 dec 2014, 15:15

slika
ev postave koju prognozira sport

postava bez mascherana ubice :damn: :nene: :puke:

al mora ba igrat propali busquets ,lik je propo ko kauc
kako bi on meni na klupu da se zamisli malo sto pruza ovakve blijede partije dok masche blista ,
ko u filmu space jam vanzemaljci mu uzeli talenat haman :rol: :urnebes:

i opet igra ispred argentinca slika

MES QUE UN CLUB !!!

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 10 dec 2014, 16:10

Nisu vanzemaljci nego Enrique. Naravno da ce igrac poput Mascherana izgledati daleko bolje u ho-ruk, run and gun sistemu od Busquetsa

slika

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 10 dec 2014, 16:14

Nikakav sistem nije kriv za poklanjanje lopte protivniku i davljenje iste pred svojim golom. Busquets mi je uz Mascherana najdraži igrač al' da mu treba klupa, treba. Da ne bi bilo kasno kao sa Alvesom ili onim još gorim Piqueom.
Don't hate what you don't understand.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 10 dec 2014, 16:39

Rajaz je napisao/la:Nisu vanzemaljci nego Enrique. Naravno da ce igrac poput Mascherana izgledati daleko bolje u ho-ruk, run and gun sistemu od Busquetsa

slika
kakav ba enrique ,sta je enrique kriv i za busija sad ,hajd sto je "kriv" sto rakitic lose igra sto ti potenciras, sad je kriv i za busija koji ne moze zaustavit igraca kako treba ,sto je spor ko puz,sto ga ljudi malo malo patosiraju driblingom ,defanzivno smijesan ,to mu enrique nije kriv ,krivi su ti silni trofeji u proslim sezonama pa sad mnogi igraci kao on imaju kredite na osnovu stare slave ,to je samo problem ove barce al od stare slave se ne zivi,nisi u formi ima bolji nema tu puno price .
enrique jest kriv sto ga i dalje drzi u prvih 11 iako je smijesan u ovoj sezoni

MES QUE UN CLUB !!!

Zamora
Kontakt:

Post Postao/la Zamora » 10 dec 2014, 16:41

Rajaz je napisao/la:SLUŽBENO: Munir El Haddadi do 2017.
otk. klauz. 35 mil. eura
Ionako ga niko nece.
X

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 10 dec 2014, 16:52

@xaviesta to da, slažem se.

@barca_87 a sto ga sad pretrčavaju tako olako, kako ga prije nisu pretrčavali ? Odjednom smiješan postao defanzivno a ? Pa jel on kriv sto ostaje sam izložen napadima a zna se da je trkacki slab ? Ako Enrique vec hoce novi sistem onda nek ga posadi na klupu, dovede trkača i riješen problem.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 10 dec 2014, 17:21

ma daj mascherana , rakitica I iniestu u vezni red , Adriana desno I Mathieu-pique il Mathieu-Bartra na stopere I cao , bit ce sta bude .

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 10 dec 2014, 18:06

Rajaz je napisao/la:@xaviesta to da, slažem se.

@barca_87 a sto ga sad pretrčavaju tako olako, kako ga prije nisu pretrčavali ? Odjednom smiješan postao defanzivno a ? Pa jel on kriv sto ostaje sam izložen napadima a zna se da je trkacki slab ? Ako Enrique vec hoce novi sistem onda nek ga posadi na klupu, dovede trkača i riješen problem.
ocito je opao ko i svi igraci koji imaju zagarantovano mjesto, boli ga q
pa u ovom sistemu vise vezni pomazu njemu nego prije sto su pomagali ,rakata pogotovo zato to govorit je smijesno da je sad nesto ko ostavljen sam jadan ,
jadan busi nema ,on nista nije kriv :crazy:

MES QUE UN CLUB !!!

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 10 dec 2014, 18:12

barca_87 je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:@xaviesta to da, slažem se.

ocito je opao ko i svi igraci koji imaju zagarantovano mjesto, boli ga q
pa u ovom sistemu vise vezni pomazu njemu nego prije sto su pomagali ,rakata pogotovo zato to govorit je smijesno da je sad nesto ko ostavljen sam jadan ,
jadan busi nema ,on nista nije krv :crazy:
Kako ce mu Raketa pomagat kad vadi Alvesa iz govana otkako je dosao u Barcu ? Jedino je protiv Espanyola igrao centralno. Busquets je kriv sto previse melja loptu i ne oslobadja se na vrijeme kao prije. Nista sto se ne moze popraviti, par utakmica klupa i to je to.

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 10 dec 2014, 18:16

Jedino u što sam siguran da ćemo večeras vidjeti su promašene 100% prilike i to više njih.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 10 dec 2014, 19:36

Ter Stegen, Pique, Bartra, Mathieu, Pedro, Mascherano, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi i Suarez.

Pedro konacno na pravoj poziciji.Tj na desnom beku.

Ali je postava :o
Visca el Barça ! Mes que un club !

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 10 dec 2014, 19:37

ovo je revolucija s Pedrom na beku, a moja majko na sta ce ovo da lici veceras :D
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 10 dec 2014, 19:40

Jos nevjerujem koji je izveo postavu LE.

Ako ovo dobijem klanjam mu se do kraja smrti :urnebes:
slika
Visca el Barça ! Mes que un club !

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.