ha ha ha kume baš pratim šta želiš da mi kažeš al dva posta i jedan edit poslije i dalje te ne razumjemBorčevac je napisao/la: druže zbog ovoga si me izbio al ono aj zdrao

Moderator/ica: vlakanje
ha ha ha kume baš pratim šta želiš da mi kažeš al dva posta i jedan edit poslije i dalje te ne razumjemBorčevac je napisao/la: druže zbog ovoga si me izbio al ono aj zdrao
jel ti to kofol mene provaljuješ ili mi se čini?emchoz je napisao/la:ha ha ha kume baš pratim šta želiš da mi kažeš al dva posta i jedan edit poslije i dalje te ne razumjemBorčevac je napisao/la: druže zbog ovoga si me izbio al ono aj zdrao
gdje si vidio golove? moze link?Borčevac je napisao/la:Kako ga Leo fino zabi glavom baš ga je pokido ovom golčinom
na sportu iza dnevnika obadva gola glavom bas ga je zabio momačkiborac_sampion je napisao/la:gdje si vidio golove? moze link?Borčevac je napisao/la:Kako ga Leo fino zabi glavom baš ga je pokido ovom golčinom
' то се " ' % ?Simpatizer je napisao/la:Kakva je ovo njiva!
? $ је 16:00VB 1987 je napisao/la:Zna li se termin u nedelju, sve u svemu nije to ni toliko loše bilo danas, vidim da je Stanić napredovao odlično, dobro je odigrao svoju rolu, neko reče da je ekipa jača nego jesenas, to je tu negdje, uglavnom Stevanović je jači od Vranje...
Jel igro Biki danas u Novom Sadu...
jeste igrao BikiVB 1987 je napisao/la:Zna li se termin u nedelju, sve u svemu nije to ni toliko loše bilo danas, vidim da je Stanić napredovao odlično, dobro je odigrao svoju rolu, neko reče da je ekipa jača nego jesenas, to je tu negdje, uglavnom Stevanović je jači od Vranje...
Jel igro Biki danas u Novom Sadu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.