Nevjerovatno kako glupo pitanje. Inače je taj novinar katastrofa blaga bez obzira što navija za Želju. Jednostavno ne raumije sport frajer, a nije ni neka pamet pa da to time nadoknadi. I ja sam oplakao sinoć slušajući ga.FCS je napisao/la:Zamisli novinara, kralj:
Kažu da je amar osiiim kočničar
Gredić; šta mislite konkretno,
Pa nema ništa konkretno priča se
HAHAHAHAHA
Ja sam koliko vidim jedan od rijetkih koji bi volio vidjeti Đelmića kod nas. Elaborirao sam to malo dužim postom, ali moram dodati i to da je nama bio najveći problem to što su zakazali iskusni igrači. Moramo zamijeniti par iskusnih, pogotovo Bučana. Uz to Đelmić je jako pokretan i pomaže i odbrani. POnovit ću, mislim da nam pored Baše i Anesa trbaju još dva krila. Ako Stana ili Memija budu jedno, drugo bi mogao biti Đelmić. Trka gore dole koju od njih očekujem bi pomogla da smo i u odbrani jači. To ove polusezone nismo imali. Ostali igrači su bili nekad mnogo bolji nego sada i mislim da je razlog tome pored stvari koje sam nabrojao u ranijem postu i ovo što je FKZ1921 objasnio a vezano za fizičku spremu.
SA druge strane rekao sam da je Ado odlično psihički odradio pripremu. KOckao se sa spremom ali je i dobio. Mešđtim sad u drugoj polusezoni nema kockanja. Imamo samo 15 tekmi i mora se svaka igrati na maksimumu, a i trenitnzi moraju biti aktivniji, ako je tačno ovo što FKZ1921 kaže, a vjerujem da je tako. Vidilo se to. Znači sad gas do daske Ado nema laganice. I ako se neko povrijedi imamo dovoljno igrača za 15 tekmi.
Neki opet prozivaju mlade. Trenutno osim ovih 6-7 koji su upali među 16 igrača, ostali trebaju na posudbu jer neće biti puno prostora u ovoj polusezoni izuzev ako ne nađemo neko mlado pojačanje koje odmah može u ekipu. Sad nam treba da izborimo Evropu. I ŠB i pitari i zrinja imaju fin raspored, a mene brine što mi pucamo na četvrto mjesto. Mi moramo pucati na sami vrh ili minimum treće mjesto jer se bojim da će se kroz kup puštati Borcu da bi se zadovoljili nacionalni programi, a glede smanjenja lige i svega ostalog. Ne kažem da će tako biti ali veoma je to izgledno.
Zbog toga je bitna ova polusezona i pustite se dodatnog podmlađivanja. Ovo je sasvim dovoljno podmlađivanje za jednu sezonu. Što se tiče Grede i intervjua. Sve je to već poznato bilo i ranije. Jedina stvar koja me oduševila je ta što je spreman i on a kako vidim po stavu i ostalih desetak ili više ljudi u klubu koji su se polomili u ovih godinu dvije, da se riješe sviih onih koji ne doprinose a sjede u foteljama u skupštini. U tome mu moramo pomoći.
Što se tiče navijača, normalno je da se javno osudi ono ponašanje i baklje. Ne može on reći javno podržavam palite i sl.