Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

OnlyUnited
Kontakt:

Re: Manchester United F.C.

Post Postao/la OnlyUnited » 08 dec 2014, 23:06

Clutch je napisao/la:Gledao sam samo prvo poluvrijeme, i tu vas je Southampton u potpunosti nadigrao. Ne znam kako je to izgledalo u nastavku, ali u prvom poluvremenu uopšte niste imali igru, niti ste bilo šta napravili, osim gola koji je zapravo bio poklon. Southamptonu je falila koncentracija u završnici, i to ih je koštalo poraza. S onakvom igrom i Europa Ligu smatrajte uspjehom, jer je ono što igrate presmiješno.
40 + povreda ove sezone, evo veceras i Smalling. Bekove nam igraju krilni igraci, svaki mec drugi tim.. Do sada upotrijebili oko 25 igraca, skoro iscrpljen sastav.. Novi manager, 5-6 pojacanja, treba to sve uklopit, a ti nesto pricas o igri...
Zadnja izmjena: OnlyUnited, dana/u 08 dec 2014, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
- Ed Woodward for Prime Minister !

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 08 dec 2014, 23:07

Clutch je napisao/la:Gledao sam samo prvo poluvrijeme, i tu vas je Southampton u potpunosti nadigrao. Ne znam kako je to izgledalo u nastavku, ali u prvom poluvremenu uopšte niste imali igru, niti ste bilo šta napravili, osim gola koji je zapravo bio poklon. Southamptonu je falila koncentracija u završnici, i to ih je koštalo poraza. S onakvom igrom i Europa Ligu smatrajte uspjehom, jer je ono što igrate presmiješno.
slika

:lol: :lol:
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

LvG
Kontakt:

Post Postao/la LvG » 08 dec 2014, 23:08

Policeman je napisao/la:Robin van Persie vs. Southampton tonight:

Shots: 2
Shots on target: 2
Goals: 2
slika
Robin Van Persie: "I don’t think we played our best football today but in the end we nicked it... we are on our way up."
Ovo nije tačno.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 08 dec 2014, 23:10

@Rino i ostatak ekipe, slobodno se naklon'te babuki. :P :tokralju: :tokralju:

Najvažnija pobjeda ove sezone. :cool: Idemo dalje. :arrow:
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 08 dec 2014, 23:10

Persi ljudi bez greske jel moguce da je svaki duel uzeo :tokralju:

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 08 dec 2014, 23:10

" onclick="window.open(this.href);return false;
Vjerujemo ti majstore! :kralj:
Zadnja izmjena: ragazzidelsud1987, dana/u 08 dec 2014, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 08 dec 2014, 23:11

LvG je napisao/la:

slika
Robin Van Persie: "I don’t think we played our best football today but in the end we nicked it... we are on our way up."
Ovo nije tačno.
u pravu si imao je onaj sut u prvom :thumbup:
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 08 dec 2014, 23:11

DukeOfWellington je napisao/la:
Sve istina osim zadnje rečenice, ove godine je liga takva da se i sa ovakvom igrom može među prve četiri. Ne zna se ko je gori.
Istina, to sam totalno i zaboravio, tako da ćete do LP-a, ni krivi ni dužni. :mrgreen: Ali imate dosta kvalitetan vezni red, tako da bi LVG vrlo brzo i tu trebao naći riješenje.
OnlyUnited je napisao/la:40 + povreda ove sezone, evo veceras i Smalling. Bekove nam igraju krilni igraci, svaki mec drugi tim.. Do sada upotrijebili oko 25 igraca, skoro iscrpljen sastav.. Novi manager, 5-6 pojacanja, i ti nesto pricas o igri...
Decembar mjesec. O pojačanjima smo pričali u julu, augustu, septembru..o čemu bi ti da se priča u ovoj odmakloj fazi sezone, ako ne o igri (koja je užasna)? Još malo o pojačanjima?
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 08 dec 2014, 23:13

United u najboljoj formi u EPLu,5 pobjeda nanizano,pa nek' prica ko sta hoce :D
A da kazem da ste i jedini klub u EPL ove sezone ko je pobijedio 5 za redom :D

Jedva do pobjede,ali sve dok se daje vise golova,nego sto se prima,to je LvGu dobro :D
#miasanmia

King_James
Kontakt:

Post Postao/la King_James » 08 dec 2014, 23:14

slika
Imao je sigurno više od dva šuta... Eto ja se sjećam onog iskosa sa lijeve strane sa 16m.
Al sad je to totalno svejedno, najvažnije je da smo mi upisali 5 uzastopnu pobijedu ;-)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 08 dec 2014, 23:15

i pored svih povreda koje su nas zadesile, i još uvjek se dešavaju... :kafa:

W,W,W,W,W - niz, koji se dugo nije napravio.. treba ga samo nastavit!
najbolja forma lige :kafa:
Zadnja izmjena: xGGMU, dana/u 08 dec 2014, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 08 dec 2014, 23:16

Clutch je napisao/la: Decembar mjesec. O pojačanjima smo pričali u julu, augustu, septembru..o čemu bi ti da se priča u ovoj odmakloj fazi sezone, ako ne o igri (koja je užasna)? Još malo o pojačanjima?
United je ove sezone igrao 29 igraca, jednostavno ne može 2-3 utakmice u istom sastavu, a pojacanjima se počinje pricati Januar je tu, United ce sigurno ganjati igrace.
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 08 dec 2014, 23:17

@Clutch ovaj tim se jos nije pronasao. Pa Falcao nikako da sastavi dva meca, Blind povrijedjen do januara, fantasticni Di Maria out dvi-tri sedmice, Rojo se pretproslu vratio, Shaw povrijedjen... :lol: Mislim, ostanes bez kostura ekipe, dovedes 5-6 novih, od toga svaku sljedecu igra drugi igrac. Da ne govorim sto Jonesa nema skoro nikako. Mislim, ako vec nesto ovako izjavis, moras sagledati sve okolnosti.
- Ed Woodward for Prime Minister !

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 08 dec 2014, 23:18

https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/4CC023 ... duApyZSY8Z" onclick="window.open(this.href);return false; za LvG
slika
:bow:
Zadnja izmjena: Policeman, dana/u 08 dec 2014, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

LvG
Kontakt:

Post Postao/la LvG » 08 dec 2014, 23:19

Ne treba uzeti za ozbiljno nekoga kada kaze da je United preloš, a ne doda da na bekovima igraju krilni igrači (fale Rafael i Shaw) dok na stoperskoj poziciji igra Carrick (sredina).

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 08 dec 2014, 23:21

LvG je napisao/la:Ne treba uzeti za ozbiljno nekoga kada kaze da je United preloš, a ne doda da na bekovima igraju krilni igrači (fale Rafael i Shaw) dok na stoperskoj poziciji igra Carrick (sredina).
Rafa, Jones, Shaw (može se reći prvi sastav, zadnje linije)
Di Maria (klasa)
Blind
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 08 dec 2014, 23:26

Clutch je napisao/la:
OnlyUnited je napisao/la:40 + povreda ove sezone, evo veceras i Smalling. Bekove nam igraju krilni igraci, svaki mec drugi tim.. Do sada upotrijebili oko 25 igraca, skoro iscrpljen sastav.. Novi manager, 5-6 pojacanja, i ti nesto pricas o igri...
Decembar mjesec. O pojačanjima smo pričali u julu, augustu, septembru..o čemu bi ti da se priča u ovoj odmakloj fazi sezone, ako ne o igri (koja je užasna)? Još malo o pojačanjima?
Pazi, dovedeš ta sva pojačanja.Od kojih je više od pola povrijedjeno ni jedno to pojacanje nije uvezalo dvije utakmice zajedno zaredom.Di Maria odsutan, krpimo se svaku ebenu utakmicu.Iskoristili smo sve moguce igrače na svim mogucim pozicijama i ti pricas kako nemamo igru.Lahko je pričati o igri kad je riječ o Realu, povrijedi se Modrić digla se frka i tad iako ima Krosa.Naš cilj je da dobijamo bodove, i da se smanje povrede a povrijedjeni da se vrati, a tad ce doci i igra.
Manchester United!

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 08 dec 2014, 23:28

Ne znam zašto većina hvali Rooneya. Izuzev asistencije, ovo je bio kriminal večeras. No, dobro, neka se protiv Liverpoola iskupi.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

King_James
Kontakt:

Post Postao/la King_James » 08 dec 2014, 23:30

Ja nezz kako vi, al meni su ovakve pobjede najsladje... Podsjećaju me na one šampionske sezone :-D Važno je da nam se vraća pobjednički mentalitet, a igra će vremenom doći... Još kad bi Van Gaal batalio ovu 352 jer nam nikako ne leži, iako vjerujem da ćemo je se mi još nadgledati zbog njegove tvrdoglavosti!
PS Druze De Gea mi ti se kunemo :-D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 08 dec 2014, 23:33

OnlyUnited je napisao/la:@Clutch ovaj tim se jos nije pronasao. Pa Falcao nikako da sastavi dva meca, Blind povrijedjen do januara, fantasticni Di Maria out dvi-tri sedmice, Rojo se pretproslu vratio, Shaw povrijedjen... :lol: Mislim, ostanes bez kostura ekipe, dovedes 5-6 novih, od toga svaku sljedecu igra drugi igrac. Da ne govorim sto Jonesa nema skoro nikako. Mislim, ako vec nesto ovako izjavis, moras sagledati sve okolnosti.
Svjestan sam svega toga, ali eto opet ti kažem, gledao sam samo prvo poluvrijeme, i meni je nepojmljivo da ekipa sa onako kvalitetnim igračima (bez obzira na sve te okolnosti, ona jedanaestorica što su izišli su itekako kvalitetni igrači) odigra onako kriminalno. Normalno je i očekivano da imate problema s obzirom na pridošlice i povrede, ali nepojmljivo mi je da igra bukvalno ne liči ni na šta u ovoj fazi sezone.
Kao što @Rio reče igru briši, bodove piši, ali da je zabrinjavajuće, svakako jeste.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.