FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Velahalve
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Velahalve » 09 dec 2014, 23:26

FaraonTM je napisao/la:Mi ganjamo ofanzivne veznjake a u odbrani puše k'o na Bjelašnici :nedam:
Može se ljutiti ko hoće, ali realno mi nemamo ekipu, nije samo odbrana problem, problem je i veza ako tomo ode, problem je i Turković koji se bori a ne zabija, što treba da radi, a onaj ko treba da se bori on se ne bori...problem će biti i ako Kvesa ode moj broj 1! I šta ako dođu ti novi igrači sto se spominju, pa ovi se nisu uigrali 5 mjeseci su zajedno 6 pasova ne mogu sastavit, a kako će ti novi od Jan do Marta.
Ja bih volio da Kvesa i tomo produže ugovor do Januara sljedece godine i onda ih prodat na ljeto!
Al eto ima uprava NEK radi kako misli da treba, ja želim da Željo igra Evropu samo nam je tu i mjesto, kako neko gore napisa moraju ginut 90 min, jer to je ona stara: manjak kvaliteta nadoknaditi trčanjem...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 09 dec 2014, 23:32

Velahalve je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Mi ganjamo ofanzivne veznjake a u odbrani puše k'o na Bjelašnici :nedam:
Može se ljutiti ko hoće, ali realno mi nemamo ekipu, nije samo odbrana problem, problem je i veza ako tomo ode, problem je i Turković koji se bori a ne zabija, što treba da radi, a onaj ko treba da se bori on se ne bori...problem će biti i ako Kvesa ode moj broj 1! I šta ako dođu ti novi igrači sto se spominju, pa ovi se nisu uigrali 5 mjeseci su zajedno 6 pasova ne mogu sastavit, a kako će ti novi od Jan do Marta.
Ja bih volio da Kvesa i tomo produže ugovor do Januara sljedece godine i onda ih prodat na ljeto!
Al eto ima uprava NEK radi kako misli da treba, ja želim da Željo igra Evropu samo nam je tu i mjesto, kako neko gore napisa moraju ginut 90 min, jer to je ona stara: manjak kvaliteta nadoknaditi trčanjem...

Ma znam ja to sve ali stoperi su nam neophodni, a mi ganjamo igrače koji će biti zamjene za neke koji još nisu ni otišli, dok sa druge strane trebaju nam stoperi koji bi odmah uletili u prvi tim ali njih ipak ne tražimo :)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 10 dec 2014, 00:13

Minjore je napisao/la:Sutra počinje holiday market. Evo vam odlične prilike da prošetate s djevojkom, drugovima,familijom do plave kućice. Na najbolji način možete pomoći Klubu :thumbup:
http://fkzeljeznicar.ba/pripremite-se-z ... u-2/12680/" onclick="window.open(this.href);return false;

Daj nam samo par igraca u defanzivi nek su solidni i brate da nam je vise uganjati lijevo krilo nemamo ga od kako je utakmica superkupa na Grbavici zavrsila a Cenan bio briljantan po toj lijevoj strani. :)
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 10 dec 2014, 02:12

Velahalve je napisao/la:

sve to stoji, ali odbrana je kriva za bar pola golova ove godine i to kardinalne greske. Samo neki primjeri:

BL , derbi oba gola , Zvijezda bar 2 gola :facepalm: , a kolko su ih jos mogli skrivit to je pojezija
=\_1921_/=

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 10 dec 2014, 09:41

Malo ste previše uzeli Nedu Turkovića na zub. Momak je odigrao u prvenstvu 4 cijele utakmice, 8 počeo kao starter i 3 kao zamjena. Saglasan sam da je dao malo golova (dva), ali je zato naš najbolji asistent (pet).

Mogao je i trebao više, ali ukupan dojam je, po meni. zadovoljavajući imajući u vidu naprijed navedene činjenice.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 10 dec 2014, 09:56

avlami97 je napisao/la:Malo ste previše uzeli Nedu Turkovića na zub. Momak je odigrao u prvenstvu 4 cijele utakmice, 8 počeo kao starter i 3 kao zamjena. Saglasan sam da je dao malo golova (dva), ali je zato naš najbolji asistent (pet).

Mogao je i trebao više, ali ukupan dojam je, po meni. zadovoljavajući imajući u vidu naprijed navedene činjenice.
Prijatelju moj, ja nemam nista protiv Nede, nek ostane, nek nastavi ginuti za njemu i nama najdraži dres, pa valjda ga i krene sa golovima, a asistencije mu idu što se toga tiče zadovoljan sam.
Ali da nam treba nešto u igri treba.
Nadajmo se da makar ako ništa odemo u tu Evropu.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 10 dec 2014, 09:58

Velahalve je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Malo ste previše uzeli Nedu Turkovića na zub. Momak je odigrao u prvenstvu 4 cijele utakmice, 8 počeo kao starter i 3 kao zamjena. Saglasan sam da je dao malo golova (dva), ali je zato naš najbolji asistent (pet).

Prijatelju moj, ja nemam nista protiv Nede, nek ostane, nek nastavi ginuti za njemu i nama najdraži dres, pa valjda ga i krene sa golovima, a asistencije mu idu što se toga tiče zadovoljan sam.
Ali da nam treba nešto u igri treba.
Nadajmo se da makar ako ništa odemo u tu Evropu.
:thumbup:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 10 dec 2014, 10:17

Evo interviju brke na s.o.u.r.c.e portalu.
Amar Osim, menadžer Željezničara,
„NERVIRAJU ME PITANJA OKO POJAČANJA, DA IMAMO PARA IMALI BISMO BOLJI TIM”
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

KogaBrigaZaNick
Kontakt:

Post Postao/la KogaBrigaZaNick » 10 dec 2014, 11:07

Pošto mi niko nije odgovorio na pitanje postavljeno 2-3 stranice iza, red bi bio da još jednom pitam :) . Da li neko zna kakva je situacija sa Jasminom Fejzićem, da li naši imaju plan da ga priključe ekipi u dogledno vrijeme? Pošto nam treba jedan štoper, i mislim da bi on mogao odogvoriti zadatku.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 10 dec 2014, 11:09

KogaBrigaZaNick je napisao/la:Pošto mi niko nije odgovorio na pitanje postavljeno 2-3 stranice iza, red bi bio da još jednom pitam :) . Da li neko zna kakva je situacija sa Jasminom Fejzićem, da li naši imaju plan da ga priključe ekipi u dogledno vrijeme? Pošto nam treba jedan štoper, i mislim da bi on mogao odogvoriti zadatku.
Ovdje ti jarane,definitivno niko ne moze dati tacan odgovor,s druge strane ako se hoces prepucavati sa pitarskom balavurdijom,vrata su ti sirom otvorena,nazalost...

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 10 dec 2014, 11:16

SarajlijaTM je napisao/la:
KogaBrigaZaNick je napisao/la:Pošto mi niko nije odgovorio na pitanje postavljeno 2-3 stranice iza, red bi bio da još jednom pitam :) . Da li neko zna kakva je situacija sa Jasminom Fejzićem, da li naši imaju plan da ga priključe ekipi u dogledno vrijeme? Pošto nam treba jedan štoper, i mislim da bi on mogao odogvoriti zadatku.
Ovdje ti jarane,definitivno niko ne moze dati tacan odgovor,s druge strane ako se hoces prepucavati sa pitarskom balavurdijom,vrata su ti sirom otvorena,nazalost...
Faris Fejzic,trenutno clan Turbine.Sad da li je tamo otisao na posudbu ili je potpisao ugovor s njima to ti ne bih znao.Mozda zna @FKŽ1921 :hmmmmm:

EDIT:FK "FK ŽELJEZNIČAR" SARAJEVO i igrač Fejzić Faris sporazumno raskinuli
amaterski ugovor broj 553/13 od 02.08.2013.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 10 dec 2014, 11:32

Schwarz je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:
Faris Fejzic,trenutno clan Turbine.Sad da li je tamo otisao na posudbu ili je potpisao ugovor s njima to ti ne bih znao.Mozda zna @FKŽ1921 :hmmmmm:

EDIT:FK "FK ŽELJEZNIČAR" SARAJEVO i igrač Fejzić Faris sporazumno raskinuli
amaterski ugovor broj 553/13 od 02.08.2013.
Zar vam on nije bio jedan od talentovanijih igraca ili sam ja nesto pomjesao ?
1946

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 10 dec 2014, 11:42

Prvo da se usaglasimo jel Jasmin ili Faris Fejzic :lol: :lol:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 10 dec 2014, 11:43

Minjore je napisao/la:Prvo da se usaglasimo jel Jasmin ili Faris Fejzic :lol: :lol:
Faris Fejzic
Raskinut ugovor sa njim cim je otisao u Turbinu.

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 10 dec 2014, 11:45

Minjore je napisao/la:Prvo da se usaglasimo jel Jasmin ili Faris Fejzic :lol: :lol:
Faris :) Jasmin je golman Aalena.drugi golman u repci
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 10 dec 2014, 11:53

Posto sam ja govorio da znam momka i da cu prenijeti ono sto budem s njim pricao.Znaci culi se prije 10-tak dana iz njegovih usta:"Pricao sam sa Osimom reko je da racuna na mene u januaru sam kaze sa ekipom.Do tada sam treniram u teretani i trebali bi potpisat pravi ugovor jer do sad nismo to jos nista zbog onog placanja(sto sam vam prije objasnjavo da bi trebali Radniku dati pare).Jedino povreda,ili AO licno kaze da nedolazim ili neka visa sila me moze sprijeciti da u januaru ne dodjem."

Ugl to mi je rekao..
Sad ako bi sve bilo ovako mi bi imali 5 štopera Bogdy,Kosoric,Fejzic,Asanovic,Sadikovic,i Zeljkovic po potrebi..
Moje misljenje je da nam je bek primarna pozicija koja nam treba..Stane nece biti cijeli mart pa dok uhvati formu svoju i kondiciju mozda nam tek zadnjih 5 kola pomogne,kvesa nez se jel ostaje ili ide.Imamo jos Zeljkovica i Bucana kao alternativu mada nam je to malo..Valjda cemo nekoga dovesti na tu poziciju beka(svejedno jel lijevi ili desni potreban nam je mnogo).
Nez jel imamo kakvog omladinca na toj poziciji da ga se prikljuci prvom timu..

Zadnja izmjena: Southboy, dana/u 10 dec 2014, 11:55, ukupno mijenjano 1 put.
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 10 dec 2014, 11:55

Schwarz je napisao/la:
Faris :) Jasmin je golman Aalena.drugi golman u repci
Pa da,ja kontam sta mu je,a necu nekulturno da odgovaram i da zezam... Kakav jasmin fejzic

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 10 dec 2014, 12:08

Znam da je Faris, nego vidim da ovaj što se raspituje za njeg piše da je Jasmin a ovaj mu odgovara da je Faris,pa da ne dodje do zabune :thumbup: Pa eto s njegovim eventualnim povratkom bi kolko-tolko ojačali poziciju stopera, tako da nam je u ovom trenutku ako josip ode,prioritet lijevi bek..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 10 dec 2014, 12:10

Minjore je napisao/la:Znam da je Faris, nego vidim da ovaj što se raspituje za njeg piše da je Jasmin a ovaj mu odgovara da je Faris,pa da ne dodje do zabune :thumbup: Pa eto s njegovim eventualnim povratkom bi kolko-tolko ojačali poziciju stopera, tako da nam je u ovom trenutku ako josip ode,prioritet lijevi bek..
Cujem da je ovaj novi lijevi/desni bek,strasan igrac i da se ubolo kao sa kvesom.nisam ga gledao,samo cujem takve price,a morat cu malo do treninga ovih dana

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 10 dec 2014, 12:31

bučković?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, nedimmmm1337 i 23 gosta.