A ovaj...Ajax je napisao/la:Nemojte zajebavat ljudi sa Senerom i tim slikama konkurise covjek pa sta. Znate i vi sami da najvjerovatnije nece biti izabran. Nema potrebe za tolikim smajlicima.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
A ovaj...Ajax je napisao/la:Nemojte zajebavat ljudi sa Senerom i tim slikama konkurise covjek pa sta. Znate i vi sami da najvjerovatnije nece biti izabran. Nema potrebe za tolikim smajlicima.
Aragon je napisao/la:Ako mene laze Barbarez, lazem i ja vas
Gotovo gasi forum, praunuk prekucoAragon je napisao/la:Kazem vam opet, ovo je iz njegovih usta. Veceras smo sjedili u cetri sobe. Laze on mene, lazem ja vas
Ako malo bolje pratis forume vezane za reprezentaciju, vidjet ces da sam ja davao tacne informacije.JoseMourinho je napisao/la:Aragon je napisao/la:Ako mene laze Barbarez, lazem i ja vasGotovo gasi forum, praunuk prekucoAragon je napisao/la:Kazem vam opet, ovo je iz njegovih usta. Veceras smo sjedili u cetri sobe. Laze on mene, lazem ja vas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rodi majka insajdera našeg![]()
Pa rekao ti je Aragon ko bi mogao biti selektor. Stimac bi po meni bio losije rijesnje od Prosineckog iz vise razloga da sada ne objasnjavam. Samo dok smo mi cekali covjek nasao bolji posao tako ti to biva.Zamora je napisao/la:A ovaj...
Iako sam, malo je reći, skeptična, prema insajderima s ovog foruma, ipak ću se nadati da je ova tvoja informacija tačna. Barbarez kao pomoćnik bi bila stvarno sjajna stvar.Aragon je napisao/la:Ako malo bolje pratis forume vezane za reprezentaciju, vidjet ces da sam ja davao tacne informacije.JoseMourinho je napisao/la:Aragon je napisao/la:Ako mene laze Barbarez, lazem i ja vasGotovo gasi forum, praunuk prekucoAragon je napisao/la:Kazem vam opet, ovo je iz njegovih usta. Veceras smo sjedili u cetri sobe. Laze on mene, lazem ja vas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rodi majka insajdera našeg![]()
Zadnji primjer ti je Vrancic.
Animozitet prema Sarajevu i osobama koje navijaju za taj klub, nema potrebe da ispoljavas ovdje. Evo recimo, o Amaru ja ovdje nisam niti slovo lose napisao.
Procitaj dva puta sta pises prije nego sto pritisnes send
Samo jedna stvar od prije par dana. Idi na temu potencijalni reprezentativci i vidi kad sam ja rekao da Vrancic dolazi u Sarajevo, tacno koji dan. Onda provjeri po portalima kad su oni to objavili.JoseMourinho je napisao/la:De bolan ekskluzyva.ba ohani malo, pusti se foruma, pokušaj ispadanja mangupa preko insajderskih informacija![]()
![]()
Nego jesil se sliko sa barbarezom? Ti i onaj još jedan barsin za rukice sa barbarezom i kroz carsiju![]()
Yebo vas vise super provjerena informacija, evo i ja danas sjedio sa begicem kaže osim ima većinu u io
Kad smo vec kod @bparena ... nema ga dugo.Sheyi je napisao/la:Mislio sam da je ovaj bparena, ali cuni mi se da je on volio Celik tako da nije aragonKaunas je napisao/la:to je bio bparena koliko se ja sjećamSabinho je napisao/la:Nije to taj valjda?Nije...
i meni je ovo kao na pijaci cirkus ,bolje da je savez sebi odredio 4-5 kandidata s njima odradio tajne pregovore i onda izabrati nekog ,ovo se oduzilo koliko ima prijava nece do 1 maja zavrsitiAragon je napisao/la:Nisam najbolje informisan, da li igdje u svijetu postoji ovakva farsa i ovi nekakvi konkursi za odabir selektora kao sto je kod nas slucaj?
Zar ne bi trebalo biti, savez pikira nekog, kontaktira ga, dogovori se ili se ne dogovori sa njim, a ne nekakvi konkursi pa se treneri javljaju i onda savez bira medju kandidatima koji su se udostojili javiti.
Haha pa kako ste se culi ako ste u 4 sobe sjedili xDAragon je napisao/la:Kazem vam opet, ovo je iz njegovih usta. Veceras smo sjedili u cetri sobe. Laze on mene, lazem ja vas
ili nisi iz sarajeva ili se salisnormalaba je napisao/la:Haha pa kako ste se culi ako ste u 4 sobe sjedili xDAragon je napisao/la:Kazem vam opet, ovo je iz njegovih usta. Veceras smo sjedili u cetri sobe. Laze on mene, lazem ja vas
Zezam se Safije miinvincible1921 je napisao/la:ili nisi iz sarajeva ili se salisnormalaba je napisao/la:Haha pa kako ste se culi ako ste u 4 sobe sjedili xDAragon je napisao/la:Kazem vam opet, ovo je iz njegovih usta. Veceras smo sjedili u cetri sobe. Laze on mene, lazem ja vas
Kazu ima neki Safet na birou, pravi strucnjak. Vec je odbio Barcelonu, Marseille i Galatasaray. Specijalitet mu je analiza utakmica, ali strogo preko kaseta.staragarda je napisao/la:amav jos u vodstvu....idemo leeggggeeeendddooooooooooo![]()
.....a od saveza svaki dan novi cirkus
![]()
....oni njihovi komkursi...ahahahahaha..glumi se neka ozbiljnost,sta li....
...trebali su i biro za zaposljavanje kontaktirat da vide ima li tamo koga za selektora...ahahahaha......
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.