fakat, tamo se vrli admin ne oglasi da baci zabranuDonnie Darko je napisao/la:Zato mogu za forumaša godinetopnik1 je napisao/la:Tiranija ss.ba foruma, čuj ne mogu moderatori, iako su aktivni korisnici![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
fakat, tamo se vrli admin ne oglasi da baci zabranuDonnie Darko je napisao/la:Zato mogu za forumaša godinetopnik1 je napisao/la:Tiranija ss.ba foruma, čuj ne mogu moderatori, iako su aktivni korisnici![]()
baš tako.Altanamera je napisao/la:Pa ni u Titinom vaktu nisi smio reći da ne valja milicioner
Dragi naši, lijepi našiadmin je napisao/la:baš tako.Altanamera je napisao/la:Pa ni u Titinom vaktu nisi smio reći da ne valja milicioner
posao moderatora nije da budu omiljeni, već da paze na red.
valjda troluje nonstop na željinoj temi, a pošto su oni najbrojniji, rezultat je očigledantopnik1 je napisao/la:Šta je ovaj Aaragon skrivio ?
Budi sretan sto ti nisam dao koji bod ili dva.Virtu4l je napisao/la:Daću ja tebi motive
Virtu4l je napisao/la:Daću ja tebi motive
Kako nemaš ?DragonGirl je napisao/la:Sasvim slučajno sam vidjela da postoje ovi izbori, nisam znala za to, pa pošto nemam pravo glasa ni u jednoj ni u drugoj kategoriji samo da zavirim ovdje i ako ništa, pohvalim originalan naziv ove titule, mislim da je jedina na svijetu s takvim imenom
Pa koliko sam vidjela, potrebno je najmanje 6 mjeseci biti član foruma, a ja sam se registrovala tek prije nekih 2 mjeseca.topnik1 je napisao/la:Kako nemaš ?DragonGirl je napisao/la:Sasvim slučajno sam vidjela da postoje ovi izbori, nisam znala za to, pa pošto nemam pravo glasa ni u jednoj ni u drugoj kategoriji samo da zavirim ovdje i ako ništa, pohvalim originalan naziv ove titule, mislim da je jedina na svijetu s takvim imenom
Hahaha, ma biće prilike, ako kojim slučajem izdržim ovdje do sljedećeg glasanjatopnik1 je napisao/la:A ja čitam 19. februar i kontam šta joj je, kako nema
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.