ne radi ni kod menediplomatija je napisao/la:Radi li ko vas premier, ja ne mogu uci, kontam puci strijelce ali nista izgleda?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ne radi ni kod menediplomatija je napisao/la:Radi li ko vas premier, ja ne mogu uci, kontam puci strijelce ali nista izgleda?
sretni dobitnikakisarajevo92 je napisao/la:Kod mene radi normalnojasmin10 je napisao/la:ima li jos neko da mu nece da otvori stranicu premier kladionice ?
izvukli me sinoc na jackpotu i hocu da podignem pare i evo ne da mi se![]()
Znaci ti si Jasmin Bevab, leglo 145KM
jesi danas šta igrao? strijelce? gdje očekuješ golijadu ili nešto na taj fazon?diplomatija je napisao/la:Ne daju da ih uzmemo večeras, sve im jjebem
Od veceras prelazim na wwin :S jjebem im svu familiju :Sdiplomatija je napisao/la:Ne daju da ih uzmemo večeras, sve im jjebem
sigurnije su u mojim rukamaSabinho je napisao/la:Jasko gdej si navalio neka para na racunu![]()
![]()
Mater im valjda cu moci igrati NBA sanj'o sam Z-Boa i Lillija![]()
![]()
djubradChupacabra je napisao/la:Pa premier yebem vam sve po spisku da vam yebem
a traje ovo duze od 10 minuta.tribalhardcore je napisao/la:
hvala ti na ovim prijedlozima i na dobroj volji ali ako premier ne proradi u narednih 2-3 min ništa mi nećemo odigratidiplomatija je napisao/la:Orbit kontao sam odigrati ciru i mitrovica na Dortmund-anderleht i ps1 i yilmaza i podolakog i ps1, sve to na jednom listiću kvota je 114, a mislim da bi moglo biti puno golova u Portugalu, 4+, a kontao sam odigrati i penale jer ima nekoliko sudija sto sviraju penale, a to su sudije na utakmicama u Madridu, Pireju, Liverpoolu,
U MAxbetu + ti je over(preko) a - under(ispod)gojzerica je napisao/la:!?gojzerica je napisao/la:u Maxbet za igrače pišem + ili - ?? NBA
ili?
Lazu sami sebe :S djubrad pokvarena :S moze ih izvuci samo ako budu losi rezultati vecerastribalhardcore je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.