FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
http://goal.com/en/news/10/italy/2010/0 ... ave-opened
Pazite ovo
Cuj Inter otvorio zdravstveno osiguranje za Fabregasa , sto bi trebalo znaciti da je on njihov igrac ?
Al tko vjeruje u ove bapske price , jest da je ovo mozda prvi clanak u kojem pise nesto ovako al ...
Sta vi mislite o ovom?
Pazite ovo
Cuj Inter otvorio zdravstveno osiguranje za Fabregasa , sto bi trebalo znaciti da je on njihov igrac ?
Al tko vjeruje u ove bapske price , jest da je ovo mozda prvi clanak u kojem pise nesto ovako al ...
Sta vi mislite o ovom?
- nidjo_barca
- Kontakt:
A ne znam,nesto ne vjerujem u ovo,i ako ode,tesko da ce u Inter.Furymaker je napisao/la:http://goal.com/en/news/10/italy/2010/0 ... ave-opened
Pazite ovo
Sta vi mislite o ovom?
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
iskreno druže ja ovom goal.com nista ne vjerujem...oni kad nemaju sta radit i od drugih prepisivat oni pocnu izmisljat...jedna papanska stranica!!!Furymaker je napisao/la:http://goal.com/en/news/10/italy/2010/0 ... ave-opened
Pazite ovo
Sta vi mislite o ovom?

Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
nesto mi se neda vjerovati u to
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Mogu i Iner i Barca i Real i svi otvarat i vile za njega kad njega ne zanima lova toliko, nit ga zanima bilo koji klub sada osim Arsenala. Naravno, vi niste budale da u to vjerujete al dobro, dokazao vam je to milion puta, pa će vam dokazat i još koji put.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Igral Xavi Maestro protiv Arsenala ?????? Insalah !
Imal ko povredzen od standardnih ???
sta je sa Ericom ???? Jel se konacno oporavio ???? Kad bi mogao zaigrati ???
Imal ko povredzen od standardnih ???
sta je sa Ericom ???? Jel se konacno oporavio ???? Kad bi mogao zaigrati ???
Ne rečem ništa za Real i Inter al za Barcu da nešto takvo rečeš? On u Barcu nebi došao zbog love, več zbog toga što je Katalonac, što je prve korake u La Masiji napravio sa svojim drugarima koji su u Barci sad glavni igrači i sa kolegama iz repke. Njegov otac je i u finalu 2006 u Parizu protiv Arsenala sjedio na tribini obučen u Barcine dresove, šalove i zastave, tako da je suvišno govoriti za koga i Cescu srce bije. Arsenalu puno duguje i pogotovo Wengeru, jer su oni puno zaslužni za njegov uzpon u karieri ali glupo bi bilo misliti da če čitavu karieru provesti u Arsenalu. Ja sam uvjeren da je on naša zamjena za Xavija, tako da nit se ne sekiram hočel doči naredne sezone iii ne, al znam da če doči i taj dan kad če se i zadnji izgubljeni sin vratitiGunnerS je napisao/la:Mogu i Iner i Barca i Real i svi otvarat i vile za njega kad njega ne zanima lova toliko, nit ga zanima bilo koji klub sada osim Arsenala. Naravno, vi niste budale da u to vjerujete al dobro, dokazao vam je to milion puta, pa će vam dokazat i još koji put.

Evo i sastava za utakmicu
Valdes,Alves,Puyol,Millito,Maxwell,Toure,Busquets,Iniesta,Messi,Henry,Ibrahimovic
Napokon da zaigra ovaj trojac u napadu zajedno...idemo po pobjedu
Valdes,Alves,Puyol,Millito,Maxwell,Toure,Busquets,Iniesta,Messi,Henry,Ibrahimovic
Napokon da zaigra ovaj trojac u napadu zajedno...idemo po pobjedu

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Dobro je to, budi i dalje... Jel' igra on il stari mu ?! A i stari je izjavio medijima da ga barca pusti jer sad ga sve veže za Arsenal i da ne treba mu Barca nit bilo ko drugi sad, al naravno, takve izjave vama ne pašu, pašu samo one od goal.coma, marce itd itd koje idu u vašu korist...omgmessi je napisao/la:Ne rečem ništa za Real i Inter al za Barcu da nešto takvo rečeš? On u Barcu nebi došao zbog love, več zbog toga što je Katalonac, što je prve korake u La Masiji napravio sa svojim drugarima koji su u Barci sad glavni igrači i sa kolegama iz repke. Njegov otac je i u finalu 2006 u Parizu protiv Arsenala sjedio na tribini obučen u Barcine dresove, šalove i zastave, tako da je suvišno govoriti za koga i Cescu srce bije. Arsenalu puno duguje i pogotovo Wengeru, jer su oni puno zaslužni za njegov uzpon u karieri ali glupo bi bilo misliti da če čitavu karieru provesti u Arsenalu. Ja sam uvjeren da je on naša zamjena za Xavija, tako da nit se ne sekiram hočel doči naredne sezone iii ne, al znam da če doči i taj dan kad če se i zadnji izgubljeni sin vratitiGunnerS je napisao/la:Mogu i Iner i Barca i Real i svi otvarat i vile za njega kad njega ne zanima lova toliko, nit ga zanima bilo koji klub sada osim Arsenala. Naravno, vi niste budale da u to vjerujete al dobro, dokazao vam je to milion puta, pa će vam dokazat i još koji put.
jbg, necu da cjepidlacim, ali nemogu presutit, marcine izjave najmanje u korist idu barci 

Mislio sam tih "žutih" novina. Jer one svaki dan sele Fabregasa iz Arsenala, a on je to na SLUŽBENOJ stranici milion puta ponovio da ne želi ić, da želi osvajat sa ovim timove sve i da misli da može... A da, ugovor mu je do 2015, a Arsenalu ne treba para tako da...Wolverine je napisao/la:jbg, necu da cjepidlacim, ali nemogu presutit, marcine izjave najmanje u korist idu barci
imam adsl od 4 mb,dajte mi neki kvalitetan strem!MOLIM VAS!

MVP - Messi-Villa-Pedro
jako korisna informacija za nas.losmi je napisao/la:imam adsl od 4 mb,dajte mi neki kvalitetan strem!MOLIM VAS!![]()
trazi masamo neki kvalitetniji ink jer na vom na kome gledam ne mogu da prepoznam igrace,Wolverine je napisao/la:jako korisna informacija za nas.losmi je napisao/la:imam adsl od 4 mb,dajte mi neki kvalitetan strem!MOLIM VAS!![]()
AKO Neko zima nek postavi ako ne mate nemorate da komentarisete!
MVP - Messi-Villa-Pedro
Uzasno dosadno i lose odigrano prvo poluvrijeme...napad odsjecen od igre,bekovi sad losi,Alves nemoze lopte da ubaci kako treba...sredina tanka,tanko skroz,mora 3 puta bolje u drugom poluvremenu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
daTrasimaco je napisao/la:Igra li Messi?
Pa nista onda. To je gotovo. Ovi su ginuli u prvom poluvremenu. Dovoljno je da padnu u zadnjih 15 minuta i da se utakmica rijesi. Nece izdrzati ovako citavu utakmicu.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.