Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
BavaracZenica
-
Kontakt:
Postao/la BavaracZenica » 09 dec 2014, 23:57
JuKaTu je napisao/la:BavaracZenica je napisao/la:
This is ANFIELD !!!!

Momčino ovo je forum.
Ma ja ba boli tebe klinac ti navijas za Manchester:)
glavni si

FC Bayern !!!!!
-
Hendo
-
Kontakt:
Zodiac je napisao/la:Rodgers nek´ utovari ove svoje panjeva i zajedno s njima prva,druga,treca i tjeraj ...kad se samo sjetim da su neki pljuvali Kinga radi ovog ublehasa i bezmudonje

.
Basel zasluzeno ide dalje,za LFC je i bolje ovako jer bi usijedila blamaza u sljedecoj rundi,ovako se okrenuti PL uz povratak Stua i Maria pokusati ufatiti 4 mjesto.
YNWA
Zvršili ljudi profesionalnu forumsku karijeru.
Kocka je bačena
-
Carlo
-
Kontakt:
Zodiac je napisao/la:Rodgers nek´ utovari ove svoje panjeva i zajedno s njima prva,druga,treca i tjeraj ...kad se samo sjetim da su neki pljuvali Kinga radi ovog ublehasa i bezmudonje

.
Basel zasluzeno ide dalje,za LFC je i bolje ovako jer bi usijedila blamaza u sljedecoj rundi,ovako se okrenuti PL uz povratak Stua i Maria pokusati ufatiti 4 mjesto.
YNWA
Ma ja, raja pljuvala Kennyja i pored osvojenog trofeja u toj sezoni + finale FA cupa, čak i nakon njegovog odlaska bio je dodatno popljuvan. Istina je da je sadašnja situacija čak i gora. Potrošene ogromne pare, ni blizu koliko je Kenny potrošio, a kupio je Suareza čija je prodaja nulirana njegove promašaje obzirom da smo dobili mnogo keša. Zato sada dovesti Carru koji nema dlake na jeziku i koji ako Bog da može isvesti klub na pravi put.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
-
keno94
-
Kontakt:
Ako vec ne moze Carra, onda nek Gerrard bude trener-igrac kao svojevremeno King. Nema boljeg rjesenja sto se mene tice.
Ovo vise ne lici ni na sta.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
-
LiverpoolREDS
-
Kontakt:
Postao/la LiverpoolREDS » 10 dec 2014, 00:56
Antonio Conte razmislja o ostavci na mjestu selektora italije,Henry reaguj i dovedi ga na Anfield
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
-
Mig_Mig
-
Kontakt:
LiverpoolREDS je napisao/la:Antonio Conte razmislja o ostavci na mjestu selektora italije,Henry reaguj i dovedi ga na Anfield
3-5-2

Max Allegri
-
LiverpoolREDS
-
Kontakt:
Postao/la LiverpoolREDS » 10 dec 2014, 06:51
Mig_Mig je napisao/la:LiverpoolREDS je napisao/la:Antonio Conte razmislja o ostavci na mjestu selektora italije,Henry reaguj i dovedi ga na Anfield
3-5-2

Ne mora znacit,ja kolko sam upoznat covjek je imao namjeru ici na 4-3-3 ove sezone u juveu,al nije imao priliku za to,mada ja ne bih imao nista ni protiv 3-5-2 al da bude bar upola uspjesan kao u juveu sto se tice trofeja

“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
-
SamoZeljo
-
Kontakt:
Niste sami a ni jedini engleski klub koji je Basel naprasio. (ako vam je kakva utjeha

)

-
Sage
-
Kontakt:
Meni je samo krivo sto su se doveli sami u tu situaciju da zadnju utakmicu moraju ginut da dadnu gol. Ja ne znam ko bi ostavio Cou ili Lallanu na klupi, jedina dva covjeka koji znaju nesto sa loptom. Ne znam sto nije igro klasicnu 4 2 3 1 ili 4 1 4 1, a ne onu formaciju. Ako ce ispadanje iz grupne faze donijeti kakve promjene, so be it! Samo mislim da nije vise problem u transferima,problem je u platama. Nece ljudi da daju 2-3 miliona sedmicno, plus dodaci,porezi...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
-
Evil Genius II
Postao/la Evil Genius II » 10 dec 2014, 09:22
JFH9 je napisao/la:invincible1921 je napisao/la:pa brate ako nemas tim (ko sto ga nema ni roma ) a pricas da ga imas jer ti se posrecilo jedne sezone i onda u zabludi ocekujes da taj "kvalitetni" tim nastavi sa dobrim igrama.... sta je to nego napuhanost
Po čemu si ti zaključio da je Roma ove sezone napuhana?
i mene zanima.
sto se tice liverpoola, onda kada prestanu davati masne novce na one season wondere mozemo ocekivati bolje dane, do tad

-
rio_Ferdy88
- Moderator
-
Kontakt:
Postao/la rio_Ferdy88 » 10 dec 2014, 09:24
Evil Genius II je napisao/la:
sto se tice liverpoola, onda kada prestanu davati masne novce na one season wondere mozemo ocekivati bolje dane, do tad

Tipa Iturbe

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
shzna
-
Kontakt:
Iturbe je Suarez za sve naše ofanzivce osim Sterlinga
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
Evil Genius II
Postao/la Evil Genius II » 10 dec 2014, 09:42
rio_Ferdy88 je napisao/la:Tipa Iturbe

touche
mada, samo reci koji unitedov transfer hoces da napisem kao odgovor na ovo jer ima ih
jedan los transfer (iako bi se dalo diskutovati o tome) sabatinija na 5, 6 odlicnih je fenomenalan prosjek. fanovi liverpoola bi ubili za tako nesto.
sto spamas temu, ne pristaji ljudima na muku
-
Hendo
-
Kontakt:
Kapiten i zamjenik kapitena.
Iskreno, u jednom trenutku sam pomislio, u trenutku kada je Hendo imao onaj šut sa 25 do 30 metara, evo ga historija se ponavlja. Bila je to jedinstvena prilika da se pokaže je li ili nije legitimni nasljednik kapitena. I nije naravno, šut slab, nedovoljno hrabrosti sada... Da makar zabi onaj go glavom ali ni to ništa. Fail.
Realno u ovoj EL nemamo koga da se plašimo kao u LP. Bolje je zbog toga što smo ispali. Ja sve očekujem da je bibliotekat dobio otkaz ali izgleda ništa od toga.
Kocka je bačena
-
fera
-
Kontakt:
Carlo je napisao/la:Zodiac je napisao/la:Rodgers nek´ utovari ove svoje panjeva i zajedno s njima prva,druga,treca i tjeraj ...kad se samo sjetim da su neki pljuvali Kinga radi ovog ublehasa i bezmudonje

.
YNWA
Ma ja, raja pljuvala Kennyja i pored osvojenog trofeja u toj sezoni + finale FA cupa, čak i nakon njegovog odlaska bio je dodatno popljuvan. Istina je da je sadašnja situacija čak i gora. Potrošene ogromne pare, ni blizu koliko je Kenny potrošio, a kupio je Suareza čija je prodaja nulirana njegove promašaje obzirom da smo dobili mnogo keša. Zato sada dovesti Carru koji nema dlake na jeziku i koji ako Bog da može isvesti klub na pravi put.
zato sad nema 90% tih pljuvaca ili su tu pod novim imenom. kod nas ljudi ne znaju cijeniti ni privrzenost klubu ni to sto si legenda. nek je rodgers dobar... dalglish je donio trofej klubu nakon dugo godina a rodgers je izborio ligu prvaka da bi se u istoj naredne godine propisno osramotio i bice cudo ako je uspije opet osvojiti i covjek ima nevjerovatnu srecu sto je jos uvijek na klupi liverpoola jer vec vise od pola godine nema pojma sta radi i sve je konce pogubio i unazadio ekipu uveliko svojim pojacanjima.
evo koliko su i mene pojedinci napadali jos od kraja prosle sezone kao ne valja mi ni jedno pojacanje... sirim pesimizam, zagovaram otkaz rodgersu evo sad kad smo skoro na pola sezone vecina ljudi na ovoj temi pise sve to.. pesimizam na sve strane o pojacanjima niko nema lijepu rijec a o rodgersu da ne govorim. za one koijma smeta sto ja ovo pisem e pa da su oni ljetos bili tolerantniji i malo manje napadali ne bi ni ja sad ovo pisao.
Evil Genius II je napisao/la:

e bravo, mene vec jako dugi niz godina nervira ova politika liverpoola
You are someone else I am still right here
-
jajce123
Umjesto da trener plati glavom zbog sinocnjeg ispadanja plati ja haha
Prilikom suta Hendersona u zadnjim minutama skocim s kauca u zrak i glavom luster razbio,tako da sam kraj utakmice docekao u autu dok su me vozili u hitnu da glavu usijem,4 šava dobi ja
Vec kad nemamo kvalitete onda se trebamo boriti i ici svom snagom kao sinocnjim zadnjih 10 minuta,onako se bori za klub,valjda ce sad nakon ispadanja shvatiti kako trebaju igrati svaku utakmicu.
Jedino ako Man UTD pobijedimo malo ce mi isprati gorcinu nakon sinocnjeg ispadanja.
"I want to build a team that’s invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us!" -Bill Shankly
-
YNWA
-
Kontakt:
Carlo je napisao/la:Zodiac je napisao/la:Rodgers nek´ utovari ove svoje panjeva i zajedno s njima prva,druga,treca i tjeraj ...kad se samo sjetim da su neki pljuvali Kinga radi ovog ublehasa i bezmudonje

.
YNWA
Neka KK-a na tribini

...hvala njemu za sve, ali onaj drugi mandat na klupi Liverpoola je daleko od uspjesnog...BR je unistio sve sto je dobro napravio, izgubljen u vremenu i prostoru zbog transfera koje je napravio, kriminalna taktika sinoc, los odabir igraca, ali nista neocekivano nakon svega sto se desilo nakon zavrsetka prosle sezone...
Koji crni Carra, lahko je pametovati iz studija, ja ne vidim u ovom trenutku trenera kojeg Liverpool moze dovesti a da bude dobro rjesenje, ne zelim jos jednog RH-a
Kad se sjetim kako su neki slavili odlazak Rafe

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
-
Aca
-
Kontakt:
I went to the barber's and asked for a Liverpool FC haircut. Mess at the back, nothing on the sides and nothing up front. He charged me £130 million

.
-
ackeey
-
Kontakt:
Aca je napisao/la:I went to the barber's and asked for a Liverpool FC haircut. Mess at the back, nothing on the sides and nothing up front. He charged me £130 million

.
Dobar, dobar...
Otprilike onako kako sam i pisao prekjuce, tekma sa Baselom je bila prema ocekivanju. Ljudi nalozeni, spremni, navijaci su im sjajni... Jednom rjecju EKIPA.
Mi trenutno nismo ekipa, i sasvim zasluzeno smo ispali.
Ne znam samo koliki idiot moras biti da pet utakmica drzis Lucasa na terenu, i jos mu dodas Allena...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.