KANTA GODINE - 2014 - DISKUSIJE

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Gunner4
Kontakt:

Re: KANTA GODINE - 2014 - DISKUSIJE

Post Postao/la Gunner4 » 08 dec 2014, 14:22

Kao sto rekoh nikada slabija konkurencija kao ove godine. Virtual se trudi da potuce konkurenciju u obe kategorije i da postane Sandra Bulock SS foruma (oscar zlatna malina) ali nemam osnove da glasam za njega.

PEP 6 b - mozda nezasluzeno pogotovo sto se umirio u zadnje vrijeme ali nepoznavanje pravila gola u gostima a pises na sportskom forumu ga je ukopalo. Ali psovanje u PP ga je kotiralo ovako visoko.

Vojvoda 4 b - Dali je ovaj covjek stvaran? Ljubav prema najvecim zlocincima u istoriji civilizacije meni neshvatljiva.

Belive 3 b - izadji iz rektuma forumskim Terekovcima covjece. Toliko im se uvukao da ih slepo prati u svakoj diskusiji da je to mucno citati.

Monolog 2 b - Najvece ovogodisnje razocarenje! Vjerovatno zasluzio da se kotira i vise... Imao sam visoko misljenje o njemu ali ove godine dokazao koliko je prepotentan i osvetoljubiv.

BluesForever 1 b - Morao sam da glasam za nekog od njih toliko su se trudili ove godine. Jedini razlog zasto on a ne recimo Soxx ili onaj ljubitelj Lumia telefona jeste to sto vazi za opasnog forumasa koji "samara" u diskusijama.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

JamesJoyce
Kontakt:

Post Postao/la JamesJoyce » 08 dec 2014, 14:57

JuKaTu je napisao/la:Jovo Kapičić sportsport.ba foruma.
Daj pusi ku'rac :rol:
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 08 dec 2014, 15:11

arelinho je napisao/la:
shzna je napisao/la:Aragon 107 za sad. Trn u oku, nabio komplekse :rol:

Amar Osim namjestio :bow:
dosadan si vise sa Aragonom,uzmi vodi ga kuci[/quote]

Postao im opsesija. :lol: :urnebes:

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 08 dec 2014, 15:18

Moderatorima podijelio bodove, sve zbog ona 2 bana. :D Oni će meni izgubit će BiH. :bih: (a vala i izgubismo) :D

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 08 dec 2014, 15:48

Greivis 6 bodova - Njegovu svrhu bivstvovanja na ovom forumu sam dozivio kao da ima licnu misiju da postane kanta ovog foruma. Tesko koja tema da je prosla bez njegovog komentarisanja koje je obicno, cesto i uvijek popraceno svim sto je i na marginama zdravog razuma. Neko ko ima toliku teznju da bude kanta ovog foruma tesko da treba sprijecavati u istom.
Aragorn 4 boda - Prilicno elokventan, nikada ne ulazi u licne razmirice, ali ciljano koristi slabije zivce ili volju sugovornika, tako da nerijetko dobija psovanje. Iako elokventan, cesto dolazi na temu Zeljeznicara i minira temu, sto dakako mu ide u prilog da je zasluzio kantu. E da i "nabija komplekse". :mrgreen: Inace, moje forumsko postovanje ima i licno mi je drago sto je tu.
aleksandar_veliki 3 boda - Neko ko me je jedini banovao na ovom forumu, bez ikakvog dokaza i potrebe. Valjda zbog razlike u stavovima, losih hulahopki i prokislog graha.
Cartman 2 boda - Primjetio sam da ne odustaje od stavova, sto je cesto dokaz jakog karaktera, ali u njegovom slucaju dokaz tvrdoglave osobe. Staljin ovog foruma. :mrgreen:
Head 1 bod - Bio je moj favorit za 4 boda, ali se onda pojavio Aragorn. Zasluzio je sigurno i vise bodova u ovoj konkurenciji, ali dobice samo jedan. Najvise zbog nacionalistickih komentara na temi Srbije za vrijeme Svjetskog Prvenstva u Kosarci. Forumski borac za prava bosnjaka. Sve je to super, ali je pogrijesio forum za tu vrstu diskusije.

Honorable mentions: Hogar ili koji-god-da-mu-je-nick-sad (zbog psovanja u PP), staragarda, admin.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 dec 2014, 17:18

slika
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 08 dec 2014, 17:25

JuKaTu je napisao/la: DukeOfWellington - 4 boda - Poznat i po svesrdnoj podršci Irskoj republikanskoj armiji.
:rol:
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 08 dec 2014, 17:33

Ovo za Jovu Kapičića i tu armiju je legendary :D
A.F.C. Bournemouth!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 08 dec 2014, 17:48

JamesJoyce je napisao/la:
JuKaTu je napisao/la:Jovo Kapičić sportsport.ba foruma.
Daj pusi ku'rac :rol:
pauziraš zbog poganog jezika.

molim vas da ne nominujete moderatore na ovoj listi. ako će se glasanje za najgoreg forumaša odvijati po sistemu "banovao me, on je najgori", onda tog glasanja neće biti.

po želji, otvorite glasanje za najboljeg i najgoreg moderatora.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 08 dec 2014, 17:53

Trenutni poredak:

1. Aragon 105
2. Virtu4l 83
3. Policeman 71
4. Benko 51
5. Calcio 47
6. lafomamone 47
7. harishp 41
8. Saurman 40
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Nydalen
Kontakt:

Post Postao/la Nydalen » 08 dec 2014, 18:08

Fakat po ovoj listi ne zna se ko je gori :D

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 08 dec 2014, 18:08

PEP je napisao/la:
Gunner4 je napisao/la:PEP 6 b - mozda nezasluzeno pogotovo sto se umirio u zadnje vrijeme ali nepoznavanje pravila gola u gostima a pises na sportskom forumu ga je ukopalo. Ali psovanje u PP ga je kotiralo ovako visoko.

Gunner 4@ goes six points 6 ,iz prostog razloga sto je gay i to guners koji navija za arsenal samo zbog svoga omiljenog zagondzije zirua ,a na kojeg redovno dr.a,a o fudbalu zna ko moja pokojna baba . ;) :D
LOLLL trebala su ti samo dva i po sata da smislis ovu recenicu?!?!?!?! :o :shock: :o :shock:

Kakav argument odoh da se sada samobanujem. :cry:

PS: Sto volim kada sami potvrdite da sam bio u pravu. :kafa:

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 08 dec 2014, 18:10

Gunner4 je napisao/la:
PEP je napisao/la:
Gunner4 je napisao/la:PEP 6 b - mozda nezasluzeno pogotovo sto se umirio u zadnje vrijeme ali nepoznavanje pravila gola u gostima a pises na sportskom forumu ga je ukopalo. Ali psovanje u PP ga je kotiralo ovako visoko.

Gunner 4@ goes six points 6 ,iz prostog razloga sto je gay i to guners koji navija za arsenal samo zbog svoga omiljenog zagondzije zirua ,a na kojeg redovno dr.a,a o fudbalu zna ko moja pokojna baba . ;) :D
LOLLL trebala su ti samo dva i po sata da smislis ovu recenicu?!?!?!?! :o :shock: :o :shock:

ja sam ta dva sata ucino korisnim i u svoju korist uradio nesto sto ce mi sutra koristiti za razliku od tebe pacenika ,kojem su bale pocele na usta iscekujuci moj odg.

Djete drago ti si cisti djeciji provokator koji se koristi djecijim forama ,bez dovoljnio intelekta za normalnu diskusiju ,i fatas se ko mutav plota za neciji lapsus ili ga izvrces i motas kako tebi pase.To je tvoja argumentacija
u bilo cemu ili u diskusiji sa bilo kime od forumasa,kada ne znas normalno diskutovati.Kao kakv pacenih tragas za neciji lapsusima i to je sve od tebe.

ne nemoras se banovati idi izdrkaj na svog zagondziju lakse ce ti biti. :arrow:
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 08 dec 2014, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 dec 2014, 18:15

PEP je napisao/la:IlCapitano @ 4 moderator koji sve sto radi radi po subjektivnosti i pada pod uticaj svoji forumasa forumasa podforuma juventusa,koji ne uvazava tudja misljenja i nonsalantno brise postove ono sto njegovoj dusi ne godi.
Samo jedan post iznad tvog je upozorenje da ovo nije dozvoljeno i ti opet mudruješ i stvaraš rizik da se tema zaključa :clap:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 08 dec 2014, 18:19

PEP je napisao/la:
Gunner4 je napisao/la:
PEP je napisao/la:PEP 6 b - mozda nezasluzeno pogotovo sto se umirio u zadnje vrijeme ali nepoznavanje pravila gola u gostima a pises na sportskom forumu ga je ukopalo. Ali psovanje u PP ga je kotiralo ovako visoko.

ja sam ta dva sata ucino korisnim i u svoju korist uradio nesto sto ce mi sutra koristiti za razliku od tebe pacenika ,kojem su bale pocele na usta iscekujuci moj odg.

Djete drago ti si cisti djeciji provokator koji se koristi djecijim forama ,bez dovoljnio intelekta za normalnu diskusiju ,i fatas se ko mutav plota za neciji lapsus ili ga izvrces i motas kako tebi pase.To je tvoja argumentacija
u bilo cemu ili u diskusiji sa bilo kime od forumasa,kada ne znas normalno diskutovati.Kao kakv pacenih tragas za neciji lapsusima i to je sve od tebe.

ne nemoras se banovati idi izdrkaj na svog zagondziju lakse ce ti biti. :arrow:
:salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

Samo 5 minuta... Doduse uz editovanje ali dobar si napredujes... :tokralju:

Altanamera
Kontakt:

Post Postao/la Altanamera » 08 dec 2014, 18:22

Pa i moderatori su forumaši, šta fali da budu među najgorim forumašima ili eventualno među najboljim?
Niko ne nominuje npr mr. cashmana za kantu, jer je lik na mjestu, isto kao ni insidera, nisam čuo ni da je pasha nominiran za kantu.. Neki jesu, zaslugama valjda :)

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 08 dec 2014, 18:24

Tiranija ss.ba foruma, čuj ne mogu moderatori, iako su aktivni korisnici :mrgreen:

Šteta za ovog Aargona što se zakačio gdje već, Virutelni bi dominantno uzeo, zasluženo mora se priznat :cry:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 08 dec 2014, 18:26

gunner 4@ zivot mi nisam ni mogao zamisliti koliki si pacenik,al fakat :tokralju: :puke: :damn: :| zao mi te ,valjda ima nade za tebe , jos si djete proci ce to .
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 08 dec 2014, 18:26

i PEP pauzira zbog poganog jezika.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 08 dec 2014, 18:28

topnik1 je napisao/la:Tiranija ss.ba foruma, čuj ne mogu moderatori, iako su aktivni korisnici :mrgreen:
Zato mogu za forumaša godine :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Jabroni, jasmin10, Quartararo, TefalTava, VolimBiH96 i 86 gostiju.