Kakve su ovo tendenciozne najave, jesam nesto propustio?Bosniacum Lilium je napisao/la:mnogima ce trebati lexiliumi i perseni u ovom transfer periodu

Edit

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kakve su ovo tendenciozne najave, jesam nesto propustio?Bosniacum Lilium je napisao/la:mnogima ce trebati lexiliumi i perseni u ovom transfer periodu
jel to neki mustuluk ?Bosniacum Lilium je napisao/la:mnogima ce trebati lexiliumi i perseni u ovom transfer periodu
Ja mislim da je to sve samo ubleha i da nas Selimagic lazefcsforever je napisao/la:Da da...Oktal Pharma je novi sponzor naseg kluba. Recimo da je mjesecni cip...jedna dobra mjesecna plata naseg prvotimca ranga Stojceva.
Sto ne pises o nama na nasoj temi a ne tu na svjoj ili si mozda pogrijesio temu ??amypitar je napisao/la:Ma Greda ublehas,kad je nestalo para optuzio Koldzu.Muko moja pređi na drgoga.
elhamdulilaSabinho je napisao/la:Kakve su ovo tendenciozne najave, jesam nesto propustio?Bosniacum Lilium je napisao/la:mnogima ce trebati lexiliumi i perseni u ovom transfer periodu![]()
EditBuraz trebace i nama, imam neki osjecaj da cemo sve uzimati sa jedan razlike
pa oktal pharma. Veleprodaja lijekova, tako nestotrunks1946 je napisao/la:jel to neki mustuluk ?Bosniacum Lilium je napisao/la:mnogima ce trebati lexiliumi i perseni u ovom transfer periodu
HAhahahahhaa nasmija me postenoDzanelemi je napisao/la:Ja mislim da je to sve samo ubleha i da nas Selimagic lazefcsforever je napisao/la:Da da...Oktal Pharma je novi sponzor naseg kluba. Recimo da je mjesecni cip...jedna dobra mjesecna plata naseg prvotimca ranga Stojceva.![]()
Vidis kako ajfel sredi za godinu dana 3 miliona duga... pravi biznismen
Sta ces...gadi nam se tamo otici. U 21 vijeku...nemas nista ni vidjeti ni pojesti ni popiti...a ni cuti sta pametno na tom pdf. Pa kontamo da ostanemo ovdje..nego , sto ces ti ovdje. Sada kada je za malo vise od 8 mjeseci 3 miliona KM vraceno , kada tece med i mlijeko , kada se igraci otimaju da potpisu ugovor sa vama a sponzori stoje u redovima da daju svoj mjesecni cip...???shzna je napisao/la:Gledaj pitara što su razvili diskusiju na temi FK Sarajevo o vraćanju duga FK Željezničar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.