Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Moze neko objasniti taj proces u WWinu da se odem uclaniti..
Valja ovaj

Mog'o si manje uplatit.tajger je napisao/la:Valja ovaj
Allegri je gospodin!
Wwin.com registruj se i sto se tice toga sve si odradio a za uplatu ides u poslovnicu i kazestuzlak1987 je napisao/la:Moze neko objasniti taj proces u WWinu da se odem uclaniti..
Username
Cetvrti znak passworda
I naravno iznos
Haha e jbg ko je znaooCarli je napisao/la:Mog'o si manje uplatit.tajger je napisao/la:Valja ovaj

Posaljes e-mail sluzbi za korisnike i oni ce odblokirati racun, a vjerovatno ces morati ponovo poslati i sliku licne...SPY je napisao/la:Kakvo je stanje sa isplatom? Jel još uvijek procedura čekanja??krmpotich je napisao/la:Premier je vec dugo vremena sranje. WWIN je zakon, ponuda im je u zadnjih mjesec-dva strasna. Prekucali su sve lokale ubjedljivo. Pogotovo vi sto igrate NBA, kod njih moze i single. Stvarno ne vidim razlog zasto ste jos uvijek u Premieru
Btw. Zatvorio sam tamo račun, ima više od 6 mjeseci sigurno. Kako ću ga otvorit zna li ko??
A i dalje moras dugo cekati da isplate lovu na racun, pogotovo ako igras one cirkus lige...
Imam racun u obje kladionice, i na wwinu je daleko bolja ponuda, ali meni drazi premier, tu nekad i dobijem neku lovu

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
De ljudi probajte vi moze li premijer da se otvori
- anelbavarac
- Kontakt:
Hvala drug
- prasovic89
- Kontakt:

https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hph ... e=55178A71
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... d0687f5fc0
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
- Semcabih
- Kontakt:
Evo jedan prijedlog za temu. Naziv teme bi glasio otprilike ovako " Takmičenje tipsera". Sad na početku bi neko ko je voljan otvorio temu, tu bi moralo bit minimalno 4 do 5 ljudi koji vode tu temu, sa minimalno jednim moderatorom. Pravila bi trebala bit stroga i vrlo precizno napisana, tako da tema nebi ništa drugo sadržaal sem tih tipova i tabela uspješnosti. U temi bi se nalazili samo tipovi sa obajsnjenjima, a neko od administracije bi uredno vodio tabelu ko je koliko pogodio. Npr. stavi se da je prvo proglašenje pobjednika za prvih 14 dana, u tih 14 dana se treba 10 puta tipovati, sam bi igraš trebao birati kad će da tipuje, al uglavnom 10 puta u 14 dana. Znači ima 4 dana da odmara po sopstvenom izboru. Evo prijedlog ko bi želio da se bavi tim je da tipuje 10-ak najaktivnijih momaka na ovom forumu, a koji su spremni da učestvuju u takmičenju.
Što baš takmičenje?
Sami znamo da je u ljudskom duhu da se uvijek nešto takmiči, tako bi i ovdje takmičar sa posebnom pažnjom birao parove i tipove koje bi odigrao.
šta imaju korisnici foruma od toga?
Korisnici bi tako imali pažljivo odabrane aprove na jednom mjestu i mogli bi sami da biraju tipove, po mom mišljenju vrlo uspješne tipove.
Ako neko ima želju da razradi ovu temu nek izvoli.
Što baš takmičenje?
Sami znamo da je u ljudskom duhu da se uvijek nešto takmiči, tako bi i ovdje takmičar sa posebnom pažnjom birao parove i tipove koje bi odigrao.
šta imaju korisnici foruma od toga?
Korisnici bi tako imali pažljivo odabrane aprove na jednom mjestu i mogli bi sami da biraju tipove, po mom mišljenju vrlo uspješne tipove.
Ako neko ima želju da razradi ovu temu nek izvoli.

Dajte ba samo otvarate neke teme bolje bi bilo da postavite kakav par.
Otvorili ste 5,6 tema nijedna se nije pokazala uspjesnom. Bolje jedna ili dvije ali da valja. Mislim, The last man
Sta je poenta, imaginarno dokazivanje?!? 90% tipsera ovdje postavlja tipove: "Kec ko vrata", "Osjecaj mi kaze". Potkrijepite cinjenicama ono sto igrate, manite mi se osjecaja i sl. sranja...

- masteRofPoker
- Kontakt:
Slazem se za ovo otvaranje tema, ciste gluposti. Pa ne znam gdje navecer da odem da procitam prijedlog za NBA. Treba paziti sa temama, previse ih je.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Daj nam ti jedan par onda siguran ti bi na gotovo sve dobio jel, nesto te ne vidjam da prognoziras NBAkrmpotich je napisao/la:Otvorili ste 5,6 tema nijedna se nije pokazala uspjesnom. Bolje jedna ili dvije ali da valja. Mislim, The last manSta je poenta, imaginarno dokazivanje?!? 90% tipsera ovdje postavlja tipove: "Kec ko vrata", "Osjecaj mi kaze". Potkrijepite cinjenicama ono sto igrate, manite mi se osjecaja i sl. sranja...

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Daj nam ti jedan par onda siguran ti bi na gotovo sve dobio jel, nesto te ne vidjam da prognoziras NBALloriS je napisao/la:

Nisam nista rekao za NBA temu, ne igram to tako da ni puno ne zalazim tamo ali kada otvorim temu to je puno razgovjetnije i logicnije napisano nego kada se prognozira fudbal. Ne tipujem cesto, ali kada nesto napisem to bar malo potkrijepim cinjenicama. Makar H2H ako ne znam nista drugo. **** te osjecaj vise, ili ono natrpas golovima na jednom poluvremenu pa sta prodje

Zadnja izmjena: krmpotich, dana/u 09 dec 2014, 16:35, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro je funkcionisalo sve kada su bile dvije teme Prijedlozi i sugestije i NBA prijedlozi.LloriS je napisao/la:Daj nam ti jedan par onda siguran ti bi na gotovo sve dobio jel, nesto te ne vidjam da prognoziras NBAkrmpotich je napisao/la:Otvorili ste 5,6 tema nijedna se nije pokazala uspjesnom. Bolje jedna ili dvije ali da valja. Mislim, The last manSta je poenta, imaginarno dokazivanje?!? 90% tipsera ovdje postavlja tipove: "Kec ko vrata", "Osjecaj mi kaze". Potkrijepite cinjenicama ono sto igrate, manite mi se osjecaja i sl. sranja...
![]()
Sada imas dvije nove + dvije gdje se komentarise.Sada hocete novu kao neko takmicenje.

Ako su admini za neka se teme zatvore sto se mene tice, ovdje ima toliko glupih tema koje nisu aktivne po godinu dvije dana i tebi sad zasmeta ova tema koja je otvorena prije dva dana, kao ne mozes se snaci jel ?? Pa covjece samo je preskoci znaci i zamisli da je nema i sve ce biti uredu, ima momaka koji pisu tu i koji su se slozili da tema bude otvorena a dok god ima ljudi koji pisu tu i dok je tema aktivna onda ne vidim u cemu je problemarelinho je napisao/la:Dobro je funkcionisalo sve kada su bile dvije teme Prijedlozi i sugestije i NBA prijedlozi.LloriS je napisao/la:Daj nam ti jedan par onda siguran ti bi na gotovo sve dobio jel, nesto te ne vidjam da prognoziras NBAkrmpotich je napisao/la:Otvorili ste 5,6 tema nijedna se nije pokazala uspjesnom. Bolje jedna ili dvije ali da valja. Mislim, The last manSta je poenta, imaginarno dokazivanje?!? 90% tipsera ovdje postavlja tipove: "Kec ko vrata", "Osjecaj mi kaze". Potkrijepite cinjenicama ono sto igrate, manite mi se osjecaja i sl. sranja...
![]()
Sada imas dvije nove + dvije gdje se komentarise.Sada hocete novu kao neko takmicenje.

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Jebli me i Benfica i Lever
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
- Kontakt:
u Maxbet za igrače pišem + ili - ?? NBA
ili?
ili?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.