KANTA GODINE - 2014 - DISKUSIJE
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: KANTA GODINE - 2014 - DISKUSIJE
Kao sto rekoh nikada slabija konkurencija kao ove godine. Virtual se trudi da potuce konkurenciju u obe kategorije i da postane Sandra Bulock SS foruma (oscar zlatna malina) ali nemam osnove da glasam za njega.
PEP 6 b - mozda nezasluzeno pogotovo sto se umirio u zadnje vrijeme ali nepoznavanje pravila gola u gostima a pises na sportskom forumu ga je ukopalo. Ali psovanje u PP ga je kotiralo ovako visoko.
Vojvoda 4 b - Dali je ovaj covjek stvaran? Ljubav prema najvecim zlocincima u istoriji civilizacije meni neshvatljiva.
Belive 3 b - izadji iz rektuma forumskim Terekovcima covjece. Toliko im se uvukao da ih slepo prati u svakoj diskusiji da je to mucno citati.
Monolog 2 b - Najvece ovogodisnje razocarenje! Vjerovatno zasluzio da se kotira i vise... Imao sam visoko misljenje o njemu ali ove godine dokazao koliko je prepotentan i osvetoljubiv.
BluesForever 1 b - Morao sam da glasam za nekog od njih toliko su se trudili ove godine. Jedini razlog zasto on a ne recimo Soxx ili onaj ljubitelj Lumia telefona jeste to sto vazi za opasnog forumasa koji "samara" u diskusijama.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
PEP 6 b - mozda nezasluzeno pogotovo sto se umirio u zadnje vrijeme ali nepoznavanje pravila gola u gostima a pises na sportskom forumu ga je ukopalo. Ali psovanje u PP ga je kotiralo ovako visoko.
Vojvoda 4 b - Dali je ovaj covjek stvaran? Ljubav prema najvecim zlocincima u istoriji civilizacije meni neshvatljiva.
Belive 3 b - izadji iz rektuma forumskim Terekovcima covjece. Toliko im se uvukao da ih slepo prati u svakoj diskusiji da je to mucno citati.
Monolog 2 b - Najvece ovogodisnje razocarenje! Vjerovatno zasluzio da se kotira i vise... Imao sam visoko misljenje o njemu ali ove godine dokazao koliko je prepotentan i osvetoljubiv.
BluesForever 1 b - Morao sam da glasam za nekog od njih toliko su se trudili ove godine. Jedini razlog zasto on a ne recimo Soxx ili onaj ljubitelj Lumia telefona jeste to sto vazi za opasnog forumasa koji "samara" u diskusijama.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- JamesJoyce
- Kontakt:
Daj pusi ku'racJuKaTu je napisao/la:Jovo Kapičić sportsport.ba foruma.

https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
dosadan si vise sa Aragonom,uzmi vodi ga kuci[/quote]arelinho je napisao/la:shzna je napisao/la:Aragon 107 za sad. Trn u oku, nabio komplekse
Amar Osim namjestio
Postao im opsesija.

Moderatorima podijelio bodove, sve zbog ona 2 bana.
Oni će meni izgubit će BiH.
(a vala i izgubismo) 

- storm_raider
- Kontakt:
Greivis 6 bodova - Njegovu svrhu bivstvovanja na ovom forumu sam dozivio kao da ima licnu misiju da postane kanta ovog foruma. Tesko koja tema da je prosla bez njegovog komentarisanja koje je obicno, cesto i uvijek popraceno svim sto je i na marginama zdravog razuma. Neko ko ima toliku teznju da bude kanta ovog foruma tesko da treba sprijecavati u istom.
Aragorn 4 boda - Prilicno elokventan, nikada ne ulazi u licne razmirice, ali ciljano koristi slabije zivce ili volju sugovornika, tako da nerijetko dobija psovanje. Iako elokventan, cesto dolazi na temu Zeljeznicara i minira temu, sto dakako mu ide u prilog da je zasluzio kantu. E da i "nabija komplekse".
Inace, moje forumsko postovanje ima i licno mi je drago sto je tu.
aleksandar_veliki 3 boda - Neko ko me je jedini banovao na ovom forumu, bez ikakvog dokaza i potrebe. Valjda zbog razlike u stavovima, losih hulahopki i prokislog graha.
Cartman 2 boda - Primjetio sam da ne odustaje od stavova, sto je cesto dokaz jakog karaktera, ali u njegovom slucaju dokaz tvrdoglave osobe. Staljin ovog foruma.
Head 1 bod - Bio je moj favorit za 4 boda, ali se onda pojavio Aragorn. Zasluzio je sigurno i vise bodova u ovoj konkurenciji, ali dobice samo jedan. Najvise zbog nacionalistickih komentara na temi Srbije za vrijeme Svjetskog Prvenstva u Kosarci. Forumski borac za prava bosnjaka. Sve je to super, ali je pogrijesio forum za tu vrstu diskusije.
Honorable mentions: Hogar ili koji-god-da-mu-je-nick-sad (zbog psovanja u PP), staragarda, admin.
Aragorn 4 boda - Prilicno elokventan, nikada ne ulazi u licne razmirice, ali ciljano koristi slabije zivce ili volju sugovornika, tako da nerijetko dobija psovanje. Iako elokventan, cesto dolazi na temu Zeljeznicara i minira temu, sto dakako mu ide u prilog da je zasluzio kantu. E da i "nabija komplekse".

aleksandar_veliki 3 boda - Neko ko me je jedini banovao na ovom forumu, bez ikakvog dokaza i potrebe. Valjda zbog razlike u stavovima, losih hulahopki i prokislog graha.
Cartman 2 boda - Primjetio sam da ne odustaje od stavova, sto je cesto dokaz jakog karaktera, ali u njegovom slucaju dokaz tvrdoglave osobe. Staljin ovog foruma.

Head 1 bod - Bio je moj favorit za 4 boda, ali se onda pojavio Aragorn. Zasluzio je sigurno i vise bodova u ovoj konkurenciji, ali dobice samo jedan. Najvise zbog nacionalistickih komentara na temi Srbije za vrijeme Svjetskog Prvenstva u Kosarci. Forumski borac za prava bosnjaka. Sve je to super, ali je pogrijesio forum za tu vrstu diskusije.
Honorable mentions: Hogar ili koji-god-da-mu-je-nick-sad (zbog psovanja u PP), staragarda, admin.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
JuKaTu je napisao/la: DukeOfWellington - 4 boda - Poznat i po svesrdnoj podršci Irskoj republikanskoj armiji.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Ovo za Jovu Kapičića i tu armiju je legendary 

A.F.C. Bournemouth!
pauziraš zbog poganog jezika.JamesJoyce je napisao/la:Daj pusi ku'racJuKaTu je napisao/la:Jovo Kapičić sportsport.ba foruma.
molim vas da ne nominujete moderatore na ovoj listi. ako će se glasanje za najgoreg forumaša odvijati po sistemu "banovao me, on je najgori", onda tog glasanja neće biti.
po želji, otvorite glasanje za najboljeg i najgoreg moderatora.
- Evolution87
- Kontakt:
Trenutni poredak:
1. Aragon 105
2. Virtu4l 83
3. Policeman 71
4. Benko 51
5. Calcio 47
6. lafomamone 47
7. harishp 41
8. Saurman 40
1. Aragon 105
2. Virtu4l 83
3. Policeman 71
4. Benko 51
5. Calcio 47
6. lafomamone 47
7. harishp 41
8. Saurman 40
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Fakat po ovoj listi ne zna se ko je gori 

LOLLL trebala su ti samo dva i po sata da smislis ovu recenicu?!?!?!?!PEP je napisao/la:Gunner4 je napisao/la:PEP 6 b - mozda nezasluzeno pogotovo sto se umirio u zadnje vrijeme ali nepoznavanje pravila gola u gostima a pises na sportskom forumu ga je ukopalo. Ali psovanje u PP ga je kotiralo ovako visoko.
Gunner 4@ goes six points 6 ,iz prostog razloga sto je gay i to guners koji navija za arsenal samo zbog svoga omiljenog zagondzije zirua ,a na kojeg redovno dr.a,a o fudbalu zna ko moja pokojna baba .![]()
![]()

Kakav argument odoh da se sada samobanujem.

PS: Sto volim kada sami potvrdite da sam bio u pravu.

ja sam ta dva sata ucino korisnim i u svoju korist uradio nesto sto ce mi sutra koristiti za razliku od tebe pacenika ,kojem su bale pocele na usta iscekujuci moj odg.Gunner4 je napisao/la:LOLLL trebala su ti samo dva i po sata da smislis ovu recenicu?!?!?!?!PEP je napisao/la:Gunner4 je napisao/la:PEP 6 b - mozda nezasluzeno pogotovo sto se umirio u zadnje vrijeme ali nepoznavanje pravila gola u gostima a pises na sportskom forumu ga je ukopalo. Ali psovanje u PP ga je kotiralo ovako visoko.
Gunner 4@ goes six points 6 ,iz prostog razloga sto je gay i to guners koji navija za arsenal samo zbog svoga omiljenog zagondzije zirua ,a na kojeg redovno dr.a,a o fudbalu zna ko moja pokojna baba .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakav argument odoh da se sada samobanujem.![]()
Djete drago ti si cisti djeciji provokator koji se koristi djecijim forama ,bez dovoljnio intelekta za normalnu diskusiju ,i fatas se ko mutav plota za neciji lapsus ili ga izvrces i motas kako tebi pase.To je tvoja argumentacija
u bilo cemu ili u diskusiji sa bilo kime od forumasa,kada ne znas normalno diskutovati.Kao kakv pacenih tragas za neciji lapsusima i to je sve od tebe.
ne nemoras se banovati idi izdrkaj na svog zagondziju lakse ce ti biti.

Zadnja izmjena: PEP, dana/u 08 dec 2014, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Samo jedan post iznad tvog je upozorenje da ovo nije dozvoljeno i ti opet mudruješ i stvaraš rizik da se tema zaključaPEP je napisao/la:IlCapitano @ 4 moderator koji sve sto radi radi po subjektivnosti i pada pod uticaj svoji forumasa forumasa podforuma juventusa,koji ne uvazava tudja misljenja i nonsalantno brise postove ono sto njegovoj dusi ne godi.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
PEP je napisao/la:ja sam ta dva sata ucino korisnim i u svoju korist uradio nesto sto ce mi sutra koristiti za razliku od tebe pacenika ,kojem su bale pocele na usta iscekujuci moj odg.Gunner4 je napisao/la:LOLLL trebala su ti samo dva i po sata da smislis ovu recenicu?!?!?!?!PEP je napisao/la:PEP 6 b - mozda nezasluzeno pogotovo sto se umirio u zadnje vrijeme ali nepoznavanje pravila gola u gostima a pises na sportskom forumu ga je ukopalo. Ali psovanje u PP ga je kotiralo ovako visoko.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakav argument odoh da se sada samobanujem.![]()
Djete drago ti si cisti djeciji provokator koji se koristi djecijim forama ,bez dovoljnio intelekta za normalnu diskusiju ,i fatas se ko mutav plota za neciji lapsus ili ga izvrces i motas kako tebi pase.To je tvoja argumentacija
u bilo cemu ili u diskusiji sa bilo kime od forumasa,kada ne znas normalno diskutovati.Kao kakv pacenih tragas za neciji lapsusima i to je sve od tebe.
ne nemoras se banovati idi izdrkaj na svog zagondziju lakse ce ti biti.

Samo 5 minuta... Doduse uz editovanje ali dobar si napredujes...

-
- Kontakt:
Pa i moderatori su forumaši, šta fali da budu među najgorim forumašima ili eventualno među najboljim?
Niko ne nominuje npr mr. cashmana za kantu, jer je lik na mjestu, isto kao ni insidera, nisam čuo ni da je pasha nominiran za kantu.. Neki jesu, zaslugama valjda
Niko ne nominuje npr mr. cashmana za kantu, jer je lik na mjestu, isto kao ni insidera, nisam čuo ni da je pasha nominiran za kantu.. Neki jesu, zaslugama valjda

Tiranija ss.ba foruma, čuj ne mogu moderatori, iako su aktivni korisnici 
Šteta za ovog Aargona što se zakačio gdje već, Virutelni bi dominantno uzeo, zasluženo mora se priznat

Šteta za ovog Aargona što se zakačio gdje već, Virutelni bi dominantno uzeo, zasluženo mora se priznat

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
gunner 4@ zivot mi nisam ni mogao zamisliti koliki si pacenik,al fakat
zao mi te ,valjda ima nade za tebe , jos si djete proci ce to .

PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
i PEP pauzira zbog poganog jezika.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zato mogu za forumaša godinetopnik1 je napisao/la:Tiranija ss.ba foruma, čuj ne mogu moderatori, iako su aktivni korisnici![]()

Trenutno korisnika/ca: feniksptica i 7 gostiju.