Sto bi dobio? Ne svadjas se nikad, aktivan si na dosta tema, imas dobre informacije kada je rijec o kosarci pogotovo.filip13 je napisao/la:čidi me da me nisam dobio ni jedan bod do sad
Zeza te jedino sto pises najkrace postove u historiji foruma

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sto bi dobio? Ne svadjas se nikad, aktivan si na dosta tema, imas dobre informacije kada je rijec o kosarci pogotovo.filip13 je napisao/la:čidi me da me nisam dobio ni jedan bod do sad
Zestoka konkurencija, Henderson ni u TOP 10Cartman je napisao/la:Saurman podbacio ove godine.
tuzlak1987 je napisao/la:Sto bi dobio? Ne svadjas se nikad, aktivan si na dosta tema, imas dobre informacije kada je rijec o kosarci pogotovo.filip13 je napisao/la:čidi me da me nisam dobio ni jedan bod do sad
Mislim da nije pitanje jel moderator omiljen ili nije nego kakav je kao forumaš i dali obavlja svoj posao kako treba.admin je napisao/la:baš tako.Altanamera je napisao/la:Pa ni u Titinom vaktu nisi smio reći da ne valja milicioner
posao moderatora nije da budu omiljeni, već da paze na red.
a ovi što pišu da je neki moderator loš jer ih je dva-tri puta banovao nisu baš mnogo pametni, jer će nas napustiti zbog duplih nickova.
Pa ako je to cijena šamaranja tebe i kompanije, pristajemIbizevic je napisao/la:Virtu uzima hladno
Virtu4l je napisao/la:Pa ako je to cijena šamaranja tebe i kompanije, pristajemIbizevic je napisao/la:Virtu uzima hladno
filip13 je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Sto bi dobio? Ne svadjas se nikad, aktivan si na dosta tema, imas dobre informacije kada je rijec o kosarci pogotovo.filip13 je napisao/la:čidi me da me nisam dobio ni jedan bod do sad
pa bilo je nekih manjih svađa koliko se sjećam,možda ne baš svađa,više prozivanja zbog kratkih postova
uh što se raspisah
filip13 je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Sto bi dobio? Ne svadjas se nikad, aktivan si na dosta tema, imas dobre informacije kada je rijec o kosarci pogotovo.filip13 je napisao/la:čidi me da me nisam dobio ni jedan bod do sad
pa bilo je nekih manjih svađa koliko se sjećam,možda ne baš svađa,više prozivanja zbog kratkih postova
uh što se raspisah
tuzlak1987 je napisao/la:Pocastvovan sam sto je odgovor na moj post ujedno i filipov najduzi post ove godine
hahahaahahahaahfilip13 je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Sto bi dobio? Ne svadjas se nikad, aktivan si na dosta tema, imas dobre informacije kada je rijec o kosarci pogotovo.filip13 je napisao/la:čidi me da me nisam dobio ni jedan bod do sad
uh što se raspisah
Trenutno korisnika/ca: GG3, JackW, VolimBiH96 i 68 gostiju.