Goni se nego šta,moramo vratiti bodove što smo prosuli.A ovo je lijepa prilika.Babilon je napisao/la:Nisam aktivni Ultras vec simpatizer kluba,ti?Samo ZRINJA je napisao/la:@babilon
Ideš li u Prijedor u subotu??

Goni se nego šta,moramo vratiti bodove što smo prosuli.A ovo je lijepa prilika.Babilon je napisao/la:Nisam aktivni Ultras vec simpatizer kluba,ti?Samo ZRINJA je napisao/la:@babilon
vidjecemo momak...Samo ZRINJA je napisao/la:Goni se nego šta,moramo vratiti bodove što smo prosuli.A ovo je lijepa prilika.Babilon je napisao/la:Nisam aktivni Ultras vec simpatizer kluba,ti?Samo ZRINJA je napisao/la:@babilon
ali je ipak zeljo odigro nerjseno sa rudarom prosle sezone u prjedoru hahahBabilon je napisao/la:Koliko sam upratio Rudar je jak na domacem terenu u prvom dijelu su i Borca pobijedili,vecinom kuci minimalno al pobjeđeno,ne znam kakva je situacija sa Stojanovicem on puno znaci igri Zrinjskog na toj lijevoj strani sa Zurzinovom posto su obojica veoma brza i daju kvalitetu vise,posto Jovic luta sa ovim defanzivnim veznim mozda bi Anicic tu ulogo najbolje odradio posto je visok i zna igrati lopte i prema naprijed i nazad.
..................Hadzic................
Susic...Sunic..........Ivankovic...Zurzinov..
................Anicic............................
Selimovic....Pavle....Zizovic.....Stojanovic
..................Dragicevic......................
Markovic meni se cini ima tri zuta pa nece igrati u Prijedoru,po meni bi ovo bio najjaci sastav i vecinom su to spremni igraci.
brate slazem se ali izgleda da ovaj prica o tome kako je nama pustano dolje nevjerujem i u sarajevu je sudija bio za zrinjski ali se slazem sa drugom babilonom i necu to da komentarisemnikad_izvini je napisao/la:Samo da priupitam navijače Zrinjskog koji su bili na utakmici, jel bilo bolje suđenje nego u MostaruUz normalno suđenje, nema šanse da nas možete izbaciti iz Kupa.
Ima jos tri tjedna do uzvrata,zeljo je se bolje pokazao al valjda ce i nasi malo se dici u formi i dobro spremiti za uzvrat jer vecinom su to igraci koji su lani osvojili titulu ,ta nisu zaboravili igrat nogomet,kao sto jedan forumas kaze za jucasnju utakmicu kako smo dobro stajali na terenu u 1. pol. i igrali dobro a u drugom pali radi fizicke nepripremljenosti i pola se igraca vuklo po terenu ,mozda nam je i najveci problem sto jos Zizovic nije onaj stari al doci ce to na svoje ,nikad_izvini je napisao/la:Samo da priupitam navijače Zrinjskog koji su bili na utakmici, jel bilo bolje suđenje nego u MostaruUz normalno suđenje, nema šanse da nas možete izbaciti iz Kupa.
Sve mafijaska prezimenaSamo ZRINJA je napisao/la:FK Rudar Prijedor - HŠK Zrinjski, subota 27. ožujka, 15 sati
Glavni sudac: Radoslav Vukasović (Trebinje)
A1 sudac: Ratko Kunić (Banja Luka)
A2 sudac: Goran Dujak (Odžak)
Četvrti sudac: Vladimir Dominković (Orašje)
Delegat: Ferid Čovčić (Goražde)
kad je N.K. Celik uzeo bod u prijedoru mozete onda i vi,realnoBabilon je napisao/la:Koliko sam upratio Rudar je jak na domacem terenu u prvom dijelu su i Borca pobijedili,vecinom kuci minimalno al pobjeđeno,ne znam kakva je situacija sa Stojanovicem on puno znaci igri Zrinjskog na toj lijevoj strani sa Zurzinovom posto su obojica veoma brza i daju kvalitetu vise,posto Jovic luta sa ovim defanzivnim veznim mozda bi Anicic tu ulogo najbolje odradio posto je visok i zna igrati lopte i prema naprijed i nazad.
Markovic meni se cini ima tri zuta pa nece igrati u Prijedoru,po meni bi ovo bio najjaci sastav i vecinom su to spremni igraci.
Ali vidi ko su sudije, i Rudaru gori, a Zrinjski luta sa formom, mada ima osjećaj da će neka ekipa platiti to njihovo lutanje, da će nekog pravo nakantati u gostima, imaju dobrog trenera i ekipu, pa možda Rudar bude taj koji će zaplatitiCrnoCrveni je napisao/la:kad je N.K. Celik uzeo bod u prijedoru mozete onda i vi,realnoBabilon je napisao/la:Koliko sam upratio Rudar je jak na domacem terenu u prvom dijelu su i Borca pobijedili,vecinom kuci minimalno al pobjeđeno,ne znam kakva je situacija sa Stojanovicem on puno znaci igri Zrinjskog na toj lijevoj strani sa Zurzinovom posto su obojica veoma brza i daju kvalitetu vise,posto Jovic luta sa ovim defanzivnim veznim mozda bi Anicic tu ulogo najbolje odradio posto je visok i zna igrati lopte i prema naprijed i nazad.
Kako ti možeš pisati, a nisi bio na ovoj utakmici, i ne ideš na gostujuće utakmice?Babilon je napisao/la:Ima jos tri tjedna do uzvrata,zeljo je se bolje pokazao al valjda ce i nasi malo se dici u formi i dobro spremiti za uzvrat jer vecinom su to igraci koji su lani osvojili titulu ,ta nisu zaboravili igrat nogomet,kao sto jedan forumas kaze za jucasnju utakmicu kako smo dobro stajali na terenu u 1. pol. i igrali dobro a u drugom pali radi fizicke nepripremljenosti i pola se igraca vuklo po terenu ,mozda nam je i najveci problem sto jos Zizovic nije onaj stari al doci ce to na svoje ,nikad_izvini je napisao/la:Samo da priupitam navijače Zrinjskog koji su bili na utakmici, jel bilo bolje suđenje nego u MostaruUz normalno suđenje, nema šanse da nas možete izbaciti iz Kupa.
Mozes ti ici na svako gostovanje, ne znam ti gdje, ali ako je to samo zbog furke zajebi to.Ja vjerujem da je covjek 3 puta veci navijac Zrinjskog od tebe.HŠKZ MOSTAR je napisao/la:Kako ti možeš pisati, a nisi bio na ovoj utakmici, i ne ideš na gostujuće utakmice?Babilon je napisao/la:Ima jos tri tjedna do uzvrata,zeljo je se bolje pokazao al valjda ce i nasi malo se dici u formi i dobro spremiti za uzvrat jer vecinom su to igraci koji su lani osvojili titulu ,ta nisu zaboravili igrat nogomet,kao sto jedan forumas kaze za jucasnju utakmicu kako smo dobro stajali na terenu u 1. pol. i igrali dobro a u drugom pali radi fizicke nepripremljenosti i pola se igraca vuklo po terenu ,mozda nam je i najveci problem sto jos Zizovic nije onaj stari al doci ce to na svoje ,nikad_izvini je napisao/la:Samo da priupitam navijače Zrinjskog koji su bili na utakmici, jel bilo bolje suđenje nego u MostaruUz normalno suđenje, nema šanse da nas možete izbaciti iz Kupa.
Jeli jednostvano voliš pametovati u životu ili šta?
Informacije prenosim od normalnih ljudi koji su pisali o utakmici a osobno znam i Branu fizoterapeutaHŠKZ MOSTAR je napisao/la:Kako ti možeš pisati, a nisi bio na ovoj utakmici, i ne ideš na gostujuće utakmice?Babilon je napisao/la:Ima jos tri tjedna do uzvrata,zeljo je se bolje pokazao al valjda ce i nasi malo se dici u formi i dobro spremiti za uzvrat jer vecinom su to igraci koji su lani osvojili titulu ,ta nisu zaboravili igrat nogomet,kao sto jedan forumas kaze za jucasnju utakmicu kako smo dobro stajali na terenu u 1. pol. i igrali dobro a u drugom pali radi fizicke nepripremljenosti i pola se igraca vuklo po terenu ,mozda nam je i najveci problem sto jos Zizovic nije onaj stari al doci ce to na svoje ,nikad_izvini je napisao/la:Samo da priupitam navijače Zrinjskog koji su bili na utakmici, jel bilo bolje suđenje nego u MostaruUz normalno suđenje, nema šanse da nas možete izbaciti iz Kupa.
Jeli jednostvano voliš pametovati u životu ili šta?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.