Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Potpuno si u pravu.bordobijeli je napisao/la:mi ako zadrzimo ovu ekipu s benkom , ako dovedemo stevanovica nama ce trebati još golman i jedan stoper i nama nista vise ne treba pored benka,duljevica,velkoskog,stojceva ,bilbije ,okica ,bekica taj djelmic i slicni igraci nisu nam potrebni .
amypitar je napisao/la:Raspored u drugom dijelu prvenstva
Kuci igramo sa;Borcem,Mladost,Čelik,ŠB,Zrinjski,Zeljo,Sloboda
U goste idemo;Zvijezdi,Veležu,Drini,Travniku,Olimpicu,Slaviji,Radniku,Vitezu
Ovo kuci poderati,u gostima ce biti zajebano sa Veležom,Travnikom,Olimpicom
Olimpic cemo hladno dobit,a imam neki osjecaj da ce nas Velez pustiti tamo.amypitar je napisao/la:Raspored u drugom dijelu prvenstva
alinho je napisao/la:amypitar je napisao/la:Raspored u drugom dijelu prvenstva
Ja sam zadovoljan rasporedom. Olimpic je zahebana ekipa, ali su isto tako suplji u odbrani, kontra im je daleko najaca i tu se treba cuvati!
FairBet je napisao/la:Ako ti je Vitez prepreka u necemu treba nas **** onda sve
FairBet je napisao/la:Samo osvrt da ce Vitez igrat za nekoga.
Nigdjen nisu sigurne 3 bobe, jos pogotovo kad ne znamo ni sa kakvim cemo sastavom uci.sonpenn je napisao/la:Olimpic cemo hladno dobit,a imam neki osjecaj da ce nas Velez pustiti tamo.amypitar je napisao/la:Raspored u drugom dijelu prvenstva
Ne treba, realno. Totalno je los bio. Van svakih ocekivanja je odigro.. Daleko mu kuca od nase bila, sa onakvim zalaganjem i onakvom igrom.. Nije sto je bioshaman7 je napisao/la:Vladavic napustio Velez, imam osjecaj da ga vi uzimate.
Pa ni ne kažem da je dobar nego eto liči mi na to da bi pred kraj svoje karijere uzeo još koju markicu. A prema veležu je ispao šupak najveci. Dosao je pod uslovom da ako mu Velez plati njegov dug prema Olimpicu, on nece traziti pare. Dug placen, nije se oznojio ni jednu utakmicu i ode. Pritom proziva trenera i upravu putem FB , takodjer daleko mu kuca bila od naše, samo eto misljenje je da bi mogao kod vasamorovski je napisao/la:Ne treba, realno. Totalno je los bio. Van svakih ocekivanja je odigro.. Daleko mu kuca od nase bila, sa onakvim zalaganjem i onakvom igrom.. Nije sto je bioshaman7 je napisao/la:Vladavic napustio Velez, imam osjecaj da ga vi uzimate.
Daleko mu kuca i od nase bila. Pakas pravi, trebali ste ga nac gdje u gradu, objasnit mu da nije i ne smije niko ispred kluba bit..shaman7 je napisao/la:Pa ni ne kažem da je dobar nego eto liči mi na to da bi pred kraj svoje karijere uzeo još koju markicu. A prema veležu je ispao šupak najveci. Dosao je pod uslovom da ako mu Velez plati njegov dug prema Olimpicu, on nece traziti pare. Dug placen, nije se oznojio ni jednu utakmicu i ode. Pritom proziva trenera i upravu putem FB , takodjer daleko mu kuca bila od naše, samo eto misljenje je da bi mogao kod vasamorovski je napisao/la:Ne treba, realno. Totalno je los bio. Van svakih ocekivanja je odigro.. Daleko mu kuca od nase bila, sa onakvim zalaganjem i onakvom igrom.. Nije sto je bioshaman7 je napisao/la:Vladavic napustio Velez, imam osjecaj da ga vi uzimate.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa i 10 gostiju.