Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 dec 2014, 14:07

Moze neko objasniti taj proces u WWinu da se odem uclaniti..

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 09 dec 2014, 14:13

Valja ovajslika

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 09 dec 2014, 14:24

tajger je napisao/la:Valja ovajslika
Mog'o si manje uplatit.
Allegri je gospodin!

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 09 dec 2014, 14:24

tuzlak1987 je napisao/la:Moze neko objasniti taj proces u WWinu da se odem uclaniti..
Wwin.com registruj se i sto se tice toga sve si odradio a za uplatu ides u poslovnicu i kazes
Username
Cetvrti znak passworda
I naravno iznos

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 09 dec 2014, 14:27

Carli je napisao/la:
tajger je napisao/la:Valja ovajslika
Mog'o si manje uplatit.
Haha e jbg ko je znaoo :D

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 09 dec 2014, 14:32

SPY je napisao/la:
krmpotich je napisao/la:Premier je vec dugo vremena sranje. WWIN je zakon, ponuda im je u zadnjih mjesec-dva strasna. Prekucali su sve lokale ubjedljivo. Pogotovo vi sto igrate NBA, kod njih moze i single. Stvarno ne vidim razlog zasto ste jos uvijek u Premieru :kafa:
Kakvo je stanje sa isplatom? Jel još uvijek procedura čekanja?? :roll:

Btw. Zatvorio sam tamo račun, ima više od 6 mjeseci sigurno. Kako ću ga otvorit zna li ko?? :think:
Posaljes e-mail sluzbi za korisnike i oni ce odblokirati racun, a vjerovatno ces morati ponovo poslati i sliku licne...

A i dalje moras dugo cekati da isplate lovu na racun, pogotovo ako igras one cirkus lige...

Imam racun u obje kladionice, i na wwinu je daleko bolja ponuda, ali meni drazi premier, tu nekad i dobijem neku lovu :mrgreen:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

lugi88
Kontakt:

Post Postao/la lugi88 » 09 dec 2014, 15:11

De ljudi probajte vi moze li premijer da se otvori

lugi88
Kontakt:

Post Postao/la lugi88 » 09 dec 2014, 15:20

Hvala drug

prasovic89
Kontakt:

Post Postao/la prasovic89 » 09 dec 2014, 15:24

Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !

Semcabih
Kontakt:

Post Postao/la Semcabih » 09 dec 2014, 15:43

Evo jedan prijedlog za temu. Naziv teme bi glasio otprilike ovako " Takmičenje tipsera". Sad na početku bi neko ko je voljan otvorio temu, tu bi moralo bit minimalno 4 do 5 ljudi koji vode tu temu, sa minimalno jednim moderatorom. Pravila bi trebala bit stroga i vrlo precizno napisana, tako da tema nebi ništa drugo sadržaal sem tih tipova i tabela uspješnosti. U temi bi se nalazili samo tipovi sa obajsnjenjima, a neko od administracije bi uredno vodio tabelu ko je koliko pogodio. Npr. stavi se da je prvo proglašenje pobjednika za prvih 14 dana, u tih 14 dana se treba 10 puta tipovati, sam bi igraš trebao birati kad će da tipuje, al uglavnom 10 puta u 14 dana. Znači ima 4 dana da odmara po sopstvenom izboru. Evo prijedlog ko bi želio da se bavi tim je da tipuje 10-ak najaktivnijih momaka na ovom forumu, a koji su spremni da učestvuju u takmičenju.

Što baš takmičenje?

Sami znamo da je u ljudskom duhu da se uvijek nešto takmiči, tako bi i ovdje takmičar sa posebnom pažnjom birao parove i tipove koje bi odigrao.

šta imaju korisnici foruma od toga?

Korisnici bi tako imali pažljivo odabrane aprove na jednom mjestu i mogli bi sami da biraju tipove, po mom mišljenju vrlo uspješne tipove.

Ako neko ima želju da razradi ovu temu nek izvoli. :)

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 09 dec 2014, 16:16

Dajte ba samo otvarate neke teme bolje bi bilo da postavite kakav par.

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 09 dec 2014, 16:17

Otvorili ste 5,6 tema nijedna se nije pokazala uspjesnom. Bolje jedna ili dvije ali da valja. Mislim, The last man :facepalm: Sta je poenta, imaginarno dokazivanje?!? 90% tipsera ovdje postavlja tipove: "Kec ko vrata", "Osjecaj mi kaze". Potkrijepite cinjenicama ono sto igrate, manite mi se osjecaja i sl. sranja...

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 09 dec 2014, 16:24

Slazem se za ovo otvaranje tema, ciste gluposti. Pa ne znam gdje navecer da odem da procitam prijedlog za NBA. Treba paziti sa temama, previse ih je.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 09 dec 2014, 16:30

krmpotich je napisao/la:Otvorili ste 5,6 tema nijedna se nije pokazala uspjesnom. Bolje jedna ili dvije ali da valja. Mislim, The last man :facepalm: Sta je poenta, imaginarno dokazivanje?!? 90% tipsera ovdje postavlja tipove: "Kec ko vrata", "Osjecaj mi kaze". Potkrijepite cinjenicama ono sto igrate, manite mi se osjecaja i sl. sranja...
Daj nam ti jedan par onda siguran ti bi na gotovo sve dobio jel, nesto te ne vidjam da prognoziras NBA :?: :?:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 09 dec 2014, 16:34

LloriS je napisao/la:
Daj nam ti jedan par onda siguran ti bi na gotovo sve dobio jel, nesto te ne vidjam da prognoziras NBA :?: :?:[/quote]

Nisam nista rekao za NBA temu, ne igram to tako da ni puno ne zalazim tamo ali kada otvorim temu to je puno razgovjetnije i logicnije napisano nego kada se prognozira fudbal. Ne tipujem cesto, ali kada nesto napisem to bar malo potkrijepim cinjenicama. Makar H2H ako ne znam nista drugo. **** te osjecaj vise, ili ono natrpas golovima na jednom poluvremenu pa sta prodje :clap: par tipsera ima, ovo ostalo :facepalm: I na sav taj Bosanski lonac otvaras trilion tema bez glave i repa :thumbup:
Zadnja izmjena: krmpotich, dana/u 09 dec 2014, 16:35, ukupno mijenjano 1 put.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 09 dec 2014, 16:35

LloriS je napisao/la:
krmpotich je napisao/la:Otvorili ste 5,6 tema nijedna se nije pokazala uspjesnom. Bolje jedna ili dvije ali da valja. Mislim, The last man :facepalm: Sta je poenta, imaginarno dokazivanje?!? 90% tipsera ovdje postavlja tipove: "Kec ko vrata", "Osjecaj mi kaze". Potkrijepite cinjenicama ono sto igrate, manite mi se osjecaja i sl. sranja...
Daj nam ti jedan par onda siguran ti bi na gotovo sve dobio jel, nesto te ne vidjam da prognoziras NBA :?: :?:
Dobro je funkcionisalo sve kada su bile dvije teme Prijedlozi i sugestije i NBA prijedlozi.
Sada imas dvije nove + dvije gdje se komentarise.Sada hocete novu kao neko takmicenje. :)

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 09 dec 2014, 16:47

arelinho je napisao/la:
LloriS je napisao/la:
Dobro je funkcionisalo sve kada su bile dvije teme Prijedlozi i sugestije i NBA prijedlozi.
Sada imas dvije nove + dvije gdje se komentarise.Sada hocete novu kao neko takmicenje. :)
Ako su admini za neka se teme zatvore sto se mene tice, ovdje ima toliko glupih tema koje nisu aktivne po godinu dvije dana i tebi sad zasmeta ova tema koja je otvorena prije dva dana, kao ne mozes se snaci jel ?? Pa covjece samo je preskoci znaci i zamisli da je nema i sve ce biti uredu, ima momaka koji pisu tu i koji su se slozili da tema bude otvorena a dok god ima ljudi koji pisu tu i dok je tema aktivna onda ne vidim u cemu je problem ;)
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 09 dec 2014, 16:47

Jebli me i Benfica i Lever
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 09 dec 2014, 17:09

u Maxbet za igrače pišem + ili - ?? NBA

ili?

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.