Football Manager 2015
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2015
Sta da ti kazem,igrica nije losa ne moze da se meri sa popularnim "zelembacima" tj. fm 2005,06.Izgleda da je do tebe problem tj. nas odrasli smo uz ovu igricu i svake godine ocekujemo dosta od nje,ova godina nije losa ja sam zadovoljan.Igram sa west hemom i 2 sezone sam zavrsio na 11 i 10 mestu,sada je klub kupio neki tajkun iz singapura i naravno dao mi kes,mada je vecina otisla na pokrivanje dugova ali imam 30 miliona za pojacanja.
Eh ne mogu, danas cu cijeli daaan mislim provest na fmu. Nisam igrao jedno dvije sedmice. Medjutim, onaj virus uzeo maha paa otac nekim slucajem izbriso tu komponentu. Posto moram sada opet krenuti sa ljoZetom ispocetka, dajte mi par igraca 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
- Kontakt:
Vrati Zebu.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Football Manager 2015
Pa napravi profil kao neki trener ili bivši igrač ja tako godinama, npr. Adzem zeljo ili sad Zola i Leeds preuzeoplavipatriota je napisao/la:obrisao sam fmne znam, jednostavno mi više nije zanimljivo, ne mogu da nađem ono "dijete" u sebi što je igralo satima to, i što je najveći problem ne mogu da se uživim.. u tome su mi uveliko pomogli ovi što su napravili 2015-ku sa ovim nekim licencama i sl..
jednostavno mi nerealno, odem, napišem ime prezime, datum rođenja, nerealno je da neko tih godina vodi neki ozbiljan klub, a sva uživancija u ovoj igri mi se svodila na realnostnerealno mi da tek tako mogu izabrati koju licencu da imam, najrealnije je ono da nemaš licencu, al koji bi klub primio trenera bez licence
![]()
možda previše sebe poistovjećujem sa "čovjekom" koji mene predstavlja u igri, ali ko mlađi sam znao često glumiti trenera u sobi dok derem nekog![]()
valjda vam nisam ubio želju za igrom, al vjerujte, krivo mi je nenormalno što mi više nije čar igrati.. svake godine sam sa nestrpljenjem čekao da izađe igra, i ove sam, a evo sad ne mogu nikakvu motivaciju da pronađem..
i igrao sam i niže lige, igrao sam treću dansku sjeveral džaba...

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
to ja i dan danas radimplavipatriota je napisao/la:obrisao sam fmne znam, jednostavno mi više nije zanimljivo, ne mogu da nađem ono "dijete" u sebi što je igralo satima to, i što je najveći problem ne mogu da se uživim.. u tome su mi uveliko pomogli ovi što su napravili 2015-ku sa ovim nekim licencama i sl..
jednostavno mi nerealno, odem, napišem ime prezime, datum rođenja, nerealno je da neko tih godina vodi neki ozbiljan klub, a sva uživancija u ovoj igri mi se svodila na realnostnerealno mi da tek tako mogu izabrati koju licencu da imam, najrealnije je ono da nemaš licencu, al koji bi klub primio trenera bez licence
![]()
možda previše sebe poistovjećujem sa "čovjekom" koji mene predstavlja u igri, ali ko mlađi sam znao često glumiti trenera u sobi dok derem nekog![]()
valjda vam nisam ubio želju za igrom, al vjerujte, krivo mi je nenormalno što mi više nije čar igrati.. svake godine sam sa nestrpljenjem čekao da izađe igra, i ove sam, a evo sad ne mogu nikakvu motivaciju da pronađem..
i igrao sam i niže lige, igrao sam treću dansku sjeveral džaba...

1946
Igra jednostavno ima previse detalja. Previse komplikacije. Probao sam da igram i sa Sarajevom i sa BH niželigašima. To nije to. Moras se brinuti za svaki ugovor, za svaki trening i za 101 sitnicu. Jedino sto mi je OK da igram sa repkom. I da pozovem Harbu iz Anderlehta i Sanela Ibrahimovica iz Rubina
. Inace pola ekipe mi igra za Anderleht a ima ih dosta i u Makabi H., te Salzburgu. Al posto sam zezno kvale idemo sve ponovo. 

- Donnie Darko
- Kontakt:
jesam li ja jedini koji igra 90% onaj classic manager umjesto obicnog? jednostano mi je 10 puta zabavniji.
Ljudi novi sam ovvdje jeli moze neko link i objasnjenje za igricu da ne listam sve postove sada poz.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jeli ima ikog zivog na ovom forumu dajte ljudi link ba kakav necu do ujitru naci
drug imas li mozda link odaklen si skinuo fm 15fkzeljeznicarba je napisao/la:Vrati Zebu.
- JoseMourinho
- Kontakt:
U responsabilitis možeš sve to staviti da drugi rade umjesto tebejasta je napisao/la:Igra jednostavno ima previse detalja. Previse komplikacije. Probao sam da igram i sa Sarajevom i sa BH niželigašima. To nije to. Moras se brinuti za svaki ugovor, za svaki trening i za 101 sitnicu. Jedino sto mi je OK da igram sa repkom. I da pozovem Harbu iz Anderlehta i Sanela Ibrahimovica iz Rubina. Inace pola ekipe mi igra za Anderleht a ima ih dosta i u Makabi H., te Salzburgu. Al posto sam zezno kvale idemo sve ponovo.

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ja na ovom FM-u imam problem sa zadrzavanjem iole boljih igraca nakon samo jedne polusezone ili sezone odigrane u klubu. Cimirot cim je cuo da se par jacih kluboca interesuje za njega, morah ga prodati za 2.2m, ali hajde to je i dobro jos. Radovac isto cuo da se neko navodno interesuje za njega, ovi mi salju mizerne ponude a njemu istice ugovor za po godine, a naravno nece ni da cuje da produzi. Puzigaci sam ubo finu poziciju nekog napadacki orijentisanog beka koji izvodi sve prekida, fakat odigro dobru polusezonu i odma nece da produzi ugovor koji mu istice uskoro.
1946
Najgore kad traži da ga prodaš a niko ga neće ni džabaBitiSrcemVezan je napisao/la:Ja na ovom FM-u imam problem sa zadrzavanjem iole boljih igraca nakon samo jedne polusezone ili sezone odigrane u klubu. Cimirot cim je cuo da se par jacih kluboca interesuje za njega, morah ga prodati za 2.2m, ali hajde to je i dobro jos. Radovac isto cuo da se neko navodno interesuje za njega, ovi mi salju mizerne ponude a njemu istice ugovor za po godine, a naravno nece ni da cuje da produzi. Puzigaci sam ubo finu poziciju nekog napadacki orijentisanog beka koji izvodi sve prekida, fakat odigro dobru polusezonu i odma nece da produzi ugovor koji mu istice uskoro.

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
kada Srbija udje u EU na manageru?
- franklampard8
- Kontakt:
- JoseMourinho
- Kontakt:
eh evo i moja dosadasnja karijera sa leedsom, stavljat cu i ovdje ove izvjestaje

kakav derby, kakva pobjeda

Jel ima netko link da posalje da skinem manager? Link s kojeg mi je prijatelj skinuo igricu, meni nece da otvori.
- fanatic1991
- Kontakt:
nna proslim menadzerima bosna i srbija u isto vrijeme udju u eu....na 15 je bosna kod mebe usla 2018 ....Redprime je napisao/la:kada Srbija udje u EU na manageru?
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
- fanatic1991
- Kontakt:
Malac koji se pojavio kao najveci talent u skoli fudbala
vidicemo kako ce se razviti 

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.