Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Podebljati ce se ova brojka sljede 3 lagane tekme I novi trofej.Najaca generacija jos Di Stefana I Puskasa.
Samo jos da Bale ufati formu inace klupa
Samo jos da Bale ufati formu inace klupa
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Znaci napokon ste se uigrali ?Raul_64 je napisao/la:I jos jedan rekord inferiornih ode na vjecna lovista , hvalaRajaz je napisao/la:Yebeno je bilo protiv Basela, Ludogoretsa i Liverpoola. Cestitke

Izbacili iz brzine moj makaveli zadnji mjesec dana , ono famozno obaranje forme.Rajaz je napisao/la:Znaci napokon ste se uigrali ?Raul_64 je napisao/la:I jos jedan rekord inferiornih ode na vjecna lovista , hvalaRajaz je napisao/la:Yebeno je bilo protiv Basela, Ludogoretsa i Liverpoola. Cestitke
James,Luka*(+ ovaj Brazilac) od nove godine prosiriju vezni red , Jese dobiva potrebne minute i vraca se u ritam , Isco pokazao da moze bilo gdje , Kroos pokazao da je holdem , James pokazao da nije marketinska atrakcija samo , Illarra pokazao da je korisno tijelo.
* Lukin napredak ide dobro
Zivot je dobar u Madridu

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Jos tome dodas Asenia I Odegaarda.pa vjerovatno I Reusa na ljeto jer sta je 25 mil za nas.Dok neki mogu kupovati tek za dvije godine :Kafa:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Reus ima smisla ako ce se prodati Bale. Ja sam za.
@raule
A ne ozbiljno, uigrani ste ko Kriščjano s bijele tačke
Hajde sad svima reci kako je makaveli nekada davno najavljivao pravu stvar dolaskom Ancellotija i mocan Real Madrid. Dobri ste nea sta, samo sto cete ispuhati negdje pocetkom januara a onda cemo vas ostaviti na proslogodisnjem mjestu u Primeri a od LP svakako nea nista, to znas
A ne ozbiljno, uigrani ste ko Kriščjano s bijele tačke

Hajde sad svima reci kako je makaveli nekada davno najavljivao pravu stvar dolaskom Ancellotija i mocan Real Madrid. Dobri ste nea sta, samo sto cete ispuhati negdje pocetkom januara a onda cemo vas ostaviti na proslogodisnjem mjestu u Primeri a od LP svakako nea nista, to znas

Gdje si vidovita Dzemila.Pazi da opet nebude 0 trofeja pa da morate opet trenera mjenjati 
Geox I ja sam za ali tesko da ce ga se Carlo odreci.

Geox I ja sam za ali tesko da ce ga se Carlo odreci.
Želim da pronađem jedan svoj post napisan u zadnjih godinu dana.Nikako mi ne ide od ruke.Siguran sam da je napisan na ino fudbalu
Proročanstvo se ispunilo.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Imao si ti svakakvih prognoza
No bit cu posten , bio si upravu za carleta

No bit cu posten , bio si upravu za carleta

M4kaveli je napisao/la: A posto Carlo za razliku od Josea ima damu vjerujem da ce upariti spanca i hrvata.
Modric flop ?Kawhi je napisao/la:Želim da pronađem jedan svoj post napisan u zadnjih godinu dana.Nikako mi ne ide od ruke.Siguran sam da je napisan na ino fudbalu![]()
move along son
teh,teh
Jel se to prodaje i Bale ?
Znate gdje možete uzeti keš za istog.

80 miliona + De Gea kojem istice ugovor teh,tehBelmin6 je napisao/la:Jel se to prodaje i Bale ?
shake hands
Ne brini za ugovor, sredit ce to Ed vjerujem do kraja januara s malim.
Iker može braniti još 3-4 godine, a i Keylor je super golman.
Bolje 120 miliona + Grašak.
Iker može braniti još 3-4 godine, a i Keylor je super golman.
Bolje 120 miliona + Grašak.

Liverpool neće proći grupnu fazu.Raul_64 je napisao/la:Modric flop ?Kawhi je napisao/la:Želim da pronađem jedan svoj post napisan u zadnjih godinu dana.Nikako mi ne ide od ruke.Siguran sam da je napisan na ino fudbalu![]()
move along son
teh,teh
Plus ima i ona Illaramendi će imati modrićevsku drugu sezonu.Ono kad si već spomenuo Modrića.
Ja sam dobar čovjek za razliku od Raula pa bi vam Klempu dao u razmjeni za De Geu bez toga da nam doplaćujete išta.Belmin6 je napisao/la:Jel se to prodaje i Bale ?
Ako cijenis Garetha 120 milja , moras onda dodati jos 20 milja sto cemo udomiti Meksicku poor verziju Inzaghia.Belmin6 je napisao/la: Bolje 120 miliona + Grašak.
To nije bonus za vas tbt
Ako utakmica sa Celtom Vigom i Ludogorcem nije dokaz toga , onda ne znam sta jest.Kawhi je napisao/la:Plus ima i ona Illaramendi će imati modrićevsku drugu sezonu.Ono kad si već spomenuo Modrića.
teh,teh
Znam ja da bi vi zlatnu koku, ali teško da ce to ici.
Možda nekad za cetiri godine iskrcate 150 miliona, ono još jedan rekord oborite.
I ne vjerujem da ce Perez tutnuti Karlu i Reusa, a da nikoga ne proda.
A stani, koliko dodje vremešni Kristijano ?

Možda nekad za cetiri godine iskrcate 150 miliona, ono još jedan rekord oborite.

Isto kao što su bildanje preko ljeta i neigranje na SP neosporan dokaz toga da će Bale preuzimati sve više odgovornosti od Ronalda.Pogotovo na početku sezone.Raul_64 je napisao/la:Ako utakmica sa Celtom Vigom i Ludogorcem nije dokaz toga , onda ne znam sta jest.Kawhi je napisao/la:Plus ima i ona Illaramendi će imati modrićevsku drugu sezonu.Ono kad si već spomenuo Modrića.
teh,teh
De Gea je naš ovo ljeto ili sljedeće.Tu se vi ništa ne pitate,sve je do Ikera,odnosno toga koliko će on još ostati u Madridu.Belmin6 je napisao/la:Znam ja da bi vi zlatnu koku, ali teško da ce to ici.![]()
Možda nekad za cetiri godine iskrcate 150 miliona, ono još jedan rekord oborite.![]()
Što se tiče Klempavog ja bih vam ga uvalio dok je još na cijeni.
Ronald'or ulazi u najbolje godine.
Milijardu koliko je otkupna klauzula.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.