edit : kakva golijada na skoro svim utakmicama u 90+ min

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
častili vas ljudi povratom love koju bi uložili a vi ne kužiteOmerbavarac je napisao/la:Hvala premieru i padu servera.
PikachoseNz je napisao/la:Hvala obojici na odgovoru, a da li se "pika" ako uplatim tiket online preko racuna? Banalno, al sta cu, mozda me nekad i izvuku hahahaha
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
evo ih majstoresuarez7 je napisao/la:Ajde Bromley![]()
orbit je napisao/la:hoćemo mi da proklinjemo i da psujemo premieru što nije radio .. a ispade da su "pogurali" ove što nisu ništa uplatili
Ja vam najavio još jutros, ali ne vjeruje niko meni.Janez je napisao/la:Vlada FBiH donijela hitnu odluku da se 10.12.2014 proglasi neradnim danom za sve kladionice i Lutriju BiH jer je Admir_Sa dobio na kladionici nakon dugo vremena.![]()
![]()
![]()
Čestitam kralju neka si dobio više da ne bude vazda na jednom![]()
Jedno je taj članski broj i kartica koju si dobio a sasvim drugo ti je online klađenje ( za online ti treba lična ). Što se tiče članskog broja na svaku uplaćenu marku dobijaš 5kf na stanju ( pogledaj u desnom gornjem uglu ispod uplate ) i kad nakupiš minimalno 1KM na stanju onda joj možeš reći da ti skine istu sa stanja i uplati listić. Tokom uplate svakog listića napiši ti članski broj 54. ( to je moj brojgojzerica je napisao/la:ljudi moji šta učini meni radnica Maxbeta? po prvi put dođoh da uplatim, dadnem listić, odradi ga ona, pita me za članski, ja reko ''neam'', prvi put igram ovdje, kad ona uze karticu nekakvu napisa moje ime i br. članskog
i koja je tu sad logika, uze i napisa broj, nit je tražila ličnu, šta ja mogu sad radit sa tim, nit mogu online nit išta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.