filip13 je napisao/la:nek postavi ko hoće
Kojoj NBA legendi je danas rodjendan?

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
filip13 je napisao/la:nek postavi ko hoće
jose je napisao/la:Bird
Prva dvojica su vjerovatno bili Poštar i Mr Air, a treći... možda Tim Hardaway.Tracy3McGrady je napisao/la:Svoja ću umjesto josea.
Ko je bio 3. Na MVP listi 1996-97?
Gojko Cimirot
skiles? hardaway? nelson?filip13 je napisao/la:najviše asistencija u istoriji orlando magica ima koji igrač?
bruno sundov je mislim promijenio 20-ak klubova u karijeri, ali nisu svi NBAinvincible1921 je napisao/la:interesuje me koji je igrac igrao za najvise klubova u karijeri(bar jednu tekmu da je odigro ) i kolko je klubova u pitanju
misio sam samo na nba, al hvala u svakom slucajuKK_Bosna je napisao/la:skiles? hardaway? nelson?filip13 je napisao/la:najviše asistencija u istoriji orlando magica ima koji igrač?
bruno sundov je mislim promijenio 20-ak klubova u karijeri, ali nisu svi NBAinvincible1921 je napisao/la:interesuje me koji je igrac igrao za najvise klubova u karijeri(bar jednu tekmu da je odigro ) i kolko je klubova u pitanju
KK_Bosna je napisao/la:skiles? hardaway? nelson?filip13 je napisao/la:najviše asistencija u istoriji orlando magica ima koji igrač?
tacno, ali ja nikada ne bih rekao da je on... uvijek bi mi pao na pamet recimo rasheed, sabonis, buck, p i aldridge (koji ce sigurno prestici drexlera, razlika je oko 500 skokova)filip13 je napisao/la:clyde?
KK_Bosna je napisao/la:tacno, ali ja nikada ne bih rekao da je on... uvijek bi mi pao na pamet recimo rasheed, sabonis, buck, p i aldridge (koji ce sigurno prestici drexlera, razlika je oko 500 skokova)filip13 je napisao/la:clyde?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.